Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedem mil stąd

zapraszam wszystkich którzy nienawidzą kobiet typu księżniczka

Polecane posty

Gość siedem mil stąd
jestem, ja bym się nawet na kolację nie umówiła bo nawet z nudów nie chce mi się spędzać czasu z kimś kogo nie kocham

Gość zniesmaczony johny
..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość jestem ksiezniczka i dlatego
"jestem to trochę tak jakbyśmy miały zrzucić swoją skórę i się przebrać w jakieś cudze łachy..." No dokladnie. I jak to zrobic, jak znizyc sie? A raczej jak wyzbyc sie tego myslenia, ze to znizenie sie do jakiegos poziomu? Ja sobie z tym nie radze. A musze, bo od tego zalezy czy bede z tym, na ktorym mi zalezy.

wiem, tak tylko napisalam ze on mysli ze cos postawi jakiejs i to juz ksiezniczka:D Chlopak chce sie dowartosciowac:P

Gość Vinca kibolica z Poznania
NAJBARDZIEJ INNYCH KOBIET NIENAWIDZĘ JA!

Gość siedem mil stąd
chyba nie do końca wyczuwa istotę sprawy może nie należy tego traktować jako zniżanie się... dla mnie to trochę jak schowanie przez pawia jego pięknego ogona... który decyduje o jego wyjątkowości ;) zawsze myślałam, że swój trafi na swego i że znajdzie się facet w którego guście są właśnie niedostępne dla innych księżniczki - taki wyjątkowy prywatny skarb tylko dla niego nie znajdzie się a jeśli już to desperat który swój brak urody czy błyskotliwości będzie próbował zrekompensować sobie wyjątkową partnerką nie chcę nikogo narażać na przykrości ani poczucie bycia niezrozumianym czy niedocenianym bo niestety wydaje mi się że partner kobiety "księżniczki" nie czuje się kimś ważnym dla niej, bo ona nie umie mu tego okazać, czuję się samotny w takim związku to smutne jeśli kogoś kochasz, chcesz by był szczęśliwy dlatego nie chcę więcej być kimś takim dobranoc.... 🌼

Gość czytam chociaz wiem
ze, niestety, jestem ksiezniczka, psssss odrobina powietrza spuszczona. ktos napisal konkret. jak dla mnie to był grom. zalezało mi na kims, bardzo, ze nie napisze choolernie i ten ktos nie wytrzymal, stracil do mnie cierpliwosc. nie napisze do jakiego satnu potrafilam Go doprowadzic bo :classic_cool: ale do czego zmierzam. wiem, ze to była ta osoba, ten momment na ktory czekamy :) to była ta pokrewna dusza. coz. pracuej nad soba :) co było nie wroci.

Gość Vinca kibolica z Poznania
przez cały czas pisania tego watku tak sie wkurwiłam że zrobiłam kupe pod siebie ze złości!

autorko podejrzewam, ze mam lat wiecej niz ty i zycie zweryfikowalo pewne poglady, ktore ty wyznajesz, mimo, iz wciaz czuje sie ta "kasiezniczka". "zawsze myślałam, że swój trafi na swego i że znajdzie się facet w którego guście są właśnie niedostępne dla innych księżniczki - taki wyjątkowy prywatny skarb tylko dla niego" zle myslisz, dla kazdego faceta jego kobieta, ktora kocha oczywiscie to prywatny skarb. A to dlatego, ze to on ja odkryl z nia jest. Nie dlatego, ze ty tak uwazasz. "nie znajdzie się a jeśli już to desperat który swój brak urody czy błyskotliwości będzie próbował zrekompensować sobie wyjątkową partnerką" Bzdura, sa tacy, ktorzy sa przystojni, na poziomie i docenia nas "ksiezniczki", ale pod jednym warunkiem: musimy byc tez partnerkami, stronami, ktore biora i daja, a nie tymi, ktore chetnie wezma myslac ze nasza sama obecnosc jest tym co dajemy i facet ma z tego tylko powodu skakac ze szczescia. "nie chcę nikogo narażać na przykrości ani poczucie bycia niezrozumianym czy niedocenianym bo niestety wydaje mi się że partner kobiety "księżniczki" nie czuje się kimś ważnym dla niej, bo ona nie umie mu tego okazać, czuję się samotny w takim związku to smutne jeśli kogoś kochasz, chcesz by był szczęśliwy dlatego nie chcę więcej być kimś takim" I slusznie. Ja tez nie chce byc kims takim. Problem polega na tym czy nie ccesz bys ta najwazniejsza dla jednego, na ktorym ci zalezy czy ogolnie? Bo jak dla jednego to problem wciaz zostaje gdyz nie rezygnujesz ze swojego myslenia, ty je wtedy dostosowujesz do jednej osoby.

