Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z Cape Canaveral

Mam tą istotną przewagę nad innymi prawiczkami, że...

Polecane posty

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "U Ciebie Piczuś też tak gorąco? Dobra pora no loty" Raczej OdLoty...Odloty.pl. :classic_cool:

niedziel a jak braknie prądu i nie będziesz mógł posłuchac tej ostatniej niedzieli ? za wczasu zrzuc se na fona 🖐️ IMO sram na ciebie :classic_cool:

Gość skad ja to znam!!!!!!
chlopie! masz dopiero 24 lata i juz zakladasz ze masz przegrane zycie? nie pierdol :D pisales ze jestes przystojny, i widze po Twoich wpisac ze inteligentny to kwestia czasu az sobie jakas dziewczyne znajdziesz, prace pewnie tez po studiach jakas dobra dostaniesz, a co studiujesz w ogole? moim skromnym zdaniem dramatyzujesz, bedzie dobrze :) 🌻

Gość IMO13830
Picz - tępa fetyszystko, myślisz że tak łatwo się podniecam?!

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "... i widze po Twoich wpisac ze inteligentny..." Kobiety - one zawsze widzą tylko co chcą zobaczyć. :classic_cool:

Gość DO skad ja to znam!!!!!!
ale gdzie ma znalezc, jak nie wychodzi do ludzi, nie poznaje nowych, nie imrpezuje?

Gość IMO13830
Picz - żenujący prostaku! Ja mam bardziej wysublimowany smak. Wróć jak będziesz miała mleko w piersiach i przynieś pieluchy! :classic_cool:

no jak to? na studiach albo w pracy sobie jakas znajdzie! :)

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Mam 3 rożki śmietankowe algidy w zamrażarce, może być? Gratis nawet truskawki mogę dorzucić" Czemu nie jestem zdziwiony, że Kot opierdala lody...o fallicznym kształcie...

skad ja to znam!!!!!!, jasne, wszystko jest kwestią czasu... pierdolenie takie :) Jak mam 24 lata i nie miałem do tej pory żadnej dziewczyny to myślisz że kiedyś będę miał? A szanse nie wrastają tylko maleją, bo wolnych kobiet będzie coraz mniej, a nie coraz więcej. Zresztą, myślisz że jak nie mam żadnego doświadczenia to nawet jak jakąś spotkam która będzie chciała mnie poznać... to co myślisz? Przecież ja nawet nie będę wiedział jak dalej pociągnąć taką znajomość, a myślisz że jakaś będzie miała tyle cierpliwości żeby mi pomagać wykonywać kolejne kroki, żeby mnie za rączkę uczyć chodzić? Jestem skazany na przegranie życia w samotności :O Co do mojego pisania że przegrałem życie... no ok, życia jeszcze nie przegrałem... za wcześnie na to, ale młodość jak najbardziej przegrałem... :O

I tak naprawdę to się tyczy nie tylko mnie, ale wszystkich starych prawików z kafeterii. Jesteście skazani na samotność i jedyna szansa dla was na rozprawiczenie to pójście do kurwy. Taka jest nasza smutna rzeczywistość :O

Gość IMO13830
ten ostatni niedziel "Ściana tekstu" Mylisz się! Kobiet z biegiem wieku jest więcej w stosunku do mężczyzn! Bo szybciej umieramy. :P

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Tak, lubię rożki Bardzo nietypowe co nie?" Nudne i przewidywalne - pewnie w lodziarni zawsze bierzesz dwie gałki. No cóż przyzwyczajenia od młodości trudno jest zmienić. :classic_cool:

mam podobny problem, tez ponoc przystojny jestem, mam 21 lat i rowniez uwazem, ze przegralem juz w sprawach uczuciowych

Nie bardzo, tak w miarę... ale słyszałem że jestem przystojny :D Chociaż musiałbym popracować nad sobą trochę... w ubraniu jest ok, ale na plaży to pokazać by się nie było z czym.

oj niedziel , poszukaj sobie dziewczyny która cie zrozumie , będzie miała podobne zaburzenia do ciebie , umów sie może z jakąś z kafe która ma podobne problemy .

Gość IMO13830
Picz - sikso! Moje słowa, dla kreatur Twego pokroju powinny być niczym komplementy! :classic_cool:

rozumiem Twoj sposob myslenia i argumentacji, ale taka prawda ze co czlowiek to inna osobowosc, naprawde sa rozne kobiety ktore bardzo by chcialy kogos kto nie jest jeszcze taki zblazowanym starym ruchaczem! chcialaby chlopaka ktorego bedzie mogla nauczyc, ba! wiele jest takich :) nie trac nadzieji Niedzielu! to nie jest takie pierdolenie dla czystego pierdolenia i pocieszania bo co mi po tym? ;) mowie to co mysle! Jeszcze cale zycie przed Toba (nie wiem czemu niby tylko do 44 r.ż :O) jeszcze sie wiele moze zmienic!

na studiach na pewno nie, bo typowo meski kierunek, praca tak samo... nie imprezuje, nie chodze do ludzi, jestem indywidualista, mam swoje pasje, w ktorych dziewczyny raczej sie nie pozna.

a po co mu dziewczyna nie dziewica juz?

no nie, niedziel?

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "Niesamowite bzdury" Jak wyżej...