Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura6

Problem prawiczków to beznadziejny charakter i wygląd - jesteście bez szans

Polecane posty

Gość Pstry Borsuk
bd co? słuchaj kiedys tez byłem prawiczkiem i jak kazdy prawik miałem ideal kobity i znalazłem go. latałem skakalem byłem jak piesek az mnie zostawił i optrzytomiałem. kiedy prawik staje sie facetem (albo tworem faceto podobnym) gdy poznaje co to seks i gdy dostaje kopa. kiedys zrozumiesz

Gość sanquinn___
'' BDSM-u nie lubię'' dobrze że przynajmniej jeden :O aż się roi od tych sado-psycholi na ero :O

"zaczyna miec wygorowane wymagania po swoich porazkach zyciowych" Po porażkach to zaniżone się stają zwykle. "Jak nikt ich nie chce to wmawiaja sobie ze widocznie zadna na nich nie zasluguje " Ale bzdura. "Robia to by sie dowartosciowac" Jeszcze większa bzdura. "Bawi ich obrazanie nie-dziewic" Mniej fantazjuj to ci na zdrowie wyjdzie.

Gość ooffermaa
to ze stary prawiczek "jest dziwny" to rzecz oczywista. no ale ilość idiotyzmów które rozmaici tu wypisują naprawdę przekracza wszelkie granice. jak sobie pomyślę że tylko dlatego żeby "p******ć" miałbym się zadawać z takimi idiotkami to masturbacja staje się coraz bardziej atrakcyjna.

Gość gość
Raz umowilam sie z takim facetem xxxx Autorka inteligencją nie grzeszy. Po jednej kobiecie można mówić, że wszystkie zdradzają? puszczają się? a może to materialistki?

Gość gość
..i k****a majom pryszcze na ryjach i dÓpach...

Gość gość
offerma zrób se niebieskiego nika miło że znowu wpadłeś ❤️