Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona12331111111

Plamienia od połowy cyku do okresu

Polecane posty

Gość ilona12331111111

Mam plamienia i czasem jest tez czerwona krew od połowy cyklu okoł 16 dnia do okresu. Chodze do różnych lekarzy i kazdy mówi ze wszystko jest dobrze i przepisuje mi Dupchaston. Jeden nic nie kaze braż i8nny duphston i luteine jednoczesnie. Biore te leki juz od dłuższego czasu i nic nie pomaga dalej jest bez zmian, tych plamień nie mogę się pozbyć. Czy może ktoś miał podobny problem jak ja? Jak trzeba brać duphaston żeby był skuteczny? Bardzo się martwie, bo chcialabym być w niedługim czasie w ciązy.

Gość mikamikamikabum
cześc mam ten sam problem!!!! tzn, miałam tez od połowy cyklu okazało się, że mam mięśniaka wycięli mi go i teraz mam tak od 23 dnia cyklu plamienia i krwawienia w tym miesiącu to już w ogóle dziwnie, bo mam zawsze mega obfity okres, a tym razem ani nie był bolesny, ani obfity nie wiem co o tym myśleć lekarz kazał dać odpocząc organizmowi od wszystkich hormonów po operacji usunięcia mięśniaka ale teraz jak pójdę w przyszłym tyg, to musi mi coś przepisać dodam jako ciekawostka, że gdy brałam clostilbegyt przez jeden cykl - to nie było tego problemu, dlatego z lekarzem myślimy, że to coś z estrogenem i jajeczkowaniem badałaś sobie poziom hormonów?

Gość mikamikamikabum
aha a o dziecko staram się z mężem od ponad roku.... :(

Gość ilona1233111111111
Za każdym razem chce badać poziom hormonów to lekarz mówi, ze one są zmienne i w każdej chwili mogą być inne i szkoda kasy wydawać. Ja mam wszystko OK, co jest stwierdzone przez kilku specjalistów , Igr cytologii i zaraz po jajeczkowaniu wystepuje takie plamienie. Niewiem czym jest spowodowane.

Gość mikamikamikabum
zmień lekarza lekarz mówiący, że badanie hormonów nie ma sensu jest zwyczajnie głupi idź prywatnie do lekarza, nie na nfz

Gość ilona1233111111111
Ja wyłacznie chodze prywatnie do lekarzy i nawet co maja stopień dr , nie do byle jakiego lekarza i kazdy mówił ze nie ma sensu badać hormonów.