Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość eduardo enamorado
przeczuwam że daleko stąd na plaży właśnie leży ktoś ocean cicho szumi mu i łasi się do jego stóp przeczuwam inny świat gdy czuwam kiedy nie mogę spać za oknem pada śnieg nie szkodzi ważne że chociaż wiem tam czas przez słomkę sączy się z wysokich szklanek cały dzień przeczuwam - choć nie piłem sam napojów nieskończony smak

Gość eduardo enamorado
zapytaj mnie zapytaj czy cię kocham zapytaj mnie zapy- zapytaj czy cię kocham zapytaj mnie zapytaj czy cię kocham zapytaj mnie zapy- zapytaj czy cię kocham kocham cię zapytaj mnie zapy- zapytaj czy kocham cię kocham cię zapytaj mnie zapy- zapytaj czy kocham cię zapytaj mnie zapytaj czy cię pragnę zapytaj mnie zapy- zapytaj czy cię pragnę zapytaj mnie zapytaj czy cię pragnę zapytaj mnie zapy- zapytaj czy cię pragnę pragnę cię zapytaj mnie zapy- zapytaj czy pragnę cię pragnę cię zapytaj mnie zapy- zapytaj czy pragnę cię kocham cię pragnę cię kocham cię pragnę cię kocham cię kocham cię pragnę cię kocham cię pragnę cię kocham cię

Gość eduardo enamorado
Będą ci grały nocą sierpniową wiatry strojone barwą słońca będą śpiewały, śpiewały bez końca Będziesz miała imię jak wiosenna róża będziesz miała miłość jak jesienna burza I ty właśnie ty będziesz moją damą i ty tylko ty będziesz moją panią

Gość eduardo enamorado
Trochę mnie to już zaczyna deprymować :(

Gość Princesitka
Kocham Cię Eduardo. Bardzo mocno. I dziękuję za wiersze. Są piękne.. Tęsknię ! Myślę.

Gość Princesitka
I LOVE YOU

Gość Princesitka
Milion pocałunków dla Ciebie E. Milion uścisków. Milion myśli. Milion spojrzeń. Milion pragnień. Kocham Cię. MISS YOU

Gość eduardo enamorado
Eduardo wszystko to samo, tylko należy dodać trzy zera na koniec miliona.

Gość Princesitka
Nie mogę się doczekać kiedy Cię zobaczę Eduardo ! Bardzo Cię kocham. Twoja Księżniczka

Gość eduardo enamarado
Ale cierpienia Eduardo, jego tęsknotę, smutek i zazdrość, złe przeczucia, obawy i lęk w końcu, także można mierzyć w miliardach. :( :( :(

Gość eduardo enamorado
Nie, korekta !!! Tamte rzeczy - miliard (10 do potęgi 9). A zazdrość - centylion (10 do potęgi 600). :(

Gość Princesitka
Jestem Twoją Księżniczką, a Ty moim Księciem Eduardo. Będzie dalszy ciąg mojej bajki. Będzie dalszy ciąg wszystkiego mój najdroższy E. Bardzo Cię kocham. Miliard pocałunków. Nie martw się. Tęsknię.

Gość eduardo enamorado
No właśnie nie wiem. Jak dla mnie nie ma zgody, żeby ten czas rozłąki był czasem przyzwolenia na przypomnienie sobie poprzedniego życia. Taka odskocznia. Nie akceptuję tego. Mam poważne wątpliwości co do ciągu dalszego. Martwię się. Martwię się, że to nas rozdzieli.

Gość Princesitka
All I want is to hold You to me now, All I want is forever to allow..

Gość eduardo enamorado
:(

Gość Princesitka
Moje wakacje mają nas rozdzielić, tak? Nie spodziewałam się, że mi coś takiego napiszesz. Ty też wyjechałeś na wakacje, na całe 2 tygodnie. Poza tym wyjeżdżałeś wiele razy, to tu, to tam. A ja zostawałam, czekałam. Nie widziałeś wtedy problemu. Było dobrze, było przyzwolenie na wszystko, dobra odskocznia. Ja też przerabiałam smutek, cierpienie, tęsknotę, zazdrość. Ale czkałam, nigdy Ci nie napisałam, że nie wytrzymam tego czekania. Ja też się martwię, myślałam, że będziesz czekał jak mnie o tym zapewniałeś. Myślałam też, że moje posty sprawią Ci autentyczną radość. Ale jest dokładnie odwrotnie. Widzę, czytam to każdego dnia. Ja też chcę mieć wakacje, chcę odpocząć, jak każdy. Tak jak i Ty je miałeś. Uważam, że jesteś niesprawiedliwy. Kocham Cię. :(

Gość Princesitka
Masz poważne wątpliwości co do ciągu dalszego. Nie widzisz możliwości powrotu do poprzedniego życia. Hmmmm..... Zaledwie po tygodniu. Po tygodniu niewidzenia się E. Szczerze mówiąc, jestem zdziwiona. Czar prysł? Miłość prysła? Koniec bajki? Po Twoich wyjazdach wszystko było możliwe. Nie rozumiem tego. Zrobisz jak uważasz E. Nie myślałam, że tydzień coś zmieni. Mi też jest ciężko. Miss You E. Miałeś walczyć.

Gość eduardo enamarado
Nic nie zrozumiałaś z tego, co napisałem. Baw się dobrze.

Gość Princesitka
Najlepiej tak napisać, nic nie zrozumiałaś. To mi wyjaśnij jeśli możesz.

Gość Princesitka
Nie próbuję tu wracać do mojego poprzedniego życia jeśli o to chodzi. Myślę, że nie ma drogi powrotnej. Mosty zostały spalone. Ale bardzo dokładnie widzę most łączący mnie z Tobą. Wiem, że tam czekasz.

Gość Princesitka
Kocham Cię Pyszczku. I wrócę do Ciebie jeśli będziesz jeszcze czekał na tym moście. MISS YOU..

Gość eduardo enamarado
Właśnie o to chodziło. Ale przy okazji, w istocie masz rację z tym, że masz prawo do wakacji i postępowania wedle Twojego uznania. Zachowałem się jak intruz. I zostałem potraktowany, tak jak należy. Postaram się nie przeszkadzać więcej.

Gość Princesitka
Uspokój się.

Gość Princesitka
Dlaczego tak się zachowujesz? To nie pomaga. Kocham Cię. Źle zrozumiałam. Nie dąsaj się.

Gość Princesitka
Nie wrócę do poprzedniego życia E. KOCHAM CIĘ Odpisz

Gość eduardo enamarado
Nie dąsam się. Przyznaję Ci rację. Robisz co chcesz. Przyjedziesz - zdecydujesz. Teraz odpoczywaj tak, jak chcesz.

Gość eduardo enamarado
A ja Cię kocham. I tu się nic nie zmienia, a nawet się pogłebia.