Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Czy nieatrakcyjna dziewczyna nigdy nie ma szans na milosc?

Polecane posty

Ja nie szukam na siłę, pogodziłam się z sytuacją, ale jednocześnie podejmę próbę poprawy wyglądu. i bardzo dobrze, wytrwale dąż do zmian, samopoczucie Ci sie powinno po nich poprawić :) "mi sie bardzo podobał niski chłopak," - Milena20 to może chociaż Ty powiesz w jakim rejonie świata szukac takich kobiet? nie wiem, on akurat jak podkreślam był bardzo inteligentny i tym mnie urzekał, może powinieneś szukać wśród malutkich dziewczyn Milena20 i jestes teraz z tym niskim chlopakiem? nie jestem z nim, nawet nie wiem czy domyślał sie że mi sie podoba, ale miło go wspominam

sam nie wiem ale skoro dziewczyny wybrzydzają przy wyborze faceta (a wybrzydzają bardziej mimo ze nie są pięknosciami ) to dlaczego faceci mają sie wiązac z nieatrakcyjną?

Gość pasztetówa3456
Czy ja wiem, podbijałam do przeciętniaków, takich mniej więcej jak ja w skali wyglądu. Jeden był niższy, jeden miał brzydką twarz, a inny jeszcze był koszmarnie chudy.

Gość ytytytytyt
gogo - w pompkę mnie cmoknij Milena - no oczywiście że wśród malutkich, ale babki jak są malutkie i brzydkie to i tak chcą tylko wysokich. załamac się idzie

Gość pasztetówa3456
GoGo, opisałam już moje wymagania, nie szukam adonisa.

Gość ytytytytyt
pasztetówa - i nawet ten niższy Cię olał|? co to się teraz z ludźmi dzieje...

ytytytytyt, a ty mnie po prostu w dóópe cmoknij, faceciku, ktory sie loguje na forum na kobiet.

Gość ytytytytyt
gogo - łamiesz mi serce:D

Gość pasztetówa3456
No wszyscy mnie olali. GoGo, nie zapraszałam żadnego z nich na sex, po prostu próbowałam podjąć jakiś flirt, ale jak już się zorientowali to uciekali gdzie pieprz rośnie. Jeden tylko jest dla mnie miły i jeszcze czasem rozmawia, ale w zasadzie unika jak się da.

Gość ytytytytyt
gogo - jeszcze raz napisz, że to kobiece forum bo do tej pory nie zauważyłem:) pasztetówa - aż nie do uwierzenia...kurczę takie fajne babki nie powinny byc same:(

Gość pasztetówa3456
GoGo, pisałam już wcześniej. Mam małe baki, wąsik, brzydką cerę i rozstępy na pośladkach. Ponadto przeciętne rysy twarzy i zero kasy na ciuchy.

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt, no ale są . :( Szkoda też , że mało facetów z Twoim podejściem do życia.

Gość Zuzanna Ameliiia
pasztetowa - grywasz w szachy?

pasztetówa wąsik? masz cos nie tak z hormonami? przeciez wąsa mozna przyciac. idz do kosmetyczki! tak ytytyt, jesli facet wchodzi na kobiece forum to znaczy ze jest zniewieściały. taki na pewno kobiety nie znajdzie.

Gość ytytytytyt
gogo - jeszcze raz i to dużymi literami to napisz, bo bez caps locka nie przyjmuję do wiadomości, że to kobiece forum. a i jakby były jakieś wątpliwości - twoja opinia na mój temat kele dupy mnie lata

Gość pasztetówa3456
Zuzanna Amelia, a no umiem grać w szachy, ale kiepsko. Nie znam się na taktyce za dobrze. GoGo, na razie kupuję rozjaśniacz, bo nie chcę jeszcze wzmocnić tego wąsa, jak dalej go będzie widać to odwiedzę kosmetyczkę.

Gość ytytytytyt
no widzisz pasztet - Twoje mankamenty można jakoś zniwelowac, także głowa do góry

Gość Zuzanna Ameliiia
pasztet - gralas kiedys partie bez hetmana /krolowki/?

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt, zobaczymy jak będę wyglądać po wakacjach. Może coś się polepszy. :) Pocieszam się, że nie jestem gruba, bo to już nie tak łatwo zniwelować.

Gość pasztetówa3456
Zuzanna Amelia, nie grałam tak nigdy, zawsze ze wszystkimi figurami.

Gość ytytytytyt
pasztet - no patrz i Ty narzekasz:D! kurcze szkoda, że ja tak swojego mankamentu nie mogę poprawic:( zaraz bym sobie jakąś fajną brzydulkę przygruchał

Gość Zuzanna Ameliiia
pasztet - to zagraj raz bez hetmana. To jest naprawde rozwojowe i pouczajace. A potem pomysl jak to przeniesc na zycie.

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt, jeżeli masz coś koło 170, to jeszcze nie mankament, naprawdę norma. Większość mężczyzn ma coś koło tego, tylko niektórzy sięgają 180, 190cm, albo jak Prokop 2 m. ;)

Gość druga pasztetówa
GoGo zbastuj troszkę, ytyty fajnie pisze niepotrzebnie się kłócicie każdy ma tam jakieś swoje zdanie i doświadczenie ja również, zmojego punktu widzenia mogę powiedzieć, że brzydula ma gorzej, tym bardziej, że naokoło tyle fajnych lasek zawsze jednak porównujemy się do nich, same wpędzamy w kompleksy i jeśli nawet MOŻE jakiś facet byłby nami zainteresowany, to jednak boimy się porażki przynajmniej ja tak mam :) żyję ponad 30 lat i do tej pory, powiedzmy zero konkretnego zainteresowania moją osobą ze strony płci przeciwnej :) fakt faktem, zdarza się, że ten lub tamten spojrzy się na mnie kiedy jestem fajnie ubrana, czuję się jakoś pewniej, ale z powodu moich kompleksów wmawiam sobie po prostu, że patrzy na mnie jak na dziwoląga, który odwalił się jak szczur na otwarcie kanału ;) nigdy nie biorę pod uwagę faktu, że moge się podobać, bo ma lustro, mam szereg złych doświadczeń no i nie raz słyszałam, że jestem monstrum :)

Gość pasztetówa3456
Zuzanna Amelia, przepraszam, ale nie rozumiem metafory, bo pewnie jakaś jest w tej grze bez hetmana. :)