Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z Cape Canaveral

Mam tą istotną przewagę nad innymi prawiczkami, że...

Polecane posty

Gość IMO13830
piczkaxxxxxxxxx piczkaxxxxxxxxx@tlen.pl'; "oczywiście że w większości są trafne i są potrzbne ale nie należy (przynajmniej inteligentni ludzie tak robią ) się na nich opierac w sytuacjach kiedy trzeba ruszyc głową . moim skromnym zdaniem mówienie np . o politykach ze to złodzieje itp to głupota bo nie znam każdego z nich i nie zabieram głosu na temat który mnie nie interesuje i nie mam o nim zielonego pojęcia , tak samo jak mówienie o polakach ze to lenie , tez nie znam wszystkich polaków wiec nie będe wygłasza dennych fraz które ktoś tam wymyślil , również mówienie o kobietach (lub mężczyznach ) że są takie , owakie świadczy o niezbyt wysokim poziomie inteligencji" Ojjjj, jaki słodki rosomak! Wiem, że są to niesamowicie zaciekłe, silne i terytorialne drapieżniki, ale nie wolno generalizować - pójdę go pogłaskać ,aby go lepiej poznać... :classic_cool:

"Otóż twoje wywody opierają się na dawno utartych banałach, widząc jak poruszasz się charakterystycznymi ścieżkami, udało mi się nakreślić zarys Twojego profilu." hmmmm można by to samo o tobie napisac

Gość IMO13830
piczkaxxxxxxxxx piczkaxxxxxxxxx@tlen.pl'; "hmmmm można by to samo o tobie napisac" Hmmmm - a ja na pewno zareagowałbym wielkim, oburzonym zaskoczeniem. ;)

IMO , napisałam ze chodzi o sytuacje w których trzeba ruszy głową. wystarczy da ci schemat a ty juz myślisz według niego. nie podejde do lwa skoro wiem ze moze mnie zjeśc , ale wiadomo ze kazdy lew moze sie na człowieka rzucic. to akurat nie wymaga inteligentnego myślenia tylko instynktu samozachowawczego

Gość skad ja to znam!!!!!!
a najsmiezniejsze jest ze IMO probujac mnie zacytowac popelnil powazny blad :D:D ja nie napisalam ze Cie nie rozumiem tylko ze SIĘ nie rozumiemy ;) a konkretniej Ty nie rozumiesz mnie, nie uważam zeby moje "wywody" byly takie banalne bo czym sa one w porownaniu do Twoich? :D

Gość IMO13830
piczkaxxxxxxxxx piczkaxxxxxxxxx@tlen.pl'; "IMO , napisałam ze chodzi o sytuacje w których trzeba ruszy głową. wystarczy da ci schemat a ty juz myślisz według niego." Picz, jeśli do danej sytuacji istnieje schemat działania, to co widzisz złego w opieraniu się na nim? Jeśli nie istnieje - wtedy "ruszamy głową". "nie podejde do lwa skoro wiem ze moze mnie zjeśc , ale wiadomo ze kazdy lew moze sie na człowieka rzucic. to akurat nie wymaga inteligentnego myślenia tylko instynktu samozachowawczego" Ale ten lew może cie polubić (albo będzie syty...)! Generalizujesz, a przecież to nieładnie...

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "Staram się być cwana!" Deja vu!! Uwierz złotko takie teksty słyszałem już setki razy i tutaj, i w "realu". Moje odpowiedzi są nie tylko banalne...a raczej schematyczne, bo co można innego odpowiedzieć w dyskusji przeprowadzanej setki razy. :classic_cool:

Gość IMO13830
Kocie - nie świętuj zwycięstwa przed końcem walki. ;)

IMO limo :D ja tego nie powiedzialam ze probuje byc cwana :D nie odniosles sie do zlego przytoczenia moich slow a przez to do nadinterpretacji :D

"Picz, jeśli do danej sytuacji istnieje schemat działania, to co widzisz złego w opieraniu się na nim? Jeśli nie istnieje - wtedy "ruszamy głową"." zalezy jakiego typu to sytuacja .

Gość IMO13830
Picz - a ja chciałem dać przejrzysty przykład...eh. Niech Ci będzie. Czy idąc ciemnym zaułkiem bardziej będziesz się bała czarnego, wytatuowanego faceta w stroju stylu GANGSTA, czy białego faceta w garniturze od Armaniego? Odpowiedź jest jedna, w innym przypadku skłamiesz.

Gość IMO13830
Zaraz wracam żeby nie było, że Kot znowu będzie cieszyć japę. :classic_cool:

Gość IMO13830
piczkaxxxxxxxxx piczkaxxxxxxxxx@tlen.pl'; "to nie wymaga myślenia , tu włącza się instynkt samozachowawczy , wiec przykład z d**y" W przykładzie z murzynem i białasem nie działa instynkt, tylko GENERALIZACJE. Krzywdzące być może, ale sprawdzone. PS. Nie zostawiaj Kota, bo ona bez wsparcia znowu wpadnie w depresję. :classic_cool:

mam , przykład z zycia wzięty u mojego chlopaka w domu parzą esencje i ją sobie nalewają do szklanki a potzem wrzątek i herbata gotowa , a u mnie jest tak ze kazdy sobie sam z torebki robi no i taka sytuacja ze mówie do mojego zrób mi herbaty a ten mi na to ze esencja sie skonczyła i musi zaparzyc nowa a chciałam zeby zrobił ją możliwie najszybciej , wiec zamiast czekac az w tym całym dzbanuszku sie zaparzy wystarczyło ruszyc głową i zrobi normalnie z torebki na szybko a nie " bo mamusia tak robi i nie umiem inaczej " o cos takiego mi chodzi moze przykład głupi ale ilustruje to co mam na mysli

IMO mnie ingoruje :D:D no no

Gość IMO13830
Picz - że co?! No dobra, rozumiem o co Ci chodzi i się zgadzam, ale w tym temacie problemów potrzebujących "ruszania głowa" nie było. Kocie - uważaj na EGO. ;)

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "IMO limo ja tego nie powiedzialam ze probuje byc cwana nie odniosles sie do zlego przytoczenia moich slow a przez to do nadinterpretacji" Moja "nadinterpretacja" była tak naprawdę ironią, gdyż w swoich słowach potwierdziłaś (niechcący?) mój punkt widzenia. :classic_cool:

Gość IMO13830
piczkaxxxxxxxxx piczkaxxxxxxxxx@tlen.pl'; "IMO moze i nie było ale teraz to juz nie wiem jak sie nazywam , wiem tylko ze mam soczystego rogala bajlando" "wiem tylko ze mam soczystego rogala" "ROGALA" Zaczęła gadać do rzeczy dopiero na do widzenia. ;P 🖐️