Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura6

Problem prawiczków to beznadziejny charakter i wygląd - jesteście bez szans

Polecane posty

Gość Pstry Borsuk
jak zaruchasz do "dołączysz do grona tych co ruchają laski"... kurcze napewno jest coś co Cię interesuje - nie wiem słuchasz Beirutu? to znajdz taką co też słucha, wejdź na jakieś tematyczne forum - ludzie czasem organizuja zjazdy z takich for - moze kogoś zapoznasz albo co

Gość carrera turbo
ale i tak w twoim wieku to już nie warto zmieniać poglądów, przejebales młodość i nic tego nie zwróci

"No to jak to w koncu z Toba jest....????" No co? Ja tam nieścisłości nie widzę. W końcu kto by chciał nudną dziewczynę? Wg. osoby co wysunęła ten wniosek - nikt. "kobiety muszą czekać, az ktoś się nimi łaskawie zainteresuje, bo jak same podrywają to zaraz łatwe szmaty" Gratuluję wyboru potencjalnego partnera. "I dlatego darker napisałem że jesteś dziwny" Bo chcę być sam zamiast zbierać upokorzenia? No tak - człowiek chce uniknąć tego co nie przyjemne. Bardzo dziwne :D "prawiczki myślą że znajdą dziewice i będą z nia do końca życia" Nie mam takich marzeń. "prawiczek powinien wziąć niedziewice pobyc z nią trochę poruchac" Jakaś chętna nie-dziewica jest tutaj? :D "może coś dalej z tego wyniknie" Bachor i alimenty.

Gość hehhhhhe darker
''Kobiecie wystarczy, że urodzi się ładna i w miarę zgrabna i właściwie ten kapitał powoduje, że o ile nie jest idiotką, jest już ustawiona'' sranie w banie, ''ustawienie'' to ma gwarantowane jeśli wziąźć pod uwagę desperatów, bo z normalnym facetem niekoniecznie, poza tym ''pierwszy-lepszy'' nie każdej pasuje, masz jakieś dziwne podejście do tego

"mam nadzieję ze kumasz" Ty nie kumasz. Laski są młode. Nie potrzebuję ryczących trzydziestek "ale i tak w twoim wieku to już nie warto zmieniać poglądów" Jakich poglądów niby?

Gość Pstry Borsuk
A ja czemu okropny?!

Gość buhhaha ha ha hh
pierwszy post w temacie wymiata szczególnie transseksualiści :D normalnie :classic_cool: cała reszta założeń też z dupy. No ale laska zdicho lecąca na przebojowych typów to co innego ma wymyślić poza transsexami :classic_cool:

"nigdy zadna laska nie podrywała Ciebie?" Nie. "ale rzeczywiście metalowcy nie kończą jako podstarzałe prawiczki na damskim forum." Zawsze mają coś do przeruchania na koncertach.

Gość Pstry Borsuk
ejjj nie tylko prawiczki kończa na tym forum - mężowie za 5 dwunasta - tez tu siedzą:P

Gość carrera turbo
od razu zakładasz czarny scenariusz

Gość Pstry Borsuk
ejjj ja wąłśnie bronie nie dziewic - pisałem dobry układ taki: ja wcześniej z kimś sie ruchałem i Ty też - więc spoko. pisałem równiez że facet jak pozna co to seks to potem inaczej patrzy na kobiety niż prawik - nie pieprzy juz tak ze tylko dziewica i nikt wiecej

Gość Pstry Borsuk
i pisałem że nie ważne jaka była przeszłość ważne aby niwe skakac w związku w bok:P. miałem i dziewice i miałem nie dziewice - i nie widziałem zbytnich róznic(po za poczatkowym seksem:P) i jedna i druga to porządne dziewczyny

"No i co? wy chcecie dokonywać tego wyboru." Każdy by chciał.

Gość Pstry Borsuk
taka natira:P a ja własnie zaczynammiec odwrotnię - ja nie mogę miec wyboru...

Gość ngbvuvfiklbvyl
noxelia - ile masz lat zdziro?

"a jak dziewczyna była prostytutką" Wy to macie dylematy :D

Gość IMO13831
Nie przemogłem się, aby przeczytać wszystko, ale to co zobaczyłem skłania mnie do pewnej refleksji: TE KURWY MUSZĄ SOBIE ROBIĆ JAJA! NIE UWIERZĘ, ŻE ONE SĄ TAKIE GŁUPIE!*** ***Oprócz Noxelii...

Gość Pstry Borsuk
heh.. cięzko powiedzieć nigdy nie uganaiłem się za eksprostytutkami - co innego uprawianie seksuz partnerem w przeszłości co innegoz każdym za kase, a jeszcze co innego z każdym dla przyjemności

Gość Pstry Borsuk
ale jedno jest pewne skoro juz prostytutka z tym zerwaął to dobry krok;) oby tylko tegos ie trzymałą;) wiem jedno każdy ma uczucia... (nie licząc psychopatów)

Gość że dziewica i nikt
więcej to pieprzą zakomplkesieni faceci. Nie tylko prawiki ale i tacy co tu już mieli nie jedną. Choćby ruchacz Kaliban z kafe. Wyrywa tu ze 2 dziewice na miesiąc na swoje de nne gadki i bluzgi

Gość wiem od tajnych informatorow
hah z pewnych żródeł wiem że kaliban nadal prosi o nagie foty i proponuje pannom seks, ciekawe tylko czy nadal ''jest'' z żelkiem :D

Gość Pstry Borsuk
kim do kurwy jest kaliban:P

Gość www.google.pl i wklej
site:f.kafeteria.pl Kaliban :classic_cool:

Gość taki niedorobiony, sfrustorwan
18 letni lowelas :classic_cool:

Gość Maryjetta.
A ja tam lubie mlodych prawikow. Mialam 2. Jeden byl mega niesmialy co mnie jeszcze bardziej nakrecalo. Lubie zdobywac. Ale im prawik starszy tym bardziej dziwaczeje, zaczyna miec wygorowane wymagania po swoich porazkach zyciowych. Jak nikt ich nie chce to wmawiaja sobie ze widocznie zadna na nich nie zasluguje wiec wymyslaja dlugonogie pieknosci,najlepiej dziewice. Robia to by sie dowartosciowac. Bawi ich obrazanie nie-dziewic. Musza jakos podniesc swoje upadle ego. Tak naprawde to wystraszone chlopy ktorzy pragna byc napadnieci w ciemnym parku przez niewyzyta nimfomanke udzielajaca im lekcji seksu. Chca byc niewolnikami. Gdyby jakas okazala zainteresowanie dadza sie prowadzic na smyczy. Taka prawda

Gość Pstry Borsuk
do czasu gdy poznaja co to seks i kiedy ta co prowadzi ich na smyczy rzuci - wtedy RODZI SIĘ ŚWIADOMOŚĆ:P

Gość Pstry Borsuk
maryjeta dobrze gada - tak zazwyczaj jest;)