Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Czy do Skorpiona pasuje Koziorożec?

Polecane posty

" [zgłoś do usunięcia] urocza czarownicaa Max a mozesz cos powiedziec o moim zwiazku ja 04.05.83 on 27.02.85" A czy nie możesz podac miejsca i dokładnego czasu urodzenia:O? " 22:26 [zgłoś do usunięcia] kruszynka37 Do Maxa On nie jest ani 1971 ani 1975 tylko 1976r" Znam kolesia 2 dni młodszego:D.Ze Szczecina:classic_cool:.A on też ma Saturn w znaku lwa jak z 1975:P.Więc należy to traktować prawie jakby był ze znaku lwa:D.

Gość urocza czarownicaa
miejsce ur obydwojga to "nisko" ja 04.05.83 cos ok 9 rano a on 27.02.85 chyba tez rano ok 7 ale nie jestem w 100% pewna

Gość urocza czarownicaa
to nisko to na podkarpaciu jest

Gość urocza czarownicaa
up

Gość Tak podobno do
skorpiona pasuje koziorozec. Jestem skorpionem, dobrze zgadzam sie z ludzmi spod znaku skorpiona, wagi i koziorozca.

Zadziwiające, nauka jaką jest astronomia mówi nam że astrologia ma dziś mało wspólnego z tym co mamy na niebie, ale i tak ludzie wierzą w to że wydumany przez (nieprawdziwy, układ gwiazd ten z astrologi w rzeczywistości jest inny) astrologów układ planet wpływa na ich charakter. Ludzie ten układ astrologiczny nie odzwierciedla rzeczywistości więc coś co nie istnieje nie może mieć na was wpływu.

Gość Paweł 91
Jak masz siano możesz startować chłopie.

Gość wy tak na powaznie
z tymi znakami zodiaku ? Może jak wam jest dobrze ze sobą to pasujecie a jak nie to nie? Czy trzeba do tego mieszać horoskopy?

Myrevin Rzucasz banałami. Już to nieraz słyszałam od podobnych Tobie ignorANtów 🖐️ JAk to mawiał LEszek Szuman "Astrologia nie ma przeciwników, ma tylko ignorantów" 🖐️

bzdury. ja jestem bliźniakiem a mój skorpionem, podobno tylko w łózku sie dogadujemy, co jest bzdurą :) nie kłócimy sie w ogóle i rozumiemy bez słów, jest moją bratnią duszą:)

Gość SugarCane
Ja baran, on skorpion. Niestety, coś w tym jest, a jestem osobą twardo stąpającą po ziemi. On zamknięty w sobie, zimny, nie okazuje uczuć. Bardzo zadufany w sobie, zawsze jest najmądrzejszy. Próbuje zdyskredytować wszystko co mówię, bo to on musi mieć rację. Ja z kolei nie lubię jak ktoś mnie strofuje i sprowadza do parteru, cierpi na tym moja duma. To ja lubię być górą:) Ja jestem uczuciowa i ciepła, szukam czułości, lubię się przytulać. Chciałabym być uwielbiana i noszona na rękach. On zimny sk...n. Nigdy nie mówi, że mu zależy, nigdy tego nie okaże. Nigdy nie powie komplementu. Traktuje mnie z dystansem i lekceważeniem, a nawet powiedziałabym, pogardą. Często czuję jego zniechęcenie do mnie. Z resztą, jest bardzo dwubiegunowy. Ma huśtawki nastrojów, co sam przyznaje. Wydaje mi się, że szybko się nudzi ludźmi. Niestety, mam wrażenie, że znudził się mną do tego stopnia, że poczuł do mnie niechęć. Nie wiem, jak się przebić przez tę jego skorupę. Widzę, że pod nią ma ciepłe i miękkie wnętrze. Nestety, coraz bardziej się ode mnie odsuwa, a ja poza nim świata nie widzę.

Gość SugarCane
Acha, no i ja mam potrzebę ciągłego zachwycania się partnerem. Często mówiłam mu miłe słowa. Zauważyłam, że im częściej mówiłam mu komplementy, tym bardziej on odsuwał się ode mnie i tracił do mnie szacunek. Nigdy nie wierzyłam w horoskopy. Kiedyś z ciekawości weszłam tutaj na topik o mężczyznach skorpionach i stwierdziłam, że mój mężczyzna ma większość opisanych cech. Skojarzyłam datę urodzenia, przeczytałam o cechch skorpiona w internecie i okazuje się, że pasują jak ulał. Ja natomiast mam większość cech kobiety barana.

mój skorpion nie jest zadufany, jest pieszczochem, okazuje mi dużo uczucia, fakt, lubi postawić na swoim, mało kłótliwy, ugodowy. Jesli kcha to na 100%, nie toleruje zdrady i obojętności, jak się go zrani to koniec

Gość do góry*******************
podnoszę

Gość skorpion bedzie chcial
zdominowac koziorozca, a ten sie nie da :D , i na odwrot :P poza tym kobity spod tych znakow sa inne niz chlopy :O

Gość astronom
Kobieta Skorpion to pustaczka. :[

Gość Ilona, 81
Podpisuje sie pod postami osob 'koziorozec - skorpion' -------------------------------------------------------------------------- Moj skorpion pomimo 34 lat nie chce zakladac rodziny, chce zyc w konkubinacie. Wszystko ma byc oddzielne jak w wolnym zwiazku. --------------------------------------------------------------------------------- Ma kolezanki ktore zaprasza na piwo, i sadzi ze to normalne, o slubie nie chce slyszec.

" yururyr Zależy z której dekady - najgorszy skorpion jest z ostatniej i drugiej." Ja mam raczej problemy z końca 2 dekady:P. " 07:35 [zgłoś do usunięcia] Myrevin Zadziwiające, nauka jaką jest astronomia mówi nam że astrologia ma dziś mało wspólnego z tym co mamy na niebie, ale i tak ludzie wierzą w to że wydumany przez (nieprawdziwy, układ gwiazd ten z astrologi w rzeczywistości jest inny) astrologów układ planet wpływa na ich charakter. Ludzie ten układ astrologiczny nie odzwierciedla rzeczywistości więc coś co nie istnieje nie może mieć na was wpływu." Ale tak samo Mozesz pisać o tym co ma budowniczy palacu do rządzenia przez władcę:P.Widać że sie nie znasz:P.Ale nie tak jak ja:classic_cool:. "Ilona, 81 Podpisuje sie pod postami osob 'koziorozec - skorpion' --------------------------------------------------------- ----------------- Moj skorpion pomimo 34 lat nie chce zakladac rodziny, chce zyc w konkubinacie. Wszystko ma byc oddzielne jak w wolnym zwiazku. --------------------------------------------------------- ------------------------ Ma kolezanki ktore zaprasza na piwo, i sadzi ze to normalne, o slubie nie chce slyszec." Tylko że ma Saturn w znaku lwa więc się nie liczy:P.

Gość Ilona, 81
Max zgadles, lew i wodnik to moje najgorsze znaki.

Gość rara222
haaalooo Max! A czy my pasujemy? 6.01. 86 i 28.02.82 :-) Ja tez chce taka mapke, a moze cos o mnie wiecej? :-D

Gość rara222
godzina urodzenia maaa 23:30

Gość Max Zander vel Klaun sam
marnuje swoj talent cigle kiszac kutafona na Kafe :O:O

Gość slodKamilka
Do ciebie smierdzaca bazino nikt nie pasuje :)

Gość Bazinka to złodziejka nicków
czy to jest kobita z nickiem" bazienka " ??

Gość to nie bazienka
:O

Gość pasuje do sexu
;>