Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawajaaaa

Facet zostawił u mnie tel - przeszperać?

Polecane posty

Gość ciekawajaaaa

Kurde, no nie wytrzymam zaraz :P

Gość oj janka
nie !

Gość oczywiscie ze tak
taaaak!

Gość WSZECHWIEDZĄCA22
po co pytasz jak już dawno to zrobiłaś :P

ze tak !!!!!!! ja bym sie nawet nie zastanawiala sprawdzilabym wszystko co tylko sie da i nie oddala dopuki wszystkiego nie zobacze! haha ale moge sobie tylko pomarzyc moj nawet obok mnie swojego tel nie polozy...... jedynie futeral da do potrzymania cham glupi! ;/

Gość rtytry
ja bym się się powstrzymała, mimo tego że wiedziałabym że nie powinnam ;p

dziwne jestescie.... czego sie boicie? przeciez sie nikt nie dowie ze szperalyscie a nawet jakby sie domyslil to co z tego? luz

Tak na wesoło:D W biurze pyta kolega kolegi: - Co wycinasz z gazety? - Notatkę o tym, jak mąż zamordował żonę, bo mu stale przeszukiwała kieszenie... - I co masz zamiar zrobić z tym wycinkiem? - Schowam do kieszeni!

Gość weeraa ikkonna
moj facet raz zostawil swoj tele na imprezie w mojej torebce,potem zapomnial (ja pamietalam) ale nic nie mowilam żeby sobie poszperac :)przegladalam i dostal sms,przeczytalam a tam wiadomosc od niego z tele.kolegi.,,zostaw ten tele.idź spac".Wstyd mi było że przeczytalam tego sms.Myślałam że to ktoś inny i przeczytam i wykasuje a tu taka wpadka. ..

a moze zostawil celowo? moze chce zebys sie o czyms dowiedziala? przeszperaj dokladnie i to szybko! i mow co znalazlas!!!! :DDDDDD

Gość ten co wie
Elas21 przeciez twoj facet robi cie w trabe, chowa telefon bo ma ku temu powod

chowa bo kiedys mu ciagle sprawdzalam w nim wszystko a sama zawsze mialam wykasowana skrzynke odbiorcza i wysylane :D:D:D

i polaczenia tez zawsze mialam wykasowane :p takie juz mialam zwyczaj od zawsze, kasowanie polaczen i smsow od razu. a on sie wkurzal ze robie to bo cos ukrywam itd... :D

hahahahaha :P no ja wieczorami ludziom w okna zagladam lornetka:P a w dzien sobie ogladam ludzi jak sa ubrani itd :D

Gość ten co wie
to ze chowa oznacza ze cos ukrywa to logiczne. Sama przeciez usuwasz niewygodne wiadomosci on robi to samo. Usuwanie wszystkich wiadomosci z skrzynek juz jest podejrzane

''prywatnosc'' jaka [raywatnosc w zwiazku nie ma czegos takiego jak praywatnosc kazdego z osobna. nie ma tajemnic i juz. nie ma prywatnosci.

nie napisalam ze kasuje ''niewygodne'' tylko ze kasuje wszystkie. zawsze tak robilam od kad tylko mialam tel. przeczytana wiadomosc odpisana to kasuje. odebrane polaczenie to kasuje. i juz.

Vivianaaaa, to Twój związek na pewno jest ekstra szczęśliwy i będzie trwały :) Doświadczeni psychologowie gówno się znają mówiąc o prywatności w związkach :) A Tobie Elsa pogratulować zainteresowań, będziesz idealną matką z pewnością :)

bo idealna matka musi jezdzic konno grac w tenisa uczyc sie chinskiego plywac tanczyc itd :D haaaaaaaaaaaaaaaa:P

Gość jasne- do roboty
kontrola - podstawa zaufania ;)

Gość ten co wie
Elsa21, kasowanie wszystkiego jest mocno podejrzane. jakos nie chce mi sie wierzyc ze po kazdym odebranym czy wybranym numerze wchodzisz w spis polaczen i usuwasz. Sms-y owszem mozna tak robic ale z polaczeniami to klopotliwe

To że w ogóle o tym pomyślałaś źle o Tobie świadczy :O nie wiem jak można komukolwiek grzebać w telefonie,a co dopiero chłopakowi :O w głowie mi się to nie mieści

wg mnie nie ma w tym nic podejzanego. smsy zawsze kasowalam zeby skrzynka sie nie przepelniala, a z polaczeniami tak robie bo kiedys pare razy jak zapomnialam zablokowac tel czy cos to laczylam sie w ostatnie numery, dlatego tak sie juz nauczylam kasowac kazde polaczenie. i nie wiem co w tym moze byc klopotliwego? rozlaczam sie biore usun i juz. zaden klopot. szukanie dziury w calym.

taaa tak tu wszyscy jada po autorce ze jak tak mozna..a z 20 osob tutaj to z 19 przynajmniej by tez zobaczylo. ja tam sie nie kryje z tym ze tak czasami robie.bardzo dyskretnie. ..moze i to nieladnie ale przynajmneij sie tu nie wybielam na sile.