Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało cycata :(

próżniowo wibracyjne powiększanie piersi - ktoś używał?

Polecane posty

Gość EwA00100
kupiłam sobie balsam ujędrniający na ciało i serum do biustu, smaruję się zawsze po zabiegu. cellulit zredukowany w 75% po 2 seriach zabiegów! jutro zaczynam 3 serię i mam nadzieję się pozbyć tego dziadowstwa raz na zawsze, chociaż wiem, że bez systematycznych zabiegów sie nie obejdzie. ale co tam, mogę je robić chociażby codziennie by tylko wyglądać jak człowiek. biust jak na razie jeden rozmiar w górę ;) i tyle mi wystarczy, więc robię tylko zabiegi podtrzymujące efekt.

Gość KAŚKA PELAŚKA
dziewczyny czy kupowałyście w mosati?

Gość EwA00100
ja właśnie tam kupowałam

Gość no jak ktos ma B i
powieksza na C to jeszcze ma co zlapac ta maszyna a jesli ja mam male A i mega "cierpie" z tego powodu, rozwazam operacje...;/ to pomoze mi tez? niech ktos sie wypowie i mnie podniesie na duchu...

Gość kalambur poranny
a penisa tez tam można władac? :)

Gość kasztyk33
Bardzo małe piersi (miseczka A) to moj najwiekszy kompleks. Nie czuje sie kobieco i trace przez to całą pewnosc siebie, zwłaszcza w sypialni. Czytając ten temat pojawiła sie iskierka nadzieji, jednak szybko zgasła kiedy przeczytałam cenę zarówno w salonie kosmetycznym jak i maszynki.Chyba nie bedzie mi nigdy dane z dumą prężyć choc troche większy biust :(

Gość no jak ktos ma B i
jesli to faktycznie dziala juz wole wydac te 3,5 tys i sobie zasysac ale miec ciut wieksze chociaz pelne a i swoje niz full silikonu. mi nie zalezy na duzym biuscie. ale chce miec pelne a malutkie b. tylko tyle

Gość no jak ktos ma B i
i to napewno taniej niz te operacje powiklania i inne takie

Gość wertyuiopasdfghjklmnbertgu
upup bo ciekawy ten temat

Gość maszynka posiada
maszynka posiada rózne wielkości miseczek i jedna z nich jest właśnie na wielkość miseczki A

Gość itylllle
"maszynka posiada rózne wielkości miseczek i jedna z nich jest właśnie na wielkość miseczki A" O a to ciekawe... a jakie A, 80A czy 60A? bo to ładnych kilka rozmiarów róznicy...

Gość EwA00100
ta środkowa wielkość jest odpowiednia na B,C, czyli logiczne, że najmniejsze będą odpowiednie do A i to nie zależnie czy to 70A czy 90A. Miseczka nie ma przylegać do biustu ale tak jakby okalać go wokół. nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ;)

Gość mejbi jes mejbi not
coraz bardziej się przekonuję do zakupu, tym barzdiej, że moją zmorą nie jest tylko biust ale także cellulit :( pomoże na moje przypadłości?

Gość Baśka898989
na mój cellulit pomogło, a muszę wam powiedzieć, że próbowałam wcześniej już wszystkiego (balsamów, peelingów, maseczek, foliowania i masażów manualnych, cud pigułek i maści). mój problem był na tyle wielki, że nie mogłam założyć nawet obcisłych, cienkich spodni, o spódniczce już nie wspominając. było to strasznie krepujące i utrudniało mi życie. a teraz? jest już prawie nie widoczne, a ja w końcu odetchnęłam z ulgą. na mój problem pomogło tylko to urządzenie, co do biustu to nie mogę potwierdzić na sobie ale na mojej przyjaciółce, bo urządzenie kupiłyśmy sobie na pół i teraz może się prężyć z dużą miseczką B :) w końcu możemy pójść na plażę, bez owijania się ogromnymi chustami, nie żyjemy w stresie. ten kto miał tego typu problem, na pewno mnie zrozumie. ja się teraz cieszę i oczywiście regularnie robię zabiegi.

Gość heeeehhhhe
"i to nie zależnie czy to 70A czy 90A." Jak będzie okalać 90A to dziewczynie noszącej 70A jedno to kółko zajmie całą klatę, przecież te biusty mają z 10 cm różnicy w podstawie.

Gość Margaja
byłam na takim zabiegu i miseczka zakrywa tylko ok.1/2 piersi, a kosmetyczka poinformowała mnie, że piersi powyżej C nie nadają się na taki zabieg, bo nie ma takich dużych miseczek w zestawie aparatu...duże piersi mogą tylko być stymulowane prądami elektrycznymi ( małe tym bardziej )... ciekawe tylko, które zabiegi są skuteczniejsze ?

Gość xjokox
to mieli dziwny sprzęt jak nie mieli większych misek, te moje w zestawie miaja jedna pare taaaakich ogromnych, ze pewnie i F by się zmieściło

Gość do tych co mają maszynę
czy możecie napisać jakie ma jeszcze funkcje?

Gość tak====
tylko musisz skopiować cały link, bo jakoś się dziwnie nie chce cały otworzyć

Gość tak====
i teraz tak patrzę na filmie jest tylko sama próżnia bez wibracji i photonu

Gość Annska
brzmi to wszystko przekonująco, nic tylko zbierać kasę. spróbuję, bo skalpela to sie boję jak ognia. ale w sumie i tak wychodzi taniej niz operacja.

Gość bo cellulit nie zależy tylko o
ta babka z filmu na fb ma fajne piersi, wcale nie male; chcialabym miec takie PS moze i mnie stac na to, ale chyba by mnie moj facet wysmial na kilometr... a raczej nie ukrylabym tego w domu... co robic?

Gość Annska
rzeczywiście śmiesznie to wygląda ale jakoś nie zastanawiałam się nad reakcją rodziny. ogólnie wiedzą, że mam mega kompleksy, więc pewnie odetchną z ulgą jak ich się pozbędę.

Gość ha ha ha - a mi się wydaje
że to dobry wstęp do mocniejszy igraszek, bo jak facet zobaczy cię w takim osprzęcie, to nie przejdzie obojętnie ;) ha ha ha

Gość lola _lola
Hej dziewczyny.Weszlam na te strone MOSATI gdzie mozna kupic ta maszyne do robienia cyckow:D i znalazlam dwie, jedna kosztuje 3,5 tys a druga nie pamietam ok 2tys , jaka jest roznica miedzy nimi oprocz ceny? Czy ktoras sie orientuje ?

Gość ??????? a gdzie?
ja tam nie widzę żadnej za 2 tys.

Gość kornelya
przetestowałam osobiście i na mnie zadziałało. jestem zaskoczona efektami, bo podchodziłam do tego cudu dość negatywnie. myślałam, że już nic nie pomoże na moje dolegliwości celulitowe i zbyt mały biust. a tu proszę ;))))))))

Gość jjjjjjjjjulka
i jak tam kobietki, nadal zadowolone?

Gość /zadowolona/
jestem zadowolona, a najbardziej to chyba mój mąż jest zadowolony :)) jejku, że ja wcześniej tego nie kupiłam - życie teraz jest piękniejsze!