Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dekalogowata

Gwiazdy Ero Kafeterii - Stara Generacja, czyli pytanie do starców.

Polecane posty

Starcami oczywiście nazywam tu tych, co to siedzą na tym forum przynajmniej od kilku lat. :) Ciekawi mnie, kto był tu wcześniej, nicki, jak ich zapamiętaliście, czy bardzo byli ci ludzie zboczeni i o czym gadało się kilka lat temu. Taki malutki wywiadzik. I nie odsyłajcie mnie do starych postów, bo mi się tego przeglądać nie chce. :classic_cool:

Gość nikt i nic
sama jestes nudna locha po co sie wcinasz miedzy wodka a zakaske.Nikt Ci nawet nie odpisal bo cie lakcewarza wszyscy :D nigdy nie bedziesz w tym gronie jak widzisz a do Very Perv,Ali i Jones sie nie umywasz.Chcesz zwrocic na siebie uwage ale ci nie wychodzi wracaj na ten swoj onet 🖐️

Gość grzecznie pytam
Oj bylo ich tak duzo...... I tak sie powykruszali.... A co bylo tematem? Seks, seks i jeszcze raz seks...... To byly czasy.... Lza sie w oku zakrecila :classic_cool:

Pamiętam i bardzo lubiłam Panią Martę. Dawno jej już tu nie ma, a szkoda. Dzisiejsze gwiazdki forum przy Pani Marcie to stworzonka z wodą organiczna zamiast mozgu.

Gość do wyzej
🖐️ a czy Duch cafe to sie pojawia jeszce?

Gość bekon w musztardzie
tak duch cafe stale jest na kafe, często zmienia nicki

Gość do wyzej
aha dzieki jakos go nie widuje od dawna

ja z dawnych lat zapamietałem Pozdro600 napewno, cięta laska była. oczywiście Florka - prawiczka co udawał że zna się na wszystkim ale ogolnie niegroźny był, od czasu do czasu zmieniał nick (XXX-7 czy tam Master), ale ostatnio od dłuższego czasu go nie widać. i kogoś takiego pamiętam, jak "prawiczek 1987 i kropka", oj to był upierdliwy szczur, wpierrdalał sie na każdy temat o analu i gadał jakie to złe i żeby nigdy nie chciał być z kobietą co bzykała się w tyłek, non stop walił takie farmazony że słabo się robiło.

O, alkohol. Napiłabym się angielskiego destylowanego. Chociaż może on nie był destylowany? Nie pamiętam. Ale fajna kronika się robi.

Gość uuuuuppp
piszcie

Fanka duszka cafe-- milaczku pot jsem k mne:P:D 😘🌻❤️🌻 Przypadkowo tutaj wpadłem do godziny 00.00 jeszcze trochę a wy mnie już budzicie.Oj niewdzięcznicy:D:P:D

Gość a ja mam coś ważnego
takiego warchoła jak ty świat nie widział od czasów wojny stuletniej :classic_cool:

Fanka ta stopka Ci sie udała hahahahahahhahahahahahahahahahaha.Świetna IRONIA:D:D:D Riposta cacy:D:D:D

a ja mam coś ważnego-- kiepściutko z twoim repertuarem:P nie potrafisz się zdobyć na bardziej soczyste przekleństwa.Chyba masz mleczko pod noskiem:D

kiedyś tu duzo pisałem, ale jakoś popsuło się to forum, jakieś 5-4 late temu, może to tylko ja sie zestarzałem a forum jest take jakie było :(

Gość ja mam coś ważnego
niestety, to był podszyw:( ja jestem kulturalny i grzeczny:classic_cool:

aburabi-- nigdy nie bylo takie jak obecnie:( matoły mają sie dobrze,gdyż moderacja ma to w dupsku:O:(

Gość ja mam coś ważnego
o,właśnie:) usuwa tematy,które psujesz-pełna symbioza:classic_cool:

Gość ja mam coś ważnego
ja się nie tłumaczę:classic_cool:

ja mam coś ważnego-- nie potrafisz sytuacyjnego nicka wymyśleć??:O:(Przecież możesz jutro mieć inny;)

Gość ja mam coś ważnego
nie chce mi się💤