Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Czy nieatrakcyjna dziewczyna nigdy nie ma szans na milosc?

Polecane posty

Gość ytytytytyt
jasne że naturalny odruch, ale już pisanie pierdół, że się tym nie kieruje już odruchem nie jest.

Gość ytytytytyt
za mało na dzisiejsze warunki , niestety

Gość bliblibliiii
moze jestem inna :) ale mi glownie zalezalo na odpowiewdnim dla mnie charakterze omjego chlopaka, a nie jego wygladzie. Bo przez to traktuje mnie doskonale i czuje sie przy nim wspaniale, a wyglad to tam... :P

Gość pasztetówa3456
Widziałam raz, jak któryś prawiczek rozpaczał, że ma 173 cm. To był śmiech na sali.

Gość ytytytytyt
bili - ale jakby był kurduplem to byś go zlała i nie patrzyła czy ci z nim dobrze pasztet - 173 no dziś porażka, nie ma nawet co startowac do najbrzydszych kobitek

Gość ytytytytyt
i nie pisz,że śmiech na sali jak nie znasz tego problemu. bo to tak jakby tu weszła jakaś supermodelka i pisała, że Twoja brzydota to śmiech na sali i jakie ty możesz miec z tego tytułu problemy

Gość bliblibliiii
kurduplem w tym zwiazku to ja jestem :P

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt, chyba żartujesz, normalny wzrost, większość facetów go nie przekracza, taka prawda. Natomiast baki, rozstępy, brzydka cera i wąsiska u kobiety - to już naprawdę odpycha.

no więc jednak moja teza się potwierdza. brzydkie dziewczyny nie mają żadnych szans na miłość. jedynie na związek z rozsądku.

Gość ytytytytyt
bibi - właśnie o tym pisałem pasztet - niski koleś weźmie chętnie taką z rozstępami, wąsikiem czy brzydką cerą, jesli tylko dziewczyna jest fajna to nie ma problemu. w drugą stronę to niestety nie działa gogo - dupa tam, a nie się potwierdza

Gość pasztetówa3456
Jasne, że nie mają. :(

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt, mi nie przeszkadza taki wzrost jak 173 cm. To całkowita norma. Chyba, że mężczyzna jest karłem i sięga do pasa, to rzeczywiście może mieć problemy. Ciekawa jestem, czy chciałbyś kobietę z poprzestawianą gospodarką hormonalną i zarostem.

Gość ytytytytyt
mają , mają chrzanicie głupoty. no ale jak się tylko księciunia z bajki wyczekuje to si e potem nie dziwta

Gość ytytytytyt
norma to była 30 lat temu "chciałbyś kobietę z poprzestawianą gospodarką hormonalną i zarostem" - jeśli przy tym byłaby fajna, dobrze by się nam rozmawiało to dlaczego nie? ja po wyglądzie nikogo nie oceniam

Gość pasztetówa3456
Taka prawda, że może zmusiłbyś się do paru randek z rozsądku, bo mówisz że jesteś niski, ale nie poczułbyś nic do takiej kobiety. Nie mamy szansy na miłość, sprawdziło mi się w realu, wygląd jