Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura6

Problem prawiczków to beznadziejny charakter i wygląd - jesteście bez szans

Polecane posty

Gość carrera turbo
wiem cream to świr, a tak poza tym, chłopie wyłącz kafe i nie marnuj się tu, kafe szkodzi

Gość carrera turbo
nie przesadzajmy żeby się zalewać. myślisz chłopie że ja mam teraz dziewczynę, nie NIE MAM JEJ TERAZ. i nie chce. wolę życie w samotności

"ehh darker i znów te osobiste wycieczki" A jednak ci sie nudzi. Włącz sobie jakąś grę to zapomnisz o tych okropnych prawiczkach z kafe. Ps. zazdroszczę problemów. "ale gdy ktoś ciebie próbuje delikatnie i subtelnie ocenić to odrazu się bultasz" A co to szkoła aby mnie oceniać? Ja wiem kim jestem i co sobą reprezentuje i bez twojej pseudo-obiektywnej oceny. "a właśnie że są olewane, od kobiet teraz wymaga się czegoś więcej niż gotowania czy dania doopy" No jak się taka wpatruje w podobieństwo Johney'ego Deepa to rzeczywiście to nie wystarczy.

Gość carrera turbo
większość prawikow myśli że mając dziewczynę będzie lepiej, a tak nie jest, głównym problemem jest ich charakter, dziewczyna pomoże, ale tylko na chwilę

"wiem cream to świr, a tak poza tym, chłopie wyłącz kafe i nie marnuj się tu, kafe szkodzi" Właśnie skończyłem czytać książkę i dwie godziny kucia j. niemieckiego. I to wszystko po pracy. Myślę, że spędziłem dzisiejszy dzień bardziej konstruktywnie od reszty z tego forum. "wolę życie w samotności" Ja też.

"dziewczyna pomoże, ale tylko na chwilę" Dziewczyna nie pomoże a jedynie pogrąży jeszcze bardziej.

Gość Pstry Borsuk
Darker - tak z czystej ciekawości - ajak z potrzebą fizjologiczną czyli z sexem - tez w samotności?

Gość Pstry Borsuk
Darker ok dobrze gadasz, ogólnie widac żeś jako tako silny psychicznie i masz poczucie godnosci - ale prędzej czy później w chwilach samotności to biologia Cię zdołuje - sex jest nie odłączna częścią świiata, wszyscy to robia nawet pierdolone zwierzaki;) czesem ręka nie wystarcza

"czesem ręka nie wystarcza" Gwałciciele wiedzą coś o tym.

Gość carrera turbo
seks, to najciekawsze, niektórzy mają go więcej jako single niż osoby w związkach gdzie dziewczynie nagle się odechciało seksu, np po porodzie dziecka.

Gość Pstry Borsuk
nie wiem;) nie znam żadnego gwałciciela:P Ale kiedys byłem dość długo bez baby

Gość Pstry Borsuk
dziwki są dla tych co przejebali życie;)

Gość carrera turbo
I nie przesadzajmy, da radę żyć bez seksu, nie każdy ma duże potrzeby. ale zawsze pozostają dziwki

Gość carrera turbo
Ha ha, dziwki są dla tych którzy stawiają swoją przyjemność na pierwszym miejscu. zobacz ilu amerykańskich celebrytow korzystało z dziwek, dla was to pewnie dziwne, bo niektórzy mieli kobiety na peczki

Gość popierdolonamarzycielka
co innego zasmakować seksu i być długo bez baby, aa co innego nie znać tego uczucia. Tak myslę:)

"a co innego nie znać tego uczucia" Jak mnie nie chcą to co poradzę.

Gość hehhhhhe darker
hah z twoich postów wywnioskować można że jeśli facet nie jest przy kasie i nie jest jakiś zajebisty z wyglądu to niewiadomo jak musi się namęczyć aby zdobyć jakieś dziewczę, natomiast większość kobiet(poza pasztetami) wystarczy że kiwnie palcem i facet jest jej jak można wierzyć w takie bzdury ? serio myślisz że kobiety mają tak łatwo?

"nie rozumiem tych facetów. Nie mogą być zdrowi" Za to jakbym gwałcił po dyskotekach to byłbym zdrowy bo każdy wszak ma potrzeby. Tępa strzała.

Gość popierdolonamarzycielka
aleś wy wkurwiająca Noxelia:) te Twoje wstawki:D

Gość Pstry Borsuk
Darker kiedyś zachcą no chyba że wygladasz anprawdę okropnie ... ale i czasem tacy tez znajduje swoja druga połówkę;) jak nie z miłości to z innych przyczyn (np. kasa :P)

"hah z twoich postów wywnioskować można że jeśli facet nie jest przy kasie i nie jest jakiś zaj**isty z wyglądu to niewiadomo jak musi się namęczyć aby zdobyć jakieś dziewczę" Musi być fajny i tylko tyle. "serio myślisz że kobiety mają tak łatwo? " Kobiecie wystarczy, że urodzi się ładna i w miarę zgrabna i właściwie ten kapitał powoduje, że o ile nie jest idiotką, jest już ustawiona

"Darker kiedyś zachcą" Dziękuje za resztki po innych... Fuj!

Gość Pstry Borsuk
inaczej byś gadał gdybyś już ruchał laskę - kiedyś myślałem jak Ty, ale gdy już przeruchasz laskę i będziesz miał jakies doświadczenie nie będziesz taks urowy dla kobiet;)

Gość Zuzanna Ameliiia
Darker - Ty przeczysz sam sobie: 19:47 Darker "kto z was chciałby nudną dziewczynę z nieciekawą przeszłością?" Ja 20:23 Darker "Darker kiedyś zachcą" Dziękuje za resztki po innych... Fuj! No to jak to w koncu z Toba jest....????

Gość Pstry Borsuk
Kobiety sa jak my - tez chcą ruchac, dobry układ ja się ruchałem ty się ruchałąś - i wszystko wporzo, tylko aby w związku nie startowac sobie na boki:P

"inaczej byś gadał gdybyś już ruchał laskę" Laski kto inny rucha.

Gość carrera turbo
I dlatego darker napisałem że jesteś dziwny, prawiczki myślą że znajdą dziewice i będą z nia do końca życia. to jest wasze głupie usprawiedliwienie na ciotowatosc. prawiczek powinien wziąć niedziewice pobyc z nią trochę poruchac, może coś dalej z tego wyniknie, ale boże rzadko kiedy kończy się na jednym związku

Gość Pstry Borsuk
sorki ze nie nadążyłeś za moją metaforą = miałem an myśli coś takiego laska = kobieta;) mam nadzieję ze kumasz;)