Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga****uje****ana

Kto teraz jest po drinku/piffku/winku/wódce/joincie?

Polecane posty

Jedziesz Kinky:classic_cool: Chociaż czekaj, romantycznie ma być najpierw:classic_cool: Tam od razu na Mount Everest:classic_cool:

Dobranoc :) Ostrzegałem, zebyś nie zasypiaął przy mnie prawda? :classic_cool: Ale ostrzegałem, ma świadków. romantyzm? to moje drugie imie :D Hej Mała ;) gdzie dziś sie szlajałaś :P ?

Moje też:classic_cool: Kuźwa, ale poprzytulałby z kimś teraz:O a ja to najwyżej miśka se mogę:O

Mała B. :) Ciekawe za ile sie spotkamy, mieszkamy blisko, to na pewno nastąpi, prędzej czy później :D Chrupek, ja bym przytulił, na sofie przed telewizorem, było by miło :) Faceci też mają potrzebe bliskosci :P

Gość looooooooooooooooo
tyraz porterek a potem joncik i spanie do 12 :D:D:D:D bezrobocie jest piękne:D podrawiam wszystkich serdecznie Misiaczki:D

Tak? To przytulaj bez macania cycków:classic_cool: Aczkolwiek...:P:classic_cool: A czemu przed telewizorem:D? A ja teraz już abstynencja:( Wypiłam Trixxa z Biedrony, do teraz mnie trzyma:classic_cool::D

Chrupeczku :P bo tak miło, wieczorek, telewizor rozjaśnia pokój, Ty wtulona we mnie :classic_cool:. Tak milutko, bez podtekstów :P Cycki ? Bardziej kręcą mnie tyłeczki :D najs 🖐️ :classic_cool:

Kinky Od dziś będę chodzić dłuższą trasą pod Twoimi oknami :classic_cool: Chrupek Ja właśnie desperadoska popijam ;) Miałam iść spać, ale mnie pobudził :P

Tak, romantycznie, miło, telewizorek, my wtuleni, dotykasz mojego brzucha i nagle przypominasz sobie, że masz chorą babcię którą nie ma się kto zająć:classic_cool::D A to jak tyłki wolisz, to się nie polecam:D

Mała B. :) a widziałaś ten budynek , ozdobiony przez artystycznych ludzi :D. Koło pizzeri Verony ? Lepiej żebyśmy sie teraz nie spotkali, bo wyglądam jak żul :D

Kinky jak żul tzn, że pomykasz uliczkami ukradkiem wyciągając zza pazuchy buteleczkę w kolorze fioletowym, po czym raczysz się ożywczym smakiem trunku, wyciągając liście z wlosów:classic_cool:?

No aż tak nie :D, ale może informacja że teraz tankuje 7 piwo dziś, nakieruję Cie do pewnych wniosków :P P.S. jutro mam wolne by nie było :D

Aaa:D Po 7 piwie to ja bym już spała:O Musiałby mnie ktoś wynosić z pokoju:D

Ejjj Chrypek's Dont Sej Dat. ALe co ze za mały, za duży ? Każdy tyłeczek ma swój urok, niepowtarzalny :D jak odcisk palca :classic_cool: mojego palca na nim :P

Haha:D Jest normalny, a ja wolałabym żeby był większy. Zamiast w brzuch mogłoby mi w tyłek iść. I w cyce:classic_cool:

Zeby nie było te 7 rozciagnięte na cały dzień :P Fajne takie coś, kreatywnosć sie ujawnia. Sprawia że szara ulica zamienia sie w ciekawe podwórko :D

W cyce idzie ale w okresie dojrzewania :) teraz już za późno. ile masz lat notabene :P Okrągły brzuszek u kobiet jest seksi :)

dopiero początek :P ale cytrynki juz raczej w pomaranczki sie już nie zmienią ale tyłek zawsze urośnie wraz z udami :P najs :classic_cool:

Chrupek Z doświadczenia Ci powiem, że i dla cycków jest nadzieja ;) Etap ich wzrostu potrwa tak +- 9msc ;) Możesz sobie tą kuracje zaserwować teoretycznie w dowolnym momencie życia ;)