Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatima_20_

jestem w ciazy i nie mam dokad isc

Polecane posty

Gość Fatima_20_

mieszkam z ciocia ktora nienawidzi kobiet w ciazy jeszcze nie widac mi brzucha a nie moge sie przyznac bo wyrzuci mnie z domu jiuz kiedys to zrobila bo myslala ze jestenm w ciazy. Mialam wtedy 17 lat ale na szczescie nie bylam i moglam wrocic do domu po 3 dniach . Teraz jestem w 5 miesiacu juz lekko widac brzuch. Mam pytanie czy kobiety w ciazy maja szanse mieszkac w domu samotnej matki

Gość vbmvx
dlaczego nie wyciągnęłaś wniosków z przeszłości?? dlaczego 'wyłączyłaś rozum, a włączyłaś jedynie namiętność?:( wybacz, nie mam prawa oceniać, ale przecież prezerwatywa kosztuje kilka złotych..... poszperaj w sieci , znajdziesz mnóstwo info o takich domach...tylko że w życiu chodzi o pewne...minimalizowanie błędów, unikanie ryzyka i wyciąganie jakiś lekcji z porażki...odrób pracę domową kochana, powodzenia

Wiem ze popelnilam blad i mam swiadomosc ze za to odpowiem ale nie lubie jak mi ktos wypomina to co bylo sie stalo i juz czasu nie cofne wiecej nie bede z nikim. Teraz chce tylko pomocy gdzie mam zamieszkac

Gość świetne rady....
vbmvx .... ależ udzielasz mądrych rad :O żal.... "prezerwatywa kosztuje parę złotych" wow!A słyszałaś,ze gumki pękają, zsuwają się, a nawet przy właściwym użyciu nigdy nie dają 100% pewnosci, bo plemnik może przeniknąc między porami w lateksie....??? No i co mądralo? Czytaj ze zrozumieniem autorka nie pyta o antykoncepcję tylko o pomoc dla kobiety w ciąży... Autorko nie możesz liczyc na kogoś z rodziny?Rodziców, dziadków albo ojca dziecka?

świetne rady.... mądrością nie strzeliłas,ze gumki pękają... Nie ma skutecznej metody,bo nawet ze spiralą,tabletkami mozna zajść w ciąże... najlepsza metoda to trzymanie dupska przy sobie

Nie miala bym sumienia skrobac. Moja rodzina to dziwacy nie pomagaja tyle co szkodza a ojciec dziecka nie wierzy mi ze to jego

Ja mu udowodnie po urodzeniu tylko na czas ciazy nie moge pracowac i nie stac mnie na mieszkanie dla tego ;pytam was ludzi madrych doswiadczonych

Gość sssabaa
fatima a skąd jestes??jakie miasto? moze na gg cos doradze? masz gg?

Ciezko mi w tym stanie bedzie sluchac ciotki starej panny pewnie bedzie tak jak co niektorzy tu wyzywac ponizac . Ludzi w polsce zaliczam do 3 grup 1. Zakompleksione nerwusy oceniajace innych z gory na dol 2. dobrzy ludzie ktorzy doradzaja i zrozumieja 3. samoluby ktore nie patrza na innych sytuacje i problemy bo maja swoje zycie

Gość Fendii
Słuchaj są domy samotnej matki i możesz się tam udac poszukaj konkretnego adresu w internecie bo ja nie pochodze z Twojej miejscowości. W domu samotnej matki będziesz pod stałą opieką, zawsze będziesz miała co zjeść itd... Są tez takie domy prowadzone przez siostry zakonne, najlepiej udaj się do domu opieki społecznej i zapytaj konkretnie o adrdss, nie musisz nikogo wtajemniczac w swoja sytuacje

Gość Fendii
Są ludzie którzy sie tym zajmują i są gotowi do pomocy.... Musisz miec tylko świadomość, ze wtakich domach dla smaotnych matek jest też wiele kobiet bardzo patologicznych... Bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie tej całej sytuacji. PS a rodzeństwo, przyjaciele ? Dlaczego ten chłopak Ci nie wierzy ? Ehh to jest takie upokarzające, robisz to z miłości a on póxniej takie oskarżenia, insynuacje ze sie niby 'puscilas'

na rodzine nie mam co liczyc za bardzo a siostra niestety przechodzi gorsze problemy dziekuje ci za rade to duzo pomoglo

Gość liluniaa
mam 19 lat jestem w pierwszym miesiącu w ciąży jestem w chlopakiem prawie rok ale po jakimś czasie zacząl pić.. moja starsza siostra z moim ojcem karzą mi je usunąć nie śpie po nocach placze nie mam sparcia u nikogo czuje sie odrzucona od rodziny i nie mam dokad iść boje sie

Gość wejdz tutaj
forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html dziewczyny Ci doradza

"plemnik może przeniknąc między porami w lateksie....???" que? żyję już 29 lat nieuświadomiona :o

Gość śmiac mi sie chce jak ludzie
pisza ze gumki pekaja lub...co gorsza ze plemnik moze przeniknąc przez pory w lateksie haha wiekszej bzdury nie słyszałam! ja przez 10 lat zabezpieczałam sie tylko i wyłacznie gumkami i to róznymi od tanich po droższe i nigdy nie pękła zadna, nie zsunęła sie ! a dodam ze seks uprawialismy bardzo namietny i w róznych miejsach wiec jak ktos mi pisze ze gumka peka to chyba laska musiała miec w cipce gwoździe ! wiec dzieci idzicie lepiej ogladac bajki bo jak sie nie umie zabezpieczac to sie dupy nie daje!