Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z Cape Canaveral

Mam tą istotną przewagę nad innymi prawiczkami, że...

Polecane posty

Gość skad ja to znam!!!!!!
Ty za to jestes taki nieszablonowy ze az mi tchu braknie! :O (i zbiera sie na wymioty) ja tu nie mowie o zadnym rozprawiczaniu kolego tylko o innym postrzeganiu, bo to klucz do sukcesu znasz cos takiego jak "samospelniajace sie proroctwa?"

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Aż mnie śmieszy, że kiedyś się IMO przejmowałam tak jak Wy" Stare dobre czasy i pierniczenie o empatii, zranionych uczuciach i depresji wywołanej przez forum. :D

"kurcze niedziel , ja jestem schizoidalna i jakos mam chłopaka , wszystko jest mozliwe od czego masz neta ? jak tak bardzo potrzebujesz dziewczyny to umów sie z jakąs , tylko zeby zrozumiala twoje problemy ." Kobiety mają łatwiej. Umawiam się od czasu do czasu.

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "ja tu nie mowie o zadnym rozprawiczaniu kolego tylko o innym postrzeganiu, bo to klucz do sukcesu znasz cos takiego jak "samospelniajace sie proroctwa?" Zaraz zaczniesz bredzić o afirmacjach... Postrzeganie. Ha! Smęcisz o złym, niesprawiedliwym nacisku społeczeństwa, ale z gołodupcem byś być nie chciała...

"Kultura mam na drugie Myślisz, że mało jest spokojnych, nieco postrzelonych dziewczyn Niedziel? takich nieco introwertycznych? " Opowiem cytatem. "gdyby pozostawić ich (introwertyka i introwertyczkę) samym sobie, to zaloty trwały by w nieskończoność, a do ślubu w ogóle by nie doszło".

Gość IMO13830
piczkaxxxxxxxxx "najpierw bycie kobietą to ch*jnia , teraz mają łatwiej , zdecydujcie sie w końcu" Biedna Piczuś! Nie łapie że "chujnia" - bo wiele chujów obrabiacie i jesteście fizyczno-emocjonalnie chujowe. Teraz kminisz? :D

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Nie przeinaczaj chociaż IMO o tej depresji, jak nie masz inteligencji to nadrabiaj pamięcią" Zaraz jak to szło? "Waaaaaaaahhh! Byłam smutna z powodu przejściowych stanów depresyjnych. Buuuu huuu". Ja duzo widzę...:classic_cool:

Trochę i racji Niedziel,. Jednak człowiek się rozwija i teoretycznie zdobywa coraz większą świadomość, w końcu potrafi pewne rzeczy kontrolować. Czyli np. woli być introwertyczny, ale potrafi gdy wie, że jest to potrzebne zachowywać się inaczej ;)

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Myślisz, że mało jest spokojnych, nieco postrzelonych dziewczyn Niedziel? takich nieco introwertycznych? " One także oczekują wystrzałowych samców, którzy wyrwą je ze szponów szarej codzienności...

no popatrz popatrz Imo zadziwiasz mnie! jak Ty mnie znasz!! wiesz widze o mnie wszystko! ta nasza dyskusja staje sie jałowa bo Ty i tak bedziesz sie dalej do mnie dopierdalał mimo ze chce dobrze - uwazasz ze Twoje negowanie i dopierdalanie sie jest takie fajne i prowadzi do czegos? :D

Gość IMO13830
Picz - wytłumaczę Ci dosadnie. To że w paru aspektach życia macie przewagę nie oznacza, że nie bycie babą nie jest chujowe!

"Kultura mam na drugie "Myślisz, że mało jest spokojnych, nieco postrzelonych dziewczyn Niedziel? takich nieco introwertycznych? " One także oczekują wystrzałowych samców, którzy wyrwą je ze szponów szarej codzienności..." IMO lubisz generalizowac i oceniac ogól zamiast jednostki co ? tak prościej pewnie :classic_cool:

"Dużo widzę" w Twoich 'ustach' to raczej paradoks. "depresji wywołanej przez forum", ale może skończmy ten temat bo z osobami ograniczonymi w pewnych aspektach nie da się dogadać :)

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "Grrrrrrr! Nie oceniaj mnie! Nie znasz mnie! Aaaaaaaaaa!" Jakie to typowe. Czy jak zobaczę wilka, to muszę go poznać żeby wiedzieć, że żre mięso? :classic_cool:

inaczej nie wiedzialam w tym wypadku ze jak rusze gowno to zacznie smierdziec (kolokwialny przytyk do Ciebie) haha :D

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "depresji wywołanej przez forum", ale może skończmy ten temat bo z osobami ograniczonymi w pewnych aspektach nie da się dogadać" "Bo tutaj na mnie najeżdżają, a ja jestem wtedy smuuutna". ;)

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "inaczej nie wiedzialam w tym wypadku ze jak rusze gowno to zacznie smierdziec (kolokwialny przytyk do Ciebie) haha" Oooooo! Nie znasz mnie! A oceniasz! :classic_cool:

ocenianie przez fakty - zaczelam cos mowic zaczales negowac to jest fakt nie domniemanie nie ocenianie powierzchowne :D :classic_cool:

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "ocenianie przez fakty - zaczelam cos mowic zaczales negowac to jest fakt nie domniemanie nie ocenianie powierzchowne" Cieszę się, że się rozumiemy. ;) Kocie - generalizacje SĄ potrzebne i często trafne, ale chyba o tym już gadaliśmy...

IMO no wiec chyba wlasnie niestety w tej materii sie nie rozumiemy ;) bo zaczales na mnie najezdzac za moje dobre checi a tak sie nie robi ;) ja jedynie ocenilam stwierdzajac nazwijmy to "fakt dokonany" :D ;)

"generalizacje SĄ potrzebne i często trafne," oczywiście że w większości są trafne i są potrzbne ale nie należy (przynajmniej inteligentni ludzie tak robią ) się na nich opierac w sytuacjach kiedy trzeba ruszyc głową . moim skromnym zdaniem mówienie np . o politykach ze to złodzieje itp to głupota bo nie znam każdego z nich i nie zabieram głosu na temat który mnie nie interesuje i nie mam o nim zielonego pojęcia , tak samo jak mówienie o polakach ze to lenie , tez nie znam wszystkich polaków wiec nie będe wygłasza dennych fraz które ktoś tam wymyślil , również mówienie o kobietach (lub mężczyznach ) że są takie , owakie świadczy o niezbyt wysokim poziomie inteligencji no to sie rozpisała picza :classic_cool:

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "IMO , nie zrozumiałam o co Ci chodzi" To pozwól że Ci wytłumaczę. :classic_cool: Otóż twoje wywody opierają się na dawno utartych banałach, widząc jak poruszasz się charakterystycznymi ścieżkami, udało mi się nakreślić zarys Twojego profilu. Swoimi typowymi okrzykami potwierdziłaś tylko słuszność moich domysłów. A "najazd" był tylko EKSPRESJĄ mojego zdania. :classic_cool: