Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taką wodą być....

nie życzę sobie żeby Madzialena19871 wypowiadała się w moim imieniu

Polecane posty

Gość taką wodą być....

Pisząc wszędzie "my kobiety tak mamy, my kobiety tak myślimy" Nie zgadzam się z jej teoriami i sobie nie życzę! Niech Madzialena19871 pisze w swoim imieniu te bzdury.

Gość taką wodą być....
To nie ja ale fakt źle to na mnie działa jak ktoś wypowiada się za ogół

to tego nie czytaj, do madzialeny sie przypieprzasz a co powiesz o popaprancach ktorzy sie tu wypowiadają tylko po to zeby komus dopierdolić albo obrazić?! madzialena jest akurat jedną z niewielu normalnych osób na forum, wyjątkowo wyrozumiałą, która zawsze stara sie dobrze doradzić,pomóc,poprawić komuś nastrój,powiedzieć życzliwe słowo i akurat jej wpisy lubie czytac bo są po prostu pozytywne. myślisz że nagle stado równie zbulwersowanych kobiet stanie za Tobą murem?? to bądź chociaz konsekwentna i dopierdol sie do każdego kto uogólnia na forum. BO NAM KOBIETOM NIE CHCE SIE CZYTAĆ TWOICH WPISÓW :]

Gość taką wodą być....
a ja nic do niej nie mam, nie interesuje mnie jak i komu radzi. Wypowiadanie się w imieniu wszystkich świadczy o wielu złych rzeczach i tylko to mi się nie podoba. Nie potrzebuję muru za swoimi plecami. Umiem sama myśleć, dyskutować, bronić swoich racji. Nie zmienię już tytułu ale to się tyczy wszystkich tak piszących. To jest głupie

"Wypowiadanie się w imieniu wszystkich świadczy o wielu złych rzeczach i tylko to mi się nie podoba" o w-i-e-l-u z-ł-y-c-h r-z-e-c-z-a-c-h, czy ja dobrze widzę...? ....ekhm.nic tu po mnie.

Rozumiem, że autorka poczuła się urażona, lecz ja wiele razy mówiłam, że wypowiadam się w swoim imieniu i jeśli mówię o kobietach lub mężczyznach to nie uogólniam, więc nie wiem o co to całe halo, ale szanuję zdanie. dziękuję Orange_Bud za wstawienie się za mną :) i miłe słowo :*

hmmh....bardzo chetnie tylko nie wiem jak to zrobic zeby sie tu mail nie pokazal wszystkim;) czekaj zaraz zaloze jakiegos glupiego;)

madzialena musze sie upewnic-napisalas mi wlasnie maila? bo chce byc pewna ze nikt sie nie podszywa:)

Gość taką wodą być....
Czepiasz się słów miałam na myśli złe cechy charakteru. Nie mam czasu rozwodzić się nad tym głębiej w tym momencie i to wszystko. Jak sobie życzysz to walnę Ci prelekcję o jakich złych z punku widzenia psychologicznego, ale wybacz nie teraz

dziewczyno juz dawno z Toba nie rozmawiamy a psychologie skonczylam w zeszłym roku i wiec daj se siana ze swoim psychologicznym punktem widzenia