Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruchy liść___

Za sześć dni mam egzamin

Polecane posty

Gość Kruchy liść___

i już wiem, że go nie zdam. Nic mi nie wchodzi do głowy, ciało spowija gorączka, jestem zdekoncentrowana, wszystkiego od razu zapominam...Ech, mam dość :(

Gość Kruchy liść___
Zastanawiam się czy mam tam w ogóle iść...wyjdę na kretyna, ośmieszę się, choć uczę się już od niedzieli.

Gość Kruchy liść___
Poradźcie jak się mam uczyć...Ludzie potrafią opanować materiał w trzy dni, a dla mnie 9 dni to mało...

Gość Kruchy liść___
:(

Gość lolunia 88
a z czego to?

Gość Kruchy liść___
Z historii powszechnej po 1945 r. Jestem już padnięta. Nic mi nie wychodzi, czuję się zmęczona, podskoczyło mi ciśnienie...Nienawidzę sesji!

Gość lolunia 88
nie przejmuj sie teraz chyba kazdy tak ma...jest tak goraco..kogo nie pytam to kazdy zdolowany i zle mu nauka idzie.ja mam za 2 dni egzamin i sie nie przejmuje-jakos to bedzie jak cos to poprawki sa dla ludzi :)

Gość Kruchy liść___
No tak, ale mnie się oczywiście od razu wydaje, że tylko mi nie wyjdzie. Moja grupa to sami liderzy, każdy zdaje piątkowo, a ja takie słabe, znerwicowane ogniwo...mam dość :(

Gość Kruchy liść___
Jeszcze mój ukochany ma w ten sam dzień egzamin i będzie wiedział, że oblałam...pewnie pomyśli sobie, że jestem kretynką :(

Gość lolunia 88
to wyjdz z kafe wylacz komputer i do książek :D chyba nie chcesz sobie narobic obciachu..a teraz sie chlodniej zrobilo az milo sie pouczyc ;)

Gość Kruchy liść___
Kochana, ja już cały dzień siedziałam nad książkami i dopiero teraz kompa uruchomiłam...Nie jestem w stanie się uczyć, nic mi nie wchodzi do głowy....:(

Ja mam egzamin w sb, już mi mózg paruje:P ale mam jeszcze 3 dni:)

Ja jak za duzo juz mam w głowie to najprostszych rzeczy nie pamietam i wszystko mi sie myli, wiec bez sensu takie sleczenie, poucze sie jutro ze świeżym umysłem, szkoda tylko ze jutro ide do pracy.

Gość lolunia 88
aa no to podziwiam :)

Gość Hart H.
6 dni to duzo, dasz rade :) jak nie dzis to jutro,podziel sobie amterial na czesci moze-mi tak jest latwiej choc ja sie zwykle ucze 2 - 3 dni na akzdy przedmiot..ale tez latwe studia mam(finanse) , nie wiem w sumie ile materialu jest na twoich ale 6 dni to jednak sporo

Ja jakbym 6 dni wczesniej sie zaczela uczyc to polowe bym zapomniała przed egzaminem:P