Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dekalogowata

Gwiazdy Ero Kafeterii - Stara Generacja, czyli pytanie do starców.

Polecane posty

Gość to pokaż coś na
postęp...

Już napisałam parę rzeczy, w powszechnym mniemaniu, "sensownych", ale zaginęły wśród chamstwa pomarańczek, więc odpuściłam sobie i sama zaczęłam atakować, by obserwować ich reakcje. Zresztą - śp. mamusia moja zawsze mi powtarzała, by się nigdy nikomu nie tłumaczyć. Łamię praktycznie wszystkie zasady. Dobra. Kilka dni będę forumową damą, Matką Teresą, ciekawam co z tego wyjdzie.

Gość i to mają być dawne czasy ?
a draże z biedronki kto pamięta ? a galeria ? :) pewnie nikt

Gość zachwycona fanka
:)

Gość jest płytko
Ja pamiętam LL, była straszna nagonka na Ciebie i Twojego faceta (nauczka, żeby nie wklejać zdjeć). I jeszcze na jednego chłopaczka z Chorzowa, tylko nie mogę sobie nicku przypomnieć, ale chyba wtedy trzymaliście się razem.

Gość jest płytko
Pamięta ktoś tematy o drażach z biedronki? :D

Gość jest płytko
A, widzę, że już ktoś wspomniał :D Turlaj draża do garaża :D Fajne czasy to były. Ciekawe towarzystwo..

Gość jest płytko
Lady Love ;)

Gość jest płytko
Chłopaczek był chyba gejem o ile dobrze sobie przypominam. Na jego nieszczęście wstawił zdjęcie, które ktoś przerobił i od tego czasu przyjęło się, że lubi panów typu bears ;)

Ach, Króliczek! Już pamiętam. W jaki sposób były przerobione? Wydawały mi się bardzo...naturalne.

Gość jest płytko
Nie, nie - nie było naturalne :D Zdjęcie przedstawiało jego i jakiegoś nagiego grubasa. Jareczek był bardzo cięty na niego i w każdym temacie mu dopierniczał i przy byle okazji wstawiał tą fotkę ;) Jarek był fajny, dawno Go tu nie widziałam ;)

Gość jest płytko
bardzo :D biedny chłopak. ale tak to właśnie bywa, jak sie za dużo o sobie opowiada na kafe ;) jeszcze anonimowo, to ok - ale z fotka w profilu? Pamietam jeszcze adenozynotrojfosforanowa, 812, aden, vampire, i mase innych ludzi, ktorych niestety juz tu nie ma, badz dobrze sie maskuja pod innymi nickami ;)

Węszę aluzję. Spuśćmy na to milczenia żaluzję. Zasłonę. O, rymło. Króliczek chyba był po prostu przekonany, że forsa, którą się chwalił, uratuje go przed ośmieszeniem.

haha, paluch gigant był zajebisty, że tez teraz takie szmatlawe tematy chodzą. A jak juz cos sie trafi ciekawego to albo usuną albo ktoś zepsuje chamskimi postami, ehhh

Gość waleń pospolity
było - minęło

Gość Było-minęło
bo ludzie zamiast się wziąć w garść to wolą narzekać. To jest,kooorva,takie polskie-jak zlikwidowano PGRy to też zamiast zakręcić się, zainwestować,poszukać i pokombinować typowy rolnik kupował wódę/jabola(zależnie od majętności) i siadał pod sklepem uchlewając się z myślącymi podobnie.CZŁOWIEKU!!NIE NARZEKAJ!!COŚ SIĘ NIE PODOBA-IDŹ I DORZUĆ SWOJĄ CEGIEŁKĘ,ŻEBY TO ZMIENIĆ!!OD NARZEKANIA JESZCZE NIC DOBREGO SIĘ NIE ZACZĘŁO!!

Gość wernys
ee... raczej Perwersja

Gość kiedys stały bywalec
od 7 lat w sumie tu siedze :D

Gość nojes
i co z tego? kto cie tu zna? pod jakim nickiem?

Gość mysle ze jakbym
napisał nick stary to ktoś by się znalazł ale masz racje nie ma to znaczenia