Gość Tylkoczarnuchysiezaczerniaja
Nikomu nie dajesz(las) to Ty ksiezniczk moja droga nie jestes ksiezniczka tylko zakonnica:-D lub cnotka niewydymka a to co innego pseudoo? Do ksuezniczek zaliczam tylko te ktore trzeba na pierwsza randke naprawde dlugo namawiac na przyklad latalem za jedna doslownie latal stralem sie o pierwsza randke no niespelna miesiac bylo nie nie jestes w moim typie daj mi spokoj etc i co zobaczyla ze mi zalezy to zgodzial sie laskawie wielka Pani:-D drugi miesiac randkowania i w koncu bycie razem w miesiacu i na ruchanlp dlugo nie musialem czekac a ci sie naklamalem jak ja bardzo kocham hehe 3 tyg sobie poruchalem a potem text , nie pasujemy do siebie' jej mina bezcenna bzykanie bylo przyjemne ale zobaczenie tej rozdziawionej miny bylo jeszcze lepsze:-D reasumujac wielkie ego i zaptrzenie w siebie to lipne cechy ps prawdziwa ksiezniczka nie uzywa obrazliwych slow tj buc :-D

Gość kokolinka idiotka
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gość kokolinka idiotka
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

czytam chociaz wiem- no wlasnie, a ja walcze o to by mu pokazac by z nim byc. Zmieniam sie dla niego, nie dla siebie. Fajnie, ze ty chociaz podjelas walke ze soba nie dla kogos a dla dalszej przyszlosci:)

Gość kokolinka stu-dętka
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gość kokolinka stu-dętka
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tylkoczarnuchysiezaczerniaja- nie zakonnica, ale mnie nikt nie zostawil oprocz jednego faceta. I uwierz, ze nie byl twojego pokroju, swoje latka mam i troche zwiazkow za soba. To ja konczylam, a reszta latala za mna jak psy:O Nie, nie trafiasz na prawdziwe ksiezniczki:P

Gość siedem mil stąd
jestem, ogólnie czuję potrzebę zmiany nie tylko pod kątem jednej osoby tylkoczarnuchy a ja znam dużo innych słów niż buc:P dlatego udało mi się założyć temat dopiero po chyba 4 próbie:P czyli jest jeszcze dla mnie jakaś nadzieja :D jestem, powodzenia!

siedem mil- to zazdroszcze podejscia i powodzenia takze:)

Gość czytam chociaz wiem
wiesz, najgorsze w tym wszystkim było to, ze chciałam sie zmienic dla Niego. walczyłam ze soba. jestem bardzo spontaniczna i wrazliwa. potrafie oj potrafie dac popalic ale umiem przeprosic. broiłam. :) dobrze, napisze to , :) testowalam Jego odpornosc i...:) w koncu nie mam Jego, nie mam siebie. trudno jest mie sie odnalezc w samej sobie. lekcja dala mi do myslenia. wnioski sa. jestem ja, niby ta sama ale inna. nie mam Jego i wiem, ze nigdy miec nie bede. :)

czytam chociaz wiem- nie mozesz go juz odzyskac? Bo wiesz ja przez to przechodze wlasnie i wiem jakie sposoby zawodza, a jakie pomagaja:P Moze masz jeszcze szanse?

Gość czytam chociaz wiem
nie sądzę. Padło wiele słow, przykrych dla mnie. tak dobitnych a nieprawdziwych, ze nie potrafiłabym chyba zapomniec. stad to chyba, bo pewna nie jestem. ( dawna ksiezniczka, powiedzilaby, -absoluynie to niemozliwe :P) nie nalezy palic wszystkich mostów za soba, ale :) raczej nie ludze sie, ze... zycie nie pisze scenariuszy pod nas a dla nas i moze tak mialo byc :) rada dla Ciebie :) nie zmieniaj sie dla NIego. masz taka osobowosc jak amsz :P walka z "natura" przewaznie z gory skazana jest na porazkę :P dobranoc ;)

Gość zzr600
po tym wszystkim co się dowiedziałem to nie mam mowy chyba że to kłamstwo ale tego nie dowiem się nigdy

Gość czego sie dowiedziales
mozesz o tym napisac ? :)

Gość to sie narobiło
:classic_cool:

Gość zzr600
Ktoś powiedział mi że kobieta mojego życia zostawia mnie dla...

Gość siedem mil stąd
zzr600 "ktoś powiedział mi..." to równie dobry początek co "za siedmioma górami za siedmioma lasami..."

Gość dokładnie tez tak mi
sie wydaje