Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminowa dziewczyna

kończy się trzeci dzień przerwy a ja nie mam okresu

Polecane posty

Jaka moze być tego przyczyna i ile jeszcze mam czekać na okres? Wy w którym dniu przerwy dostajecie? W ciąży nie jestem, tabletki biorę w celach leczniczych na szczęście (mam nadzieję) mam wziąć tylko dwa opakowania. Te tabletki to yasmin

??

Ja dostaję pierwszego dnia nowego opakowania. A czasami nie dostaję w ogóle i nic się nie dzieje. Ulotkę czytała? 😴

Ulotkę czytała....:O jest napisane że okres występuje w drugim lub trzecim dniu po odstawieniu

"Zwykle występuje ono 2. lub 3. dnia po przyjęciu ostatniej tabletki preparatu. " "braku krwawienia Czasami krwawienie z odstawienia może nie wystąpić. Jeśli wszystkie tabletki przyjmowano we właściwym czasie, nie występowały wymioty lub ostre biegunki i nie stosowano jednocześnie innych leków, prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bardzo małe. Należy kontynuować przyjmowanie preparatu Yasmin. Jeśli krwawienia miesiączkowe nie wystąpiły w ciągu dwóch kolejnych miesięcy, istnieje prawdopodobieństwo ciąży. Wówczas należy natychmiast poinformować o tym lekarza. Nie należy rozpoczynać następnego opakowania preparatu Yasmin, dopóki lekarz nie wykluczy ciąży."

widocznie mamy różne ulotki, bo na mojej nic takiego nie ma (mam taką w formie książeczki) aha i jeszcze jedno nie bądź taka przemądrzała bo aż kipi:O

Gość ja biorę
Naraye i mam krwawienie zawsze wieczorem w 3 dniu bez tabletki

Gość ksiazeczka Yasmin
str. 36 do 41 Wszystko tam jest...