Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura6

Problem prawiczków to beznadziejny charakter i wygląd - jesteście bez szans

Polecane posty

Czy wy chcielibyscie dziewczyne nudziare ? nudne apatyczne flaki z olejem ? Zakompleksioną , malo atrakcyjną ? Wasza osobowosc to jęki i stęki , w szkole byliście ciotami i to sie nie zmieni . Facet ciota nigdy nie bedzie przebojowy. Podobnie transseksualista . Co z tego ,że zmieni wygląd by dostosowac cialo do wlasnej płci ? I tak bedzie marną podróbą kobiety. Wasz charakter jest paskudny , nie lubie takich ludzi :( unikam ich , wpedzają innych w depresje ,zlosc :( Sytuacje pogarsza wasz wygląd :( Raz umowilam sie z takim facetem , zamiast mocnego uscisku dloni , śnięta ryba, żalil sie na kobiety z porzednich randek , na sytuacje w kraju , problemy na uczelni , ubrał sie w ciuchy wygladające jak z pomocy dla powodzian . Pozniej mnie meczyl smsami, telefonami ,powiedziala NIE ,nic z tego ,on dalej swoje liczyl ze dam mu szanse... Wy jestescie tacy sami . Zal mi was

"Wasz charakter jest paskudny , nie lubie takich ludzi unikam ich , wpedzają innych w depresje ,zlosc" I chuj ci w dupę, puszczalska szmato :D

"Zal mi was " I dlaczego gimgówno zawsze kończy tak swoje posty tutaj?

Gość głąb z kafełe
darker nie bądź wulgarny wobec kobiet, to nie jest stosowne :)

Gość carrera turbo
cała prawda darker vel cioto

Gość carrera turbo
jestem facetem frajerze

Tym gorzej dla ciebie jak piszesz na babskim forum, cioto. Ja przynajmniej mam do tego prawo.

Gość prawiczek z warszawy
Co daje Ci to prawo?

Gość carrera turbo
Ha ha, czasem zaglądam tu z nudów pośmiać się z takich frajerów jak ty

Gość carrera turbo
TAaa, tylko ja nie jestem jebnietym 27 letnim prawiczkiem wyzywajacym kobiety

Gość hahahaha męskie pizdeczki
kłócą się między sobą o prawo do przesiadywania na FORUM DLA KOBIET :D :D :D :D :D :D :D

"TAaa, tylko ja nie jestem j**nietym 27 letnim prawiczkiem wyzywajacym kobiety" Zaruchałeś i to jedyne co cię ode mnie różni. Zwal konia w imię tego osiągnięcia.

Gość fsdfsdfs
chuj wam w dupe kurwy jebane :)

Było dużo więcej niż 4 tys. gdyby nie strata poprzednich kont.

Gość carrera turbo
nie mówię tu o ruchaniu, a o ogólnych relacjach damsko męskich, ale co ja to tłumacze prawiczkowi który sprowadza wszystko do seksu

"nie mówię tu o ruchaniu, a o ogólnych relacjach damsko męskich" To bajdurzenie znaczy, co? Najpierw przyjebałeś się do prawictwa a teraz zmieniasz temat na /relacje damsko męskie/. Myślisz pajacu, że kamieniami w dziewczyny rzucam? Co za debil. Wsadził dziewczynie w tyłek i juz kozakuje jakby mu co najmniej + 40IQ przybyło.

"Jeszcze sie przyznaje" Bo jakbym się nie przyznał to nikt by nie wiedział :D

Gość vfgbvghbjn
właśnie dziś chciałam dodać podobny wpis pomijając wygląd i nieśmiałość - jesteście NUDNI (co sami podkreślacie) kto z was chciałby nudną dziewczynę z nieciekawą przeszłością? dlatego nie ma się co dziwić że jesteście olewani nudne, zamknięte w sobie dziewczyny czy kobiety też są olewane, zwłaszcza dodając do tego przeciętną urodę i nieśmiałość

Gość carrera turbo
darker- chuj z seksem, jest garść prawików która ma najebane we lbie i wiesz co? ty taki jesteś. ja znam swoją wartość i nie jest związana z tym ile dziewczyn miałem

"właśnie dziś chciałam dodać podobny wpis" Nudzi się wam, co? "pomijając wygląd i nieśmiałość - jesteście NUDNI (co sami podkreślacie)" Nie podoba się to nie czytaj. Nikt nie wypisuje tego na twoich drzwiach od mieszkania. zajmij się sobą. "kto z was chciałby nudną dziewczynę z nieciekawą przeszłością?" Ja. "dlatego nie ma się co dziwić że jesteście olewani" Faceci rozmawiają z tobą tylko dlatego, ze masz cycki. "nudne, zamknięte w sobie dziewczyny czy kobiety też są olewane, zwłaszcza dodając do tego przeciętną urodę i nieśmiałość" Nie są.

"jest garść prawików która ma naj**ane we lbie i wiesz co? ty taki jesteś." A to ciekawe bo ostatnio bardzo rzadko można mnie na forum zobaczyć. Pewnie kto by nie odpisał w tym temacie to jego nicka byś użył. "ja znam swoją wartość i nie jest związana z tym ile dziewczyn miałem" I fajnie.

Gość carrera turbo
czytałem kiedyś twoje posty, też teraz rzadko jestem na kafe, ale wiesz co, bądź mężczyzną i przyjmij to na klate, nie masz dziewczyny trudno, powinieneś się już dawno do tego przyzwyczaić i zacząć inaczej żyć

"ale wiesz co, bądź mężczyzną i przyjmij to na klate, nie masz dziewczyny trudno, powinieneś się już dawno do tego przyzwyczaić i zacząć inaczej żyć" Ja już dawno się do tego przyzwyczaiłem. Napisz coś jeszcze odkrywczego. Poczytaj posty Cream'a. On nie może się do tego przyzwyczaić i cały czas ma nowe "problemy".

Gość vfgbvghbjn
ehh darker i znów te osobiste wycieczki, ale gdy ktoś ciebie próbuje delikatnie i subtelnie ocenić to odrazu się bultasz a właśnie że są olewane, od kobiet teraz wymaga się czegoś więcej niż gotowania czy dania doopy, nudne, szare osobowości tak jak i u facetów przegrywają z tymi 'zayebistymi'

Gość Pstry Borsuk
Autorko - cóż baby co ma jaja ja bym nie potzrebował:P więc nawet bym z Tobą nie gadał... ehhh gdzie te czasy XIX wieku i kobiety bez świadomości -teraz same babochłopy - przepisuję się na islam:P

"zacząć inaczej żyć" I co to niby znaczy? Żyję tak jak zawsze. Że jak mnie baby nie chcą to mam chodzić po barach i zachlewać się do nieprzytomoności? Buhahaha! :D