Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam kasy a chce krem

Do jakiej ceny kupujecie krem do twarzy?

Polecane posty

mi kiedys bardzo polecano krem babydream z rosmana(ze niby taki sklad naturalny, niska cena, bez chemi) ale ten krem nie robil nic:// wiec odradzam go

mimo tego dziekuje za rade:)

Gość Elliot
Polecam kremy Ziaji..

elliot a ktore dokladnie?

Gość Elliot
np. taki w czerwonym opakowaniu - rozświetlający.. albo sopot - w niebieskim opakowaniu.. zależy do jakiej skóry.. kozie mleko podobno też jest dobry.. jaśminowy dobrze odżywia.. Czytałam gdzieś, że bardzo dobry jest taki z zieloną herbatą, z najtańszej serii Ziaji, ale jeszcze go nie znalazłam.. Ja często kupuję kremy tej firmy, ponieważ po nich nigdy nie mam uczulenia.. nic się nie dzieje.. A niestety po kremie AA miałam wysypaną całą twarz i szyję..

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
ja sprobuje bandi. ale najpierw te kwasy niech przyjda... krem bedzie od nich slabszy wiec jesli one zadzialaja to potem dla efektu moge sobie ten kremik wcierac.:)

Gość tanio jak barszcz
pielęgnacyjny bambino :) koszt 6zł, stosuję tylko na policzki, bo tylko tam mam przesuszoną skórę

Gość kuleczka :)
a ja mam atopowe zapalenie skóry i tak wam zazdroszcze ze mozecie sie kremowac dla wlasnej wygody i wiekszej pieknosci. ja to robie dzien w dzien po calej skorze od stop do glow, czasem nie raz i mam ja i tak brzydka. eh.... :(

Gość tez mam niezle
eeee ja mam zrogowacenie okomieszkowe+rumien na bardzo duzych partii ciala, w tym na twarzy. Porazka totalna, ale nic z tym nie moge zrobic, bo jak dermatolog stwierdzila to "genetyczne" i zadne mazidla od niej nie pomogly. Pozostala mi gruba warstwa tapety, a w ten upał to okropne, sama nie wiem już co gorsze.

do 100 zl, a ten z ziaji z zielona herbata jest nawilzajacy i bardzo go lubie , czasami zmieniam, raz ziaja, raz nivea, inne jakos mi nie pasuja

Gość Nie wiem jaki krem kupic...
Bambino tez czasem uzwam, ale tylko okazyjnie bo mnie niestety zapycha:( Kozie mleko mialam, ale uczulilo mnie okropnie i przestalam uzywac, ale moze wyprobuje jakis inny z ziajki:D

woda z miodem? mowisz powaznie???

Gość dziewczyna1234567890000
ja ostatnio zaryzykowałam i kupiłam dwa kremu z avonu, na dzien i na noc. powiem wam że zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. buzia zrobiła się gładka, rozświetlona i co najważniejsze pory mniej widoczne

a prawda jest, ze krem powinno sie zmieniac co pol roku??

Gość dziewczyna1234567890000
raczej prawda bo skóra się przyzwyczaja i krem przestaje byc efektywny

DO tez mam niezle a czujesz dyskomfort fizyczny? boli cie skora czy ciagnie czy swedzi, szczypie? tak z ciekawosci pytam, bo nie orientuje sie w twych dolegliwosciach. bo ja ze hujowo wygladam to jeszcze mi nie wygodnie na ciele i wszedzie laze z kremami ;/ ;/

Gość kremowa pani
ja miałam Bandi z kwasami złuszczający na noc i na pewno po raz drugi go nie kupię, kosztowała ponad 5 dych, a żadnych efektów nie zauważyłam (mam tłustą strefę T , widoczne pory i zaskórniki)po posmarowaniu twarz strasznie szczypała, a po pewnym czasie na policzkach skóra jakoś tak dziwnie stwardniała, w strefie T żadnej poprawy, przestałam go używać. Polecma pomadę Boniderm (dostepna na allegro oraz w sklepach zielarskich) 28 zł za 500 ml oraz peeling enzymatyczny Dermika (biało-złote opakowanie) dla osób z cerą mieszaną i problemową naprawdę super, od momentu kiedy używam boniderm nie pojawiła mi się zadna krostka, polecam;-)

Gość tez mam niezle
Naszczescie to tylko defekt kosmetyczny. Czyli z punktu widzenia medycznego nic mi nie jest, nie boli nie szczypie, i na pewno nie jest tak uciazliwe jak atopowe zapalenie skory. Ba, mozna powiedziec ze wogole nie jest uciazliwe, bo nie wymaga jakis specjalnych kremow itp. jedynie czeste peelingi. Ale to i tak jest dla mnie przykre, zwlaszcza ze mam to na twarzy. Skora jest ogorzala, zrogowaciala, czerwona, pokryta mnostwem krosteczek, jest twarda, w dotyku przypomina tarkę :( Wyglada to okropnie, wstyd mi ze moj chlopak ma taka miekka i delikatna skore, a ja jak jakis rolnik.

mimo ze mam 'gorzej' to i tak cie rozumiem ;/ ;/ masakra z takimi problemami, szczegolnie na twarzy ;/ u mnie niestety to sie wiaze z kremami, emulsjami i masciami na cale cialo. i tez uzywam cetaphil jak ktoras z dziewczyn wczesniej sie wypowiadajacych, tyle ze o niebo bym wolala go uzywac od tak dla samych porow... ;/ eh

Gość agigugi
polecam do cery z problemami ZIAJA CALMA, zawiera kwas hialuronowy i jes do delikatnej cery, nawet po zabiegach kosmetycznych-dla suchej skory biolipidowy dla normalnej nawilzajacy. koszt - jakies 9zl, jest zajeb..... zniknely naczynka, zaskorniki, super

Gość POSZUKUJACA IDEAŁU
moze ktos poleci lekki kremik na lato, bez zapychaczy?

Gość moze sprobuje tego
olay nawilzajaoco-odzywczy na dzien. cena okolo 18 zl/100 ml

Gość Portal Feelbeauty.eu
Big Beautiful Women Projekt. Niesamowicie zaskakujące odkrycie tego co oczywiste! Nie ma kobiet brzydkich...są tylko nie wierzące we własne piękno, atrakcyjność i przygniecione krążącym w społeczeństwie stereotypem ...TAKICH FOTEK NIKT BY SIĘ NIE POWSTYDZIŁ !!! http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/57/big-beautiful-women-projekt-niesamowicie-zaskakujace-odkrycie-tego-co-oczywiste.html

Gość a ja naprawde polecam
serum olay po 30 regenerist a dla młodszych total effect genialnie nawilża, nie podrażnia, nie zapycha i wchłania sie szybciutko kupuję te sera już chyba od dwóch lat, a latem nie wyobrażam sobie innego kremu - jedyne nie robią mi tłustej maski po godzinie od nałożenia na promocji do kupienia za 4 dychy, a w necie mozna upolować pod nazwą olaz (dokładnie to samo) dużo taniej

Gość a ja naprawde polecam
ps. jesli macie problemy ze skórą to świetny i polecany przez dermatologa mojego jest krem physiogel - do kupienia w aptece http://www.physiogel.pl/Content.aspx?id=50 bardzo często do niego wracam, bo wg mnie nie ma bardziej skutecznego nawilżacza

Gość prosze o rade
do a ja naprawde polecam mam cere tlusta, czesto robia mi sie pryszcze, zaskorniki. lat 22 , jaki olay polecasz do mojej cery??? na dzien i na noc:)