Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Czy nieatrakcyjna dziewczyna nigdy nie ma szans na milosc?

Polecane posty

Gość ytytytytyt
próbuj dalej

Gość ytytytytyt
goguś już ci się ynteligentne teksty skończyły?

Gość doruniaaaaa
nie ma na to reguł:P u mnie w klasie w gimnazjum byla taka dziewczyna ruda w okularkach do tego z nadwaga byla cicha niesmiala w nauce tez szlo jej kiepsko i jako pierwsza wyszla za maz :P fakt byl to slub z wpadki gosc nie byl jakims super przystojniakiem ale sa juz malzenstwem 4 lata i chyba nawet szczesliwym:) a teraz druga strona medalu jest tez wiele kobiet atrakcyjnych które nie wiedza co to miłosc:boja sie bliskosci,zwiazków nie maja czasu,wola sie rozwijac i poswiecic sie karierze itp.

Gość pasztetówa3456
I nawet te największe pasztety dawały Ci kosza? Jeżeli tak, to musisz mieć jakiś poważny mankament poza tym wzrostem, w którym upatrujesz przyczynę swojej samotności (chociaż ja nie uważam go za wadę).

Gość ZUO wszendzie
I myślę że mr D. teraz nie miałby problemów z powodzeniem... Tyle że właśnie mr D i mrs D sami byli spoko ale połączenie ich genów (MOI) jest jakby ekhm nieporozumieniem.....

Gość ytytytytyt
doruniaaaaa - bo faceci nie patrzą aż tak na wygląd jak wy. więc brzydkie mają szansę pasztet - po prostu te z mojej okolicy widac się bardziej cenią i poniżej pewnych standardów nie schodzą

Gość ZUO wszendzie
ALbo problemy z charakterem - tak to ejst bardzo powazny mankameny

Gość pasztetówa3456
GoGo, a ja jestem pasztetem.

Gość pasztetówa3456
Nie prawda, że faceci mniej patrzą na wygląd u kobiet. To właśnie oni są wzrokowcami. Ja uważam, że na równi się to rozkłada. Każdy , niezależnie od płci ma jakieś swoje wymagania.

Gość GGOGOSmart
jak sie dobrze wypniesz i gazeta na twoj ryj to masz szanse w nocy w krzakacghhh

Gość ytytytytyt
ZUO - jakoś ci ze charakterami mają tłumy kobiet - o ile sa wysocy

Gość pasztetówa3456
GoGo, po co psujesz atmosferę?:(

Gość GGOGOSmart
brzydcy maja podle charaktery bo to wredne typy i suki zazdrosne podle i podstepne

Gość ytytytytyt
pasztetówa3456 - ok ale faceci mają bardziej zróżnicowany gust. jakiejkolwiek cechy swojego wyglądu bys nie lubiła, zawsze znajdzie się taki, który uzna ją za atrakcyjną. kobiety sa niestety jednomyślne

pasztetówa3456, bo to ja zalozylem ten topic i chce sie was pozbyc. pierdddolicie mi w nim smuty. idzcie stad. zalozcie sobie wlasny topic a z mojego wypierdddalac.

kapujecie to? jak bys ytytyty mial choc ODROBINE jaj, to bys nie żerował tu na łasce mojego tematu, tylko zalozylbys swoj, cieniasku.

Gość pasztetówa3456
Brzydkie dziewczyny nie mają chłopaków. Taki już nasz los. Jedyny facet, który popatrzył na mnie jak na kobietę, a nie jak na paszteta był pod- sklepowym żulem prawie ślepym od alkoholu.

Gość ZUO wszendzie
Ale wcale nie jesteś niski - to sobiw mówiłeś i nie chcesz pzred nami przyznać że cos innego jest przyczyną Twoich niepowoedzeń, Dziwny jetsspewien rodzaj maniactwa - z jakim obstajesz przy tym wzroście. A typ maniaka to własnie typ który dla wlanego zdrowia psychicznego lepiej ominąć...

Gość pasztetówa3456
GoGo, to po prostu nie czytaj, tu się aktualnie toczy dyskusja, po co robić z niej grupę wyselekcjonowanych komentarzy do pracy magisterskiej? Wyluzuj troszkę. ytytytytytytyt, a to już takie gadanie troszkę bez oparcia, u kobiet też są różne gusta. Poza tym czysta brzydota- nie oryginalność- raczej nie znajdzie entuzjasty.

Gość ytytytytyt
Brzydkie dziewczyny nie mają chłopaków. - bo mają te swoje zasrane wymagania. jakoś coraz mniej mi ich żal, choc przeżywam to samo

ytytyty to maniak, przypieprzyl sie do mojego tematu i nie chce dac spokoju. maniak i frustrat.

Gość ZUO wszendzie
Wyslij do adminostwa prosbe o zamknęcie.....i po problemie

Gość mkjjhhygtftftf
BO TY SIE MALO WYPINASZ MASZKARO ZŁA DUSZO

pasztetówa3456, za grosz godnosci nie macie. chuujjj mnie obchodzi wasza dyskusja, idzcie sobie na inny temat!!!!!!!!