Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AliPali

Londynska Kanciapa-miejsce spotkan

Polecane posty

Gość marikka UK
i niby przez agencje

marikka ---> mi to pachnie ostrym przekretem,na gumtree pelno takich kwiatkow..ja proponuje wynajem mieszkania przez agencje,tak jest najbezpieczniej,masz kontrakt,jestes zabezpieczona ,agencje oraz wlasciciela obowiazuje okres wypowiedzenia,( w razie decyzji o wymowieniu mieszkanbia) no i ten komfort ,ze masz zagwarantowane ,ze nikt nie zwieje z Toim depozytem:)

marikka mozesz mi podac link do tego ogloszenia?chetnie na nie zerkne

Ile masz lat AliPali---> haha...kurcze a dlaczego jestes taki ciekawy/ciekawa?:)czy to istotne ile mam lat?

Gość cukierkowy_sny
Marika jak dla mnie, to strasznie tanio, wiec bym sie zastanawiala grubo, ale jedz i zobacz. :] co Ci szkodzi? Ja wynajmuje 2 bedroom flat za 300 tygodniowo. Ja jutro rano do pracy. Niestety przez pogode musze oposcic swoj rower i jechac autobusem :/ Ali gratuluje nowej pracy! co to za praca jesli mozna zapytac :)

Gość cOOOle
to jakiś slums :O

Gość cukierkowy_sny
I widze ze bills incl. Wiec to tym bardziej dziwne. Oby to nie jedne z tych ogloszen, co prosza o zaliczke przez firmy wysylkowe

Gość marikka UK
nie wiem czy skums czy nie, ale mieszkanko ladne, wyglada wrecz bajecznie, dlatego cena podejrzana, sama nie wiem, zadzwonie jutro, do Gustavo ;)

Marika---> to jednen wielki przekret ...jestem juz teraz wiecej niz pewna,ale zadzwon i porozmawiaj z gosciem..zobaczymy co on ma do powiedzenia!!!Pamietaj tylko pod zadnym pozorem nie dawaj /przesylaj mu kasy..Pokazalam to ogloszenie mojemu partnerowi ...ma takie samo zdanie ..Ja mieszkajac na angel (N1) za jednosypialniane mieszknie na Upper str.Placilam prawie 400 tygodniowo..bez rachunkow i CT...

Gość marikka UK
tak mysle, ze to byloby zbyt piekne;)

cukierkowa:)widze ze jestes rowerowa:) Ja wlasnie zamowilam swoj rowerek i juz sie niemoge doczkac kiedy mi go dostarcza..niestety okres oczekiwania jest 10 tygodni !!!! o zgrozo!!! sprawdzalam wczoraj postep w zamowieniu i juz 60 % roweru zlozne..huraa!!!! Jednak troche sie obawiam ezdzic po Londynskich ulicach...na pocztaek ma 300 hektarow zieleni za domem wiec na poczatek dobre i to:)

Gość cukierkowy_sny
Marika powodzenia! ;) wiem sama jak ciezko o super flat wiec 3mam kciukasy

zadzwon koniecznie i zdaj relacje co Gustavo mial do powiedzenia:)moze byc ciekawie..

Gość lyreco
"za jednosypialniane mieszknie na Upper str.Placilam prawie 400 tygodniowo..bez rachunkow i CT..." to ile ty zarabiasz ? :O

Gość cukierkowy_sny
Ali - to moj 3 rowerek w LOndynie. Niestety dwa ukradli mi :/ Chce zamienic swoj cruiser na kolarzowke. Jaki rower Ty sobie zamowilas? Ja mam takie szczescie ze ja i moj eM mamy hopla na punkcie rowerkow, wiec on mi skladal sam rower :))) Ja jezdze rowerem q tygodniu okolo 150km

Gość cukierkowy_sny
Belle witam :)

Gość cukierkowy_sny
Belle nasze mieszkanko maja sprzedawac wlasnie, a mamy takie, jakie moglismy tylko marzyc. Ma 6 lat. Wszystko nowiusienkie. panele wszedzie. Zmywarka etc. Do tego zero oplat i bez council tax. Wiec tez nas czeka to soon ;] Gdzie mieszkacie teraz?

cukierku---> niestety trzeba byc bardzo czujnym i miec oczy w dupie za przeproszeniem..niejednokrotnie sama bylam swiatkiem jak jakis mlody chlopak wsiadal sobie bez pytania na czyjs rower ..jeden taki incydent mial nawet miejsce na angel w srodku dnia...na szcescie rower udalo sie odzyskac bo facet nie bylsam ..dogonili chlopaka:) Ja zamowilam Hollander bike,udalo mi sie go zamowic po okazjnej cenie wiec nawet sie nie zastanawialm..zawsze podobaly mi sie te rowery,mam nadzieje ,ze bedzie dobrze sie sprawowal.

Gość alipali a ty masz jakąś
lepszą robotę ,że cię stać ? lekarz czy co ?

Gość cukierkowy_sny
Ali moj rower jeden ukradli w bialy dzien, pod kamerami i ochroniarze to widzieli ;) ale ponoc nie zdarzyli dobiec. Hmmm never mind. Bylo minelo. Teraz rower mam w specjalnym schowku, na czytnik wejscie, CCTV ;-)

Gość cukierkowy_sny
Laski ja uciekam pod prysznic. Wstaje po 6. Buziaki dla Was nocne marki ;-) Mam nadzieje jeszcze do spisania! Ps. ja dzis skonczylam dietowac ktoras chetna swietowac ze mna hehehe

alipali a ty masz jakąś---->lekarzem nie jestem ( ale kurde moglam byc)przez 3 lata pracowalam w biznesie "medycznym",a czy mnie stac ? nie zyje w pojedynke:)

Gość cukierkowy_sny
Ali mi do medycyny tez blisko ;-) jesli moge to nazwac. Lekarzy widze na codzien ;)

cukierku---> do zgadania,mam nadzieje ,ze jeszcze wpadniesz do kanciapy:)Co do dietey to ja zawsze zaczynam "od poniedzialku"..:)Mam nadzieje,ze Twoja przyniosla oczekiwane efekty..Dobrej nocy..x

Gość cukierkowy_sny
Minus 6.5kg ;-) A na jaka Ty idziesz? jeszcze sie dowiem tego i uciekam :P Bo mam swoj target na jeszcze kilka kg mniej i pomyslu brak na diete. Polecasz cos? x