Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowie mnie zdenerwowali

Teściowie budują dla nas dom! Ucieszyłam się że będę miała dom bliźniak a tu..:(

Polecane posty

A tutaj się okazuje że ja i mąż będziemy mieli tylko jedną dwupiętrową część dom. Oczywiście będzie tam na parterze salon, jadalnia, łazienka, ubikacja, pralnia a na I i II piętrze będą po 3 pokoje i łazienka oraz ubikacja. W drugiej części domu będzie tak samo. Ja się ucieszyłam że będziemy mieli taki wielki dom a tu się okazuje że teściowie to pierwsze skrzydło chcą przekazac albo swojej najmłodszej ze wszystkich dzieci-córce albo drugiemu synowi który nie jest żonaty i nigdy pewnie już nie założy swojej rodziny bo już się rozwiódł.Zdenerowałam się tym wszystkim. Szwagierka jest niezamężna, ma jedno dziecko mogliby jej kupic mieszkanie, szwagier rozwiedziony, bezpłodny też mogliby mu kupic jakieś mieszkanko. A ja czwórkę dzieci i muszę się dzielic domem z rodzeństwem swojego męża. Jeszcze dodam że ja mam trójkę dzieci. Chłopca i dwie dziewczynki, razem z mężem zastanawiamy się co będzie gdyby urodziło nam się kolejne dziecko.

Gość współczuje teściom tak
niewdzięcznej synowej :( Przy okazji powie mi ktoś ile kosztuje wybudowanie takiego bliźniaka? O jakim piszę autorka!

Gość katarzynka..b
Ty to poważnie piszesz? Dom bliźniak jest domem dwurodzinnym. Czyli - dla dwóch rodzin. Chcesz jednoczesnie mieszkać w dwóch domach? To tak, jak jeździć jednoczesnie dwoma samochodami.

Gość Biedny_Muzyk
no to teraz chale walisz zachlannosc zwykla

A wiesz że ja mam trójkę dzieci i byś może z mężem będziemy chcieli kolejne??? To co, potem w przyszłości będzie walka o majątki między nimi a tak to każdemu moglibyśmy dac 1/4 domu np? A teściowie postępują według własnego widzimisie. Tylko że teściowie sami to zaproponowali jak urodziłam trzecie dziecko. Teściowa stwierdziła że najwyższa pora żebyśmy się wyprowadzili, jeszcze drugą cz. domu bliźniaka chcą oddac mojej szwagierce bo jak to teściowa stwierdziła będziemy sobie nawzjem pomagały przy dzieciach. No i w całym domu będzie 12 pokoju a ja dostanę tylko 6. Każdy na moim miejscu byłby zdenerwowany.

Gość ceimnoto_jedna
trzeba było się tak nie rozmnażać jak nie miałaś domu

Gość współczuje teściom tak
A odpowie ktoś ile kosztuje budowa takiego domu?

Gość katarzynka..b
Na ogólnym tez założyła ten temat. To prowo. Nie ma aż tak pustych ludzi.

Gość Milki neste
hahhaah znow zalozylas ten temat tragedia

nie powinnas dostac nic, a tu jeszcze z pretensjami... zalosna jestes... a ty jakie pieniadze wnioslas do budowy tego blizniaka?

Gość aguśka;)
autorko ! jeśli chcesz dzielić swój majątek między dzieci to się najpierw go dorób ! Może nie zauważyłaś że twoi teściowie też mają dzieci i chcą swój majątek między nie podzielić, więc to oczywiste że nie dostaniesz dwóch domów bezmyślna !

Gość aj tam aj tam olaboga
zapewne zadne

Gość ja takkk
raz pisze ze ma 4 dzieci a potem ze 3.jakas prowokacja to jest.

Gość to prowo prowo prowooo
PROWOKACJA

Gość luska bez luskaa34
Mnie teściowie obiecali gwiazdkę z nieba,ale kupili tylko pół Księżyca i kawałek teleskopu Hubble'a. :-O

Gość jkbjuvil
a z jakiej racji mają tobie budowac? jesteś dla nich nikim, obcom osobą. one sa ich rodzonymi dziećmi i to im sie nalezy.a nie tobie krowo rozpłodowa. 3 dzieci i jeszcze 4 planujesz bez lokum? to sie nazywa tupet. jest popierdolona

Gość hahaahahaha
ale przynajmniej smieszna ta prowokacja, bo nie wierze ze na swicie sa takie osoby, pozatym tam sie pomylilas w pierwszej wypowiedzi;)raz piszesz ze ma 4 dzieci a potem ze 3 ;)

Gość napisała że myśli o 4 dziecku
:D :D :D

Gość salianka
Jesteś totalnie niewdzięczna.Dostaniesz dom za friko i jeszcze marudzisz? Biedactwo będziecie się w piątkę gnieździć w 3piętrowym domu.Co mają zrobic ludzie,którzy latami mieszkają w za ciasnych mieszkaniach? Poza tym - rodzice chcą dać dom dzieciom, to dają.Ze niby jesteś lepsza (i masz dostać więcej),bo masz dzieci? Litości.

Gość podpucha na całego
W jednym zdaniu piszesz , że masz 4 dzieci, a w następnym 3.

Gość cipu cipu cipu
gimgowno pierdolone bez wyobrazni nawet nie potrafi w miare dobrej prowokacji wymyslic -11/10

Gość lolalw
autorka chciała powiedziec że myśli o 4 dziecku ;)

to straszne! co za bezmyślna teściowa! przecież Wy potrzebujecie PIĘĆ domów jeżeli chcesz miec czwórkę dzieci, a ona tylko jeden bliźniak wam buduje i ti jeszcze na spółkę z kimś obcym! co za paskudne babsko! jak śmie! :o a nie wiadomo jeszcze ile dzieci będą chciały miec Twoje dzieci...

Gość do autora/autorki
Idz sie lecz, bo sie nadajesz do psychiatryka. Myslisz, ze ktos sie nabierze na te marna prowokacje. Wspolczuje Ci, bo przegralas/przegrales zycie.....