Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedem mil stąd

zapraszam wszystkich którzy nienawidzą kobiet typu księżniczka

Polecane posty

Gość siedem mil stąd

wyrażajcie swoje opinie drodzy państwo p.s. nie ma potrzeby kasować tego tematu 10 raz :)

Gość księżniczka z koroną
a jaki to typ

Gość siedem mil stąd
hmm no właśnie ja tak bywam określana i miałam nadzieję że tu dowiem się czego nie robić podobno koniecznie muszą być w centrum uwagi i nie przebierają w środkach by to uzyskać ale ja bym sądziła że tu chodzi o coś innego... zwłaszcza że ja nieśmiała jestem:P

chodzi o temperament, niby wszystko ok, a sie czepiają, zadają mnóstwo pytań, są troche tępe. Dziecinne. Nic im sie nie chce a oczekują chuj wie czego od faceta.

Gość siedem mil stąd
kinky też się tego obawiam, dlatego ekhm nienaturalnie dobieram słowa:D

jestem księżniczką i dobrze mi z tym,jakoś innym to nie przeszkadza

Gość nie ksiezniczka nie musi
byc rozowa dziunia :O ksiezniczka oczekuje, ze faceta ma po to by spelnial jej zachcianki, by byl na jej zawolanie ale przede wszytskim wsyztsko wynika z tego ze oczekuje, ze facet bedzie czytal jej w myslach :O jak nie zrobi czegos co ona ma na mysli i jest na tyle tepy, ze sie nie skapnie o co chodzi to ksiezniczka strzela fochem; czasami tuz po awanturze czasami bez awantury, facet i tak ma placic za swoje karygodne zachowanie.

Gość siedem mil stąd
kinky wygląda na to żę jesteś bardzo bliski sedna sprawy. księżniczce nic się nie chce bo wydaje jej się żę jest na tyle niezwykła że ma prawo tego oczekiwać od wszystkich wokół że będą jej ustępować etc a jeśli nie chodzi o to że nic jej się nie chce ale o to że ma duże wymagania i ciężko jej zrozumieć że ktoś nie musi się zawsze podporządkowywać? jak z tym walczyć???

robie im przysługe mają kogo wielbić :-)

Gość Ja się dzisiaj uśmiechnąłem
Ja nienawidzę kretynek. Obojętnie jakiego typu. Nie rozgraniczam tego na bezsensowne modele układane przez społeczeństwo.

zbyt pewna siebie chcąca zawsze ostatnie zdanie traktująca innych z góry nadęta i naburmuszona często niezadowolona lubiąca gdy facet przy niej skacze i robi z siebie pajaca strzelająca często fochy myśląca, że każdy facet może być jej

Gość siedem mil stąd
ja się dziś uśmiechnąłem - mam tak samo, dlatego wkurza mnie szczerze mówiąc jechanie po całkiem rozgarniętej i wcale nieleniwej księżniczce a tolerowanie tępych pip których życiowym celem jest wyrywanie "ciach" najlepiej cudzych szkoda że głupota to nie choroba i nie zabija a z drugiej strony może lepiej nie bo to byłby pogrom dopiero:P

Gość siedem mil stąd
no dobrze żeby być nieksiężniczką a przynajmniej wejść w fazę ukrytą:P trzeba mieć zawsze dobry humor i nie krytykować oj ciężko będzie:P

jak walczyć? zrobic awanturę, jak nie pomoże to zostawić. nie mam zamiaru sie męczyć psychicznie i fizycznie przez jakiegoś tępaka

Gość siedem mil stąd
oj kinky no w sumie masz rację ja już jestem grzeczna i miła :D

siedem mil stąd Nie walcz z głupotą ludzi bo osiwiejesz. Bądź sobą i rób swoje :)

revolver rozumiem ze powinnam 1:siedziec w kącie 2:ustepować wszystkim 3:płaszczyć się przed innymi 4:rżeć jak kobyła 5:cieszyc sie z wszystkiego 6:usługiwac swojemu panu 7:brać wszystko na klate 8:a to co tak nie jest>? :-)

Gość siedem mil stąd
ja się dziś... no właśnie to sobie postanowiłam, że niesienie kaganka oświaty i rozpraszanie pomroczności niejasnej głupoty zostawiam już następnym pokoleniom:P postanowiłam się jeszcze rozprawić z księżniczkowaniem :D

Gość siedem mil stąd
księżniczka z koroną trochę tak sobie wyobrażam przejście na drugą stronę ale... poświęcę się

Gość siedem mil stąd
oj niestety wszystko na to wskazuje :o z tego są same problemy :( i ludzie Cię oceniają przez dziwny pryzmat... a faceci, cóż, chyba nie traktują Cię poważnie nawet jeśli Ty uważasz że jesteś najpoważniejszą osobą ze wszystkich pip jakie znają :P

Gość siedem mil stąd
4:rżeć jak kobyła 5:cieszyc sie z wszystkiego najbardziej nie mogę zdzierżyć tych dwóch punktów ale zauważyłam że laski które tak robią... zgarniają wszystko

siedem mil stąd Ja dbam o siebie, co robi i myśli motłoch w ogóle mnie już nie interesuje :)

Gość siedem mil stąd
Twoich facetów też :D

księżniczka z koroną nigdzie nic nie napisałem , co powinnaś...a jak sama chcesz , to wyrównaj trochę cechy i nie przechodź od razu do bycia "wiecznie zadowoloną idiotką" bo to też nic nie da...

Gość siedem mil stąd
motłoch, uwielbiam to słowo :D nigdy nie chciałabym być nawet posądzana o przynależność do nich... ale... co mi z tej mojej korony przyjdzie hehh skoro księcia brak który to udźwignie:P oni wszyscy i tak wolą miłe uśmiechnięte panie z plebsu :D

7 musisz zrozumieć że jesteś tylko mrówką w całym mrowisku :P wyjądkową ale nie niezastapioną. Nie oczekuj cudów. I sama okaż trochę inicjatywy. Bądź miła i panuj nad sobą.

Gość siedem mil stąd
kinky podobało mi się :D hmm humorki, ciężka sprawa to się przyznam, zawsze chciałam wiedzieć ja te wiecznie uśmiechnięte od ucha do ucha istotki to robią, jak się do tego zmuszają skoro każdy ma kiedyś zły humor i nie zawsze jest lekko ehhh