Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkur** stary idiota

Wkurzyłem się na ojca swojej narzeczonej i dałem mu nauczke!!!

Polecane posty

Gość ale mnie wkur** stary idiota

Nikt by nie uwierzył co to za idiota, uważa się za kogoś lepszego tylko dlatego że ma własną firmę, wielki dom i pieniądze no źle się odnosi do mojej osoby. Ja zarabiam 2500 tysiące miesięcznie na rękę a on mówi do niej czemu za takiego dziada wychodzisz. Itp, moja narzeczona ma nieślubne dziecko z poprzedniego związku i co? Mały miał pojechac z dziadkiem na lody i nie uwierzycie ale zabroniłem, wykonałem pierwszy krok by dac debilowi staremu nauczkę. A brat mojej kobiety, wdowiec z 7letnim synem i 6letnią córką poprosił ją o opieke nad swoimi dzieciakami, również zabroniłem. Jestem tak wściekły na jej rodzinę że brak mi słów. A synowi swojej przyszłej żony wmawiam że rodzina jego matki go tak naprawdę nie lubi, co jest nie prawdą bo wiem że ten 55letni idiota go uwielbia i ciągle przychodzi z coraz to nowszymi zabawkami do niego.

wiesz co, ok rozumiem Cię ale głupio robisz. To się obróci tylko i wyłącznie przeciw Tobie...

Wiesz, to jego wnuczek i jego córka. Ty przypełzłeś i się panoszysz decydując o nieswoim dziecku.

Nie skłócaj ze sobą rodziny, bo przegrasz. Jeżeli narzeczona jest związana z ojcem to nie masz szans, a wykorzystywanie dziecka to idiotyzm.

ale nie wciągaj w to dzieci, to najgłupsze co możesz zrobić.

dobrze zrobiłeś....dziadziuś myśli , ze jest panem , bo ma firmę i kasę ...stary rupieć...do grobu tego nie zabierze więc niech zjeżdża... skoro to Twoja narzeczona , to mają Cię poważnie traktować , a Ty jako mężczyzna i przyszły ojciec dla dziecka , nie daj się , bo to Ty będziesz być może dla tego dziecka najważniejszy z matką...inaczej będą Tobą zamiatać dywany...;)

Gość ZUO wszendzie
Mam wrażenie że osoba ktora wymyśla te prowo ma naprawdę porytą psychę.

najwidoczniej dziad coś sobie nawkręcał na ich punkcie....bo można kochać córkę i wnuka , ale ingerencja , to juz za wiele....dziadek może podpowiadać lub tłumaczyć pewne sprawy - ale ingerować w życie - nigdy

Gość wiercipieta
Starsi ludzie tak maja,wiedzac ze ich czas powoli sie konczy chca zawładnac calym swiatem,uwazaja ze sa najmadrzejsi i staraja sie kierowac ludzmi wg swojej woli,Ale ty nie masz prawa wtracac swoje 3 grosze do jej rodziny,a co najgorsze nastawic dziecko przeciw.Jestes podobnym tyranem co twoj przyszly niedoszly tescio.Popatrz na siebie,na swoje zachowanie a pozniej oceniaj!

nie słuchaj ich , co piszą , ze źle robisz....Ty masz być ojcem i Ty masz prawa , co do których dziadek mieć nie ma prawa..powodzenia ;)

Gość 80% myślę że to prowo ale
do revolver Lepiej pomyśl co by było gdybyś pomógł córcę z nieślubnym dzieckiem, pewnie byś jej pomógł w utrzymaniu dziecka, opiekowałbym się nim a potem przyszedł taki i zabrał Ci to co do Ciebie należy.

Gość tesc ma racje
jesteś dziadem, a zabraniać cokolwiek to możesz swojemu psu jak kiedykolwiek się go dorobisz.

do revolver Lepiej pomyśl co by było gdybyś pomógł córcę z nieślubnym dzieckiem, pewnie byś jej pomógł w utrzymaniu dziecka, opiekowałbym się nim a potem przyszedł taki i zabrał Ci to co do Ciebie należy. należy to sie przede wszystkim matce , która decyduje o dziecku oraz jej życiowym partnerze ....i żaden teść czy ojciec obojga nie ma się prawa mieszać do ich decyzji...

To pogadamy jak będziesz miał dziecko, wtedy zmienisz zdanie.

możemy pogadać , ale zdania nie zmienię ...a kobieta "zmienną jest" - nie ja ...:)

Revolver jesteś mężczyzną? Jeśli tak to pomyśl, wychowałeś córkę którą ktoś wykorzystał i zrobił jej dziecko. Wybaczyłeś jej i zaopiekowałeś się trochę jej dzieckiem a potem zjawia się drugi koleś który po niej jeździ(co jest dla ojca najbardziej przykre) i jeszcze odbiera Ci wnuka.

Gość madziag195
to Ty jesteś poje****ny a nie ojciec twojej narzeczonej

bardzo mi przykro , ale pogodził bym się z tym , ze jestem dziadkiem , a nie ojcem , który ma pierwszeństwo do dziecka...taka jest naturalna kolej rzeczy...ja jestem "dziadkiem" a nie ojcem ...moge im tylko pomagać a nie mówić co mają robić ok? a ja dalej będę im pomagał ale nie narzucał się , bo córka decyduje z kim i gdzie chce żyć...

Gość NO I MASZ RACJE
ŻE TAK POSTĄPIŁEŚ. ŻONA JEST PO TO BY SŁUCHAŁA MĘŻA A NIE OJCA.

ta narastająca zła atmosfera jest najczęściej napędzana przez "wszystko wiedzących rodziców" którzy wpierdalają się gdzie popadnie do życia ich dzieci , sami zapominając o swoich błędach...

Tak, tylko że on dla swojej córki chce pewnie jak najlepiej a nie faceta który zarabia groszę :O

Gość wiercipieta
jaka zona? jestem na tym forum od 3 dni i widze zewiecaj niz połowa ludzi nie potrafi czytac ze zrozumieniem. To prawda starsi ludzie narzucaja nam swoja wole, ale nie masz prawa wtryniac nie w ich rodzine bo narazie za mały jestes

zapytaj się córki tego dziadka czy myśli tak samo jak Ty - że ma go za nic dlatego , ze zarabia 2500 tysiąca - chyba was popierdoliło od tych pieniędzy...na każdego patrzeć przez pryzmat portfela...do dopiero inteligencja :O a jakby zarabiał 1200 to kim by był ? dnem?

Gość madziag195
idz się lecz człowieku żal nawet tego czytać najpierw ty sobie poukładaj w tej głupiej głowie

Gość IMO13830
I już się cipy gorączkują. A czemu? Bo trzymają stronę dzianego dziadziusia, podświadomie lecąc na kasę - szmaty.

Gość madziag195
kasa to najmniejszy problem a takie sprawy sie załatwia inaczej

Gość wiercipieta
revolver ja wiem ze trudno przekazac swoje zachowanie piszac na klawiaturze, ale skad do jasnego chuja przyczepiłes sie teraz do pieniedzy jak nikt nawet o tym nie napisał i pewnie nie pomyslal.Chyba musisz byc urazony tym ze mało zarabiasz i stad ta agresja. moj starszy brat ma syna i wiem co znaczy taki dzieciak dla dziadka dorosniesz to moze troche zrozumiesz.Przyczepiajac sie do pieniedzy jestes co najmniej zalosny