Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaachuda

Mam strasznie chude uda... Co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość zaachuda

Trudno jest przytyć... Próbowałam całą zimę tyć, ale wiecie jak jest, przychodzi wiosna i się to wszystko wyjeździ... A mimo, że przybywało mi na wadze to uda i tak były chude :/ Brzydko to wygląda... mam 15 lat i wstyd mi zakładać spodenki do szkoły, bo wygląda jakbym miała krzywe te nogi... :| Help!!! czy można dać tu zdjęcie???

Gość tez+tak+mam
Też mam takie uda. Chyba nic się nie da z tym zrobić :( Kiedyś ćwiczyłam dużo, ale to nic nie dało. Przytyłam - urósł mi tylko brzuch, a uda dalej chude, takie jak były.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy.....
od cwiczen urosl ci brzuch????? :D :D :D :D :D :D :D DOOOOOBRE Bieganie i rower na 'grubsze' uda ale nie opieprzanie sie 5 minut na tydzien, tylko minimum pol godziny dziennie.

Masz dopiero 15 lat. Nie wpędzaj się na siłę w kompleksy. Może tylko Ty tak uważasz. Koleżanki Ci pewnie zazdroszczą ;) Ale jeśli chcesz coś zrobić dla swoich nóg to rowerek, bardzo długie spacery (tylko nie w żółwim tempie tylko marsz, lub bieg jeśli lubisz) i zrezygnuj z windy - młode nogi lubią schody, tylko ludzie ich nie lubią ;D I nie stresuj się tak tymi udami, bo stres źle wpływa na długość życia ( http://vsevidno.com/derati.html ). Życzę owocnych ćwiczeń i udanej hodowli ud ;))