Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynajem kawalerki

czy pracujac za najnizsza stawke byloby mnie stac

Polecane posty

Gość kokoszka z koszyka
"alayah Witam, od ponad miesiąca szukam pracy i nic... setki meilów, rozmów i lipa, mam dobry angielski, wykształcenie też choć to nie ważne tutaj, myślałam, że będzie łatwiej a tak nie jest, tym bardziej, że nie mam znajomych w mojej miejscowośc do której sie ostatnio przeprowadziłam" miejscowosci? a podobno leeds to wielka aglomeracja prawie milionowa! "alayah dodam, że oczekuje konstruktywnych odp a nie szczeniackich docinek, wcale nie szukam czegoś specjalnego wręcz przeciwnie" no teraz sama wyzywa i docina hahah No i tak oto nasza alayah poszukujaca pracy jako sprzataczka teraz kreuje sie na wielka biznesluman ktora pogardza tepakami mieszkajacymi w zasyfionym londynie buhahhahaa

Gość overnight
no tak zasyfiony Londyn, turysci z calego swiata zjezdzaja tutaj, zeby ten syf ogladac....hehehe poza tym nie mow mi , ze w leeds nie ma syfu i brudasow, ty dziewczyno jakas na serio popaprana jestes, j amieszkam w londynie juz 5 rok w pieknej, czystej i zielonej okolicy, fakt place duzo za czynsz, ale tez i moje zarobki sa wysokie a firma pokrywa w calosci koszty moich studiow, satacy co mieszkaja w zagrzybionym domu po 8 osob na kupie ale sa i tacy ktorym udalo sie kupic piekne domy i ladnie urzadzic, ale na pewno sa to osoby na o wiele wyzszym poziomie umyslowym niz twoj i z wieksza kultura osobista

Gość fgffhfghfgh
Aliyah nam ciebie tez zal, jestes bardzo ograniczona , i w dodatku bezszczelna, ale coz takie wiesniaki wlasnie sa buhahah.

Gość mimi87472347230-
Ciekawe co Ci ALAYAH na to odpowie :)

Gość 191 quad
alayah pewnie teraz nakazuje swej pomocy domowej aby posprzatala jej apartamenty w luksusowej dzielnicy Leeds ( miasta niesamowitego, ktore nie wiadomo czemu nie jest stolica Anglii w przeciwienstwie do syfiastego Londynu zamieszkalego przez zakaly spoleczenstwa i roznej masci debili)

Gość fgffhfghfgh
zapewne ta ladna polszczyzna, napisze zebym ja pocalaowala w dupe, i spierdalala do tego syfu jebanego w londynie hahahah,

Gość kpokp
sorry, ale reprezentujecie typowe polactwo za granica. Zamiast sie wspierac lub przynajmniej ignorowac, to jedna z druga podziobalyby sie na smierc. Kazda probuje pokazac jak to sobie zycie zajebiscie ulozyla i ile to ma kasy, kiedy w rzezywistosci ledwo co zipie czy tez lata ze szmata. Polacy za granica to najgorsza grupa spoleczna, a najlepsze jest to, ze smiejecie sie z ciapatych, ktorych do piet nie dorastacie, bo oni przynajmniej sie trzymaja razem i dzieki temu do czegos dochodza.

Gość pytankooooo
hmmm sposrod tych wszystkich wypowiedzi jedyna alayah robi z siebie PANIĄ ,zadna z nas nie chwali sie milionami i jaka to zajebista jest. i wlasnie takie jak alayah trzeba tepić bo w piórka poobrastaly. chamstwo trzeba niestety zwalczać chamstwem w inny sposób do takichb ludzi nic nie dociera.

Gość fgffhfghfgh
kpokp widac masz cos do tych za granica, ale nie tylko ci za granicami tak sie zachowuja wiec daruj sobie te bzdury.I fakt taki ze wiekszosci wlasnie sie powodzi lepiej niz w polsce, nie co ukrywac hehe. Nie wiem jakimi ty kryteriami mierzysz skoro twierdzisz ze polacy to najgorsza grupa spoleczna, widac nie byles w uk i nie wiesz za wiele o zyciu w tym kraju. Poza tym sam bucu jestes polakiem !!! nie zapominaj tego!!! i co nie trzymasz z ludzmi za granica tylko srasz na nich..jak to jest? ja mam dupie takich poalkow jak ty i cala reszta potriotow w pl. dzieki temu jestem szczesliwa w uk :D:D pozdrawiam cie serdecznie.

