Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z Cape Canaveral

Mam tą istotną przewagę nad innymi prawiczkami, że...

Polecane posty

A co kurwa za różnica czy dziewica czy nie? :O Że ja, ty, on... my... przegraliśmy młodość to ktoś inny też musi mieć przegraną młodość? Tylko nieudacznica jest godna nieudacznika? :O

IMO, ja nie wiem jakie Ty przeżycia miałeś w dzieciństwie, ale naprawdę nawet jak rodzice mówili Ci, że wszystkie dzieci tak robią tylko o tym nie mówią to tak nie było. Chciałbyś o tym porozmawiać? Czy raczej o moich upodobaniach żywieniowych?

"normalna " dziewczyna mogłaby cie nie zroumiec . jak ktos ma zdrową psychikę to zupełnie inaczej patrzy na pewne rzeczy. nie jestes nieudacznikiem , masz wykształcenie , prace , na miłośc przyjdzie jeszcze czas

Gość DO skad ja to znam!!!!!!
no dokladnie. prawiczek z wyboru powinien znalezc dziewice, ktora tez czekala na odpowiedniego faceta. jeden ma to szczescie i znajdzie, drugi nie, albo pozniej po prostu. ja wole z seksem poczekac, zeby miec mile wspomnienia z ukochana osoba i tym samym nie wyobrazam sobie, zebym poznal doswiadczona dziewczyne.

Niedziel, niektórzy nie mają wystarczająco dużo empatii by pewne rzeczy zrozumieć. I nie wiem co za znaczenie ma dziewictwo. Czasami dziewczyna myśli, że to niby TEN JEDEN właściwy a guzik z tego wychodzi. A czekając potem nigdy nie będzie się dowierzać czy to na pewno to.

skad ja to znam!!!!!! są... ciekawe gdzie on :O Zresztą, jest kolejny problem... jak ktoś jest raczej zamknięty w sobie i nie lubi zbytnio towarzystwa ludzi (no z umiarem można powiedzieć że lubi), to myślisz że to zwiększa jego szanse? Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne, a jak kogoś trzeba poznawać, potrzebuje czasu, no to ma marne szanse.

Gość IMO13830
Kocie - to że będziesz miała (masz) spasiony zad mało mnie obchodzi. Bardziej mnie interesuje Twoje freudowskie spojrzenie na świat... Picz - BULLSHIT!

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Niedziel, niektórzy nie mają wystarczająco dużo empatii by pewne rzeczy zrozumieć." Ahhhh, słodki swąd bzdur o północy. :classic_cool:

kurcze niedziel , ja jestem schizoidalna i jakos mam chłopaka , wszystko jest mozliwe od czego masz neta ? jak tak bardzo potrzebujesz dziewczyny to umów sie z jakąs , tylko zeby zrozumiala twoje problemy .

Gość IMO13830
piczkaxxxxxxxxx piczkaxxxxxxxxx@tlen.pl'; "kurcze niedziel , ja jestem schizoidalna i jakos mam chłopaka..." Wystarczy mieć otwór, a fagas się znajdzie - jak widać na powyższym przykładzie. :classic_cool: PS. Nie pieprz...

Ja w przeciwieństwie do co poniektórych nie mam spaczonej psychiki i nie kojarzę wszystkiego z seksem :) No zwykle :P Tak rozmawiamy o tych lodach chyba sobie pójdę i wezmę :)

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Ja w przeciwieństwie do co poniektórych nie mam spaczonej psychiki i nie kojarzę wszystkiego z seksem No zwykle" I nawet w tak krótkim zadaniu musiała wmieszać TO słowo! Freud! Freud! :classic_cool:

Gość skad ja to znam!!!!!!
mnie to juz zaczyna wkurwiac!! te normy spoleczne i konformizm!! przez niego ludzie czuja jakas chora presje niedostosowania spolecznego!! kazdy jest indywidualny i u jednego cos przychodzi wczesniej u drugiego pozniej! to jest sprawa indywidualna! ja mozna w wieku 24 lat mowic o pewnym przegraniu zycia? zycie jest takie zawrotne i niespodziewane ze gowno mozna przewidziec taka prawda, ale jak sie siedzi z zalozonymi rekoma to sie na pewno sobie nie pomoze! to tak ogolnie pisalam ;) Niedziel jestes zamkniety w sobie hmmm to tak jak ktos wspomnial poznaj kogos najpierw on-line a jak juz pokazesz swoja prawdziwa twarz umowicie sie na zywo.

"Niedziel, a co to znaczy wygrywać? Czyli dostosować się do niekoniecznie słusznych norm, tak? Stopić się z tłumem? Być takim samym jak reszta?" Nie... wygrywać to znaczy żyć tak jak by się chciało żyć. A ja nie chcę żyć sam... gdybym chciał to bym nie przegrywał.

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!! "bla bla bla" A co zrobisz? Będziesz jego dziewczyną? Nie - raczej będziesz jedną z tych suk, co mu jeszcze opierdolą dupę za plecami, bo nie zarabia "wystarczająco"...

Tak jem tego rożka i jakoś nie widzę tego, prędzej lody te takie w tubkach, wysuwane :classic_cool: Piczuś, spokojnie, a maliny lubisz? Jak tylko dojrzeją to mogę posłać :D Myślisz, że mało jest spokojnych, nieco postrzelonych dziewczyn Niedziel? takich nieco introwertycznych?

Gość IMO13830
Picz - pilotem myśliwca też nie będziesz, bo słabo unikasz odpowiedzi. :classic_cool:

Gość skad ja to znam!!!!!!
IMO chuja wiesz to po co sie wypowiadasz? nie znasz mnie wiec wkurwia mnie takie gadanie "bedziesz jedna z tych suk"! mowie co mysle, a Ty umiesz tylko wszystko negowac...to Twoj sposob na zycie?

do skąd ja to znam tak to jego sposób na zycie , lubi innym dokopac i cieszy sie jak piesek merdający ogonem gdy ktoś odpiera jego atak :classic_cool:

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "Wściekły niezrozumiały bełgot" Czyżbym trafił? Widzisz i jednak nie rozprawiczysz Niedziela, potrafisz tylko wypluwać "dobre rady" z daleka. Ale nie martw się - nie Ty pierwsza włóczysz się po terytoriach zwanych BANAŁEM. :D

Gość IMO13830
piczkaxxxxxxxxx piczkaxxxxxxxxx@tlen.pl'; "tak to jego sposób na zycie , lubi innym dokopac i cieszy sie jak piesek merdający ogonem gdy ktoś odpiera jego atak" Biję się w pierś! Jest po dwunastej w nocy, a ja ryknąłem gromkim śmiechem na bzdury tej laski. :D Picza - po prostu chrzanisz, a przecież nawet same statystyki mówią co innego...