Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkur** stary idiota

Wkurzyłem się na ojca swojej narzeczonej i dałem mu nauczke!!!

Polecane posty

Gość revolver chyba tego nie rozumi
e bo sam nie ma dzieci ani wnuków, może za jakiś czas to pojmię. A autor skrzywdził nie tylko swojego przyszłego teścia ale też dziecko swojej kobiety :(

revolver ja wiem ze trudno przekazac swoje zachowanie piszac na klawiaturze, ale skad do jasnego ch*ja przyczepiłes sie teraz do pieniedzy jak nikt nawet o tym nie napisał i pewnie nie pomyslal.Chyba musisz byc urazony tym ze mało zarabiasz i stad ta agresja. moj starszy brat ma syna i wiem co znaczy taki dzieciak dla dziadka dorosniesz to moze troche zrozumiesz.Przyczepiajac sie do pieniedzy jestes co najmniej zalosny tu masz wpis o kasie - naucz sie czytać dziadku najpierw , a potem wpisuj wymioty ok? :) "Tak, tylko że on dla swojej córki chce pewnie jak najlepiej a nie faceta który zarabia groszę " hehe:D

I już się cipy gorączkują. A czemu? Bo trzymają stronę dzianego dziadziusia, podświadomie lecąc na kasę - szmaty. IMO baby muszą trzymać się razem - nawet z męskimi babami ...:)

Gość IMO13830
revolver "IMO baby muszą trzymać się razem - nawet z męskimi babami" I mają wybaczone! Wszakże skrajny materializm i jajniki zobowiązują. Jednak istnienie zniewieściałych facetów, jest dla mnie niemal jak siarczysty policzek. :classic_cool:

Gość revolver chyba tego nie rozumi
a ten zniewieściały facet to kto? autor czy jego przyszły teściu?

Gość wiercipieta
oj revolver revolver jestej bardzo podobny do autora watku a nawet taki sam, na sile nie bede tlumaczył tobie jaka jest prawda bo to walka z wiatrakami,co do mojego wieku bys sie zdziwl jezeli uwazasz ze jestem dziadziusiem:) a wypowiedz o pieniadzach pojawila sie w czasie gdy probowalem jednemu idiocie wytłumaczyc ze nie tylko kasa sie liczy

Gość do wiercipieta
A ile masz lat??? Sam pisałeś że Twój brat ma syna i bardzo dużo on znaczy dla dziadka. Tylko wiesz to jest mała różnica, ojciec synowi nie wtrąca się do wychowania dziecka a tamten uważa córkę i jej dziecko pewnie że są jego własnością. Nie dziwię się autorowi.

Gość IMO13830
Moje umęczone oczy wypełniają się smutkiem, gdy widzę takich "facetów" jak Wiercipieta. :(

Gość wiercipieta
Moj wiek nie jest tu istotny,autor watku bardzo skrupulatnie opisal historie.Na samym poczatku przyczepil sie do pieniedzy a my nie wiemy czy dziadkiem kieruje mamona czy problem lezy w charakterze tego człowieka, a moje rokowania stawiaja na ta druga opcje

Gość facet jest bogaty i boi się o
córkę która pewnie już dość w życiu przeszła a ty mu ją odbierasz, ją i jej dziecko.

Gość agdg
I źle zrobiłeś! Oni Ci tego pewnie nigdy nie zapomni! Jej dziecko tym bardziej!

Gość współczuje tej dziewczynie
że wiąże się z kimś tak żałosnym.

Gość liliannaaaa
co to znaczy zabroniłem?? a mama nie ma nic do powiedzenia?

Oczywiście że z Tobą powinna uzgadniać decyzje ale troszke przesadziłeś tym że jej dziecko nastawiasz przeciwko ojcu swojej kobiety.Skoro Gościu tak głupio się zachowuje to Ty bądź mądrzejszy i nie postępuj jak on.

Gość wiercipieta
zgadzam sie w 100% z wypowiedzia motylka."synowi swojej przyszłej żony wmawiam że rodzina jego matki go tak naprawdę nie lubi" - człowieku troche pokory dla dzieciaka,jestes szczurem w hierahii w ktorej chcialbys byc krolem.Zapytaj przyszłego tescia o co chodzi ze ma o tobie takie mniemanie,a nie mieszaj dziecka w swoje sprawy. Zachowujesz sie jak rozkapryszony dzieciak ktory dostał kilka slow krytyki moze warto zapytac dlaczego tak mysli.Nie szanujesz tego dziecka wiec nie szanujesz tez tej kobiety

Gość Natsuki
Nastawiając dziecko przeciw im jesteś gorszym skurwielem niż ten dziadek :O Pomyśl, jak się czuje to dziecko myśląc, że jest przez dziadka okłamywany i nielubiany. Jesteś chory, skoro tak postępujesz :O

Gość wiercipieta
Gdy boli nas gardło idziemy do lekarza pierwszego kontaktu,gdy jest cos nie tak z głowa idziemy do psychologa-taka moja rada

Gość wszyscy mądrzy ale ja rozumiem
autora! Moja teściowa , matka mojego męża jest taka sama do wszystkiego się wtrąca , kontroluje wszystkie rachunki za prąd , gaz czy wodę a także telefon i upomina się oto żebyśmy się dokładali.

Gość wiercipieta
a co chcesz w doroslym zyciu miec wszystko za darmo tak jak byles dzieckiem? Sam powinienes zaproponowac zeby sie dokładac za prad wode ogrzewanie itp.Nikt nie bedzie nianczyl cie cale zycie.Wybuduj własny dom albo kup to zobaczysz ile to kosztuje nikt na ciebie robil nie bedzie-jestes dorosły albo mi sie tylko wydaje

Gość wiercipieta
sory ale jestes kobieta wiec zle troche napisalem:)

Gość wszyscy mądrzy ale ja rozumiem
Do tego powyżej, jestem kobietą a to chyba rodzina męża robi na jego żonę? czyż nie?

Gość wiercipieta
'Do tego powyżej, jestem kobietą a to chyba rodzina męża robi na jego żonę? czyż nie?" - juz teraz wiem ze powinnas plkacic podwojnie

Gość jesteś jebnięty i tyle w temac
ie :(

Gość i co się dziwisz tatusiowie
nie lubią facetów swoich córeczek.

Gość hfsdshf
Idiota i dupek!

Gość adfbfdbfs
Współczuje Ci z Całego serca.

Gość do revolver uważaj żeby ciebie
taka sytuacja w życiu nie spotkała.