Gość pootoo098
dokladnie wlasnie alayah ze swoja wspaniala wiedza zepsula topik i zaczela wyzywac innych,

Gość ja pracowalam za najnizsza
krajowa,ale dzielilam mieszkanie z kolezanka tylko przez okolo 1 rok. Pozniej przeprowadzilam sie do 1-bedroom, oplaty nieco wieksze ale plusem bylo to ze nie musialam dojezdzac do pracy wiec koszt transportu odpadl. Owszem, pewnie w Londynie czy innych drogich miastach nie byloby to mozliwe,ale w mniejszych to calkiem mozliwe i to bez odliczania od wyplaty do wyplaty. Ja nie pale, rzadko pije, nie stoluje sie w take-away, czasami wychodze na lunch czy kawe z kolezankami. Stac mnie na buty za 50-60 funtow co jakis czas bo nie potrafie sobie ich odmowic ;) . Wyjazdy do Polski co 3-4 miesiace i wydawanie tam czasami calej wyplaty. Wiec mysle ze sie da :)

Ale mi ktoś dowalił cytując starego posta...chyba normalne, że kiedyś szukałam pracy a co to wstyd? no chyba, że ktoś się już urodził pracując ? ...wypowiadam się na takim poziomie jaki jest poziom tego forum ponieważ tu ludzie nie chcą pomóc tylko czychają jak te sępy żeby ktoś się pomylił lub żeby po prostu się przypieprzyć bo siedzą od rana do wieczora znudzeni życiem więc tu wylewają swoje frustracje bo w realnym świecie nawet do kogo gęby nie mają otworzyć. Zajmijcie się czymś ciekawszym niż ścieraniem się na mój temat no chyba, że was to podnieca to proszę bardzoo mnie nie ruszają płytkie teksty ludzi nie mających nic ciekawego do powiedzenia. ŻEGNAM OZIĘBLE

ps a gdzie ja z siebie panią robiłam? czy wy wogóle czytacie to co piszecie czy piszecie nie myśląc wcale????????????????????? jestem normalną osobą, uczciwie pracującą i nigdzie się niczym nie chwaliła ale forumowe tępaki bez mózgów muszą wszystko uogólniać i nawet nie ma co się wdawać w dyskusję bo tacy siedzą tu non stop i wspierają się jak popaprana sekta, ah szkoda słów .

Gość pytankooooo
i jeszcze alayah ma rozdwojenie jaźni :/ jednego dnia zmieszala z błotem wszystkich podpisanych pod tym tematem, a dzis robi z siebie grzeczna dziewczynkę. i jeszcze wkręca nam ze zarzucamy jej ze kiedys szukala pracy-Ty zaczniji czytac ze zrozumieniem,a nie robisz z siebie poszkodowaną. pisalismy ze jak potrzebowalas kiedys pomocy to bylas mila,a teraz jak juz sobie radzisz to na innych plujesz. płytkie teksty?? "mam was w dupie"' "pospulstwo wszechwiedzace"' , "palanty"' ,sugerujesz ze jestesmy wszyscy frajerami.....a pierwszym zdaniem jakie napisałas tu to "ale bzdury piszecie......." dalej juz było gorzej :/ jak sie cieszę ,ze sie juz pożegnała!

ty debilko a czu ja w odpowiedzi na ten post obraziłam kogoś, wyzywałam??? nie!! dopiero później jak się przywaliłaś do mnie więc patrz na siebie sfrustrowana dziewojo i weź się do roboty by zarobić na swoje drogie mieszkanie, w swoim super Londynie i daj mi spokój, jeny post jest o czym innym a ty dalej sapiesz..

ty debilko a czu ja w odpowiedzi na ten post obraziłam kogoś, wyzywałam??? nie!! dopiero później jak się przywaliłaś do mnie więc patrz na siebie sfrustrowana dziewojo i weź się do roboty by zarobić na swoje drogie mieszkanie, w swoim super Londynie i daj mi spokój, jeny post jest o czym innym a ty dalej sapiesz..

Gość pytankooooo
hahahahahha, z postu na post widać lepiej co sobą reprezentujesz :/

Gość fhjfhfjghdfl
nio widzisz, my tez puzniej, juz z braku sil ci piszemy zes durna jak buc!!!!!!!!!!

Gość podsumowujac aliyah
pierdolisz ze ktos ci bzdury p[isze ile placi za kawalerke, i sie madzrzysz ile to ty nie placisz w odrazu najlepszej dzielnicy , i jeszcze glupio pytasz czy wiemy gdzie jest leeds , jak by tu wszyscy wiedzieli gdzie ty mieszkasz. Oczywiscie masz wielekie COS do tego ze ludzie mieszkaja w lodnynie, byc moze nie stac cie na zycie w wielkim miescie hehe.Basingstoke tez ladne miejsce ale daleko do londka wiec nikogo nie dziwia ceny .Zlujesz starsznie ludzi, w sumie nie wiem nawet ldaczego hehe. Do tego momentu bylas znosna , ale puzniej ..wkurwiasz lekko wszystkich swoim plytkim mysleniem, okraslajac wszystkich tepakami, no i masz w dupie oczywiscie tych co mieszkaja w lodnynie..aaa no i palanci i hipokryci . wIDZISZ JAKA PUSTA I DURNA JESTES DZIECINKO. Ucieklas szybko , moze i lepiej , pewnie braklo slow;). Ladnie okreslilas sama siebie..forumowym tepakiem bez mozgu.

Gość jutensils
no tak gdyby alayah nie obchodzilo co o niej pisza toby nie powrocila na ten topik i nie wywalila kolejnego postu z ciekawymi epitetami, jeszcze pisze, ze chce byc na tym samym poziomie co ludzie tu piszacy buhahahahah ty jako jedyna uzylas tutaj rynsztokowego jezyka i zwyzywalas ludzi, nie probuj sie wybielac bo jeszcze tylko sie coraz bardziej pognebiasz, na koniec odpowiedz mi na jedno proste pytanie: co czyni cie lepsza niz ludzie mieszkajacy w londynie, ze ich tak mieszasz z blotem?

Gość 191 quad
Alayah nie napinaj sie tak bo ci zylka w dupie peknie i sie posrasz czesto gesto! wspolczuje mieszkancom leeds, ze maja ciebie za sasiadke,

Gość mikkkkkkka
Jak ta allayah sie madrzy, a glupia nie rozumie, ze miejsca sa rozne i mozesz mieszkac nawet w 16 miejscach, gdzie bedziesz placic taniej, co nie oznacza, ze nie ma nigdzie drozej. ja place 1100 za 2bed flat i nie jest to londyn, a stolica Surrey i niestety za to sie placi. Byl czas, ze za pokoj placilam 500 + do tego rachunki. Im wyzej na polnoc Anglii tym taniej, ale wiadommo najwazniejsze by miec prace, bo co ci z tego ze tanio jak jak nie masz z czego zaplacic

Gość mikkkkkkka
HAHAHAHAHAHA '[zgłoś do usunięcia] alayah niestety ale od roku byłam już w 6 miejscowośc i to było nawet fajne ale teraz już nie jestem sama mam faceta więc nie jest tak łatwo się spakowac i jechać jak wcześniej. Mój ma prace na kontrakt ale z 1 wypłaty lipa Leeds to duża miejscowość a pracy jak na lekarstwo' Taaaaa... a teraz paniusia nam tutaj bajeruje jaka to wielka aglomeracja, pracy w brod i jak to ona ma tyle kasy :))) Kocham kafeterie:)

Gość do alayah
najbardziej sfrustrowana to jestes ty prostaczko

hahaha nie wiem co za posty wklejacie bo ten ostatni to nie moj haha ale bawcie sie dobrze babszytyle zawistne hihihi, ubaw z wami jest nie ma co

Gość dziki wipierzek
jak to nei twoje posty? przeciez sama o tym pisalas, teraz to juz sklerozy dostalas! widac szybko cie zgasili tutaj ludzie, chcialas pocwaniakowac, ale ci sie nie udalo hahhaha nalezy zwalczac takie zolzy jak ty i to skutecznie bo takie wszechwiedzace paniusie wlasnie psuja zawsze kazdy topik a potem zaczynaja sie wyzwiska i wrzuty, popieram te "zawistne babsztyle" ktore Ci nosa utarly, a ty pare postow wczesniej pisalas ze zlewasz co ludzie pisza a widac ze non stop zagladasz i cos odpisujesz....