Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iweett

Kiedy będę miała pewność, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Hm..mam pytanie drogie panie..od kilku tyg staramy się z narzeczonym o dziecko. 3 czerwca kochaliśmy sie i on spuscił się we mnie, następnie kochaliśmy się 2 raz 4 czerwca i znów sie spuscił we mnie. Czy możliwe, że jestem w ciaży jesli dziś(9 czerwca) dostałam miesiączki??? Bardzo prosze o pomoc. CZy powinnam zrobić test ciążowy po miesiączce??

Gość chyba logicze ze
istnieje mozlisc tego ty nie wiesz ile masz lat 5?

Gość chyba logicze ze
a po za tym nie podalas jak dlugie masz cykle i ktory to by dzien cyklu bo tu wrozek nie ma dostałam miesiączki??? tzn??? jak dostals okres to nie jestes w ciazy!!!!!!

Gość a jesteś pewna że owulacja
zazwyczaj okres = brak ciąży. Nad czym tu jeszcze się zastanawiać? Czyżbyś się naczytała opowieści o tym jak to okres w ciąży to norma?

Gość syll19
jak pojdziesz do lekarza proste :)

Cykle mam 25-26 dniowe. Teraz dostałm okresu za wcześnie o 5-6 dni. A okres okresu nie przypomina bo to jakies brązowe plamienie jest. Nie mam 5 lat a 21!

Gość wy wszystkie łącznie z autorką
jestescie tak głupie czy tylko udajecie idiotki?:O skoro dzis dostała @, to jakim cudem ma byc w ciąży?:O

Gość wy wszystkie łącznie z autorką
no to @ dostałaś czy nie? zdecyduj się

Gość kirek112222
jak bedzie widać bebzun to bedziesz w ciazy :) szkoda faceta będzie miał długi okres postu jak niebedziesz sie mogła ruchac :)

Nie napisałam tu po to byście mogli sie ze mnie wyśmiewać! Ruchanie nie jest najważniejsze! kirek112222 widzę, ze nie wiesz co to znaczy czekac na upragione dziecko, gdy wciąż nie mozesz i nie możesz. Słyszałam o tym, ze można dostać pierwszego okresu czy jakiegoś plamienia po zajściu w ciążę. Minęło 5-6 dni od prawdopodobnego zapłodnienia więc mogło dojść do zagnieżdżenia. Dostałam plamienia, brązowego. Dziś mam pierwszy dzień tego plamienia i nie wiem jak to bd wyglądac dalej czy jak okres czy nie. A seks można uprawiac i podczas ciąży kirek112222 widzę, ze jestes kompletnym małolkatem bez żadnej wiedzy.!

naucz się pisać z sensem! Co my telepaci żeby wiedzieć dla ciebie miesiączka to plamienie? Pomyśl trochę. Sama nie umiesz się określić a potem masz pretensje. :O

jesli chcesz mieć pewność to zrób test 2 tyg. po domniemanym zapłodnieniu. Wówczas test wyjdzie wiarygodnie.

Moja droga moja siostra miała @ do 4 mca ciąży!!! mozesz byc :) zrób test :)

Dla Twojej wiadomości 'jesteś pewna że owulacja' piszą ten post dopiero co dostałam plamienia skąd mogłam wiedzieć czy to normalny okres czy tylko plamienie? Zadałam takie pytanie na jakie oczekiwałam odpowiedzi

Destina, widzę, ze mam tu doczynienia z tylko jedną poważną osobą. A kiedy sie dowiedziała, ze jest w ciąży jak cały czas miała okres? CZy było widac jej brzuch w 4 misiesiacu normalnie wszystko?

a skąd wiesz że jeszcze się nie rozkręci? W końcu to pierwszy dzień i zdarza się że najpierw jest skape plamienie a potem dopiero leci mocniej. Na test jest zbyt wcześnie. Nie minął jeszcze nawet tydzień.

Gość upragnione dziecko???
Masz 21 lat i starasz się o dziecko??? W tym wieku to można wpaść, ale starać się???? Matko, czy wy z tego pokolenia nie macie żadnego pomysłu na życie? :o Tylko dzieci rodzić, ale kto je wychowa jak wy w głowach macie PRÓŻNIĘ???????????

Wiesz "upragnione dziecko???" nie każdy ma głowie nic. JA mam taki pomysł na siebie. Instynkt macierzyński miałam już w wielku 17-stu lat ale wtedy to było za wcześnie. Niedługo wychodzę za mąż i chce miec dziecko..nie jedno a troje. Kocham dzieci i zazdroszczę wszystkim małolatom, które zaliczają wpadki i nie sa gotowe by móc wychowywać dziecko a mają je przy tym, ze ja nie moge zajść w ciążę od kilku miesięcy..!

Wiem, ze na test jest za wcześnie, właśnie chce poczekac jak sie rozwinie ten "okres" i dopiero zrobic test...

A ilu dniowe masz cykle?

Gość ale ty pustaaaaa
nie jestesc w zadnej ciązy jestes mloda wszystko przed toba

Gość kirek112222
słuchaj głupia idiotko :) 2 miechy przed porodem bekarta i 4 miechy po porodzie :) nie mozesz sie ruchac :) dlatego bedziesz mu ciągnąc loda albo nic :) i wtedy on bedzie ruchac inną :)

Jestem pusta bo pragnę miec dziecko? Nawet nie wiesz ile to znaczy dla kogoś kto stara sie bez rezultatu, nawet niewielkie bóle w dole brzucha czy wymioty mkojarzą Ci sie z tym, ze wreszcie Ci sie udało!

Gość kirek112222
i załozysz pozniej temat jak schudnąc po ciazy :) albo mam obweisłe piersi od karmienia co robic :)

czuła to, poszła do lekarza i zobaczył mały zarodek :) Ty się nie przejmuj komentarzami - co komu pisane to i tak będzie

Wiesz co kirek112222? Jesteś jakimś kompletnym idiotą! Mnie nazywasz idiotką? Mój narzeczony ma 26 lat o niczym innym nie marzy jak o dziecku i nie jest dla niego ważny seks tak jak dla Cb! Z tego co piszesz wynika, ze jesteś niedojrzałym gówniarzem. Brak seksu z ukochanym nie równa sie zdradzie czy potrzebie seksu oralnego. To jak bedzie zalezy od nas i nic Ci do tego!

Gość kirek112222
dlatego mi szkoda twojego faceta ze nie bedzie ciebie ruchac :)

Gość takaaaaaaaaaaaaa
Iweettv to ile ty sie starsz jak napisalas kilka tygodni to jest nic a co ja mam powedziec staram sie od 3 lat bez rezultatu i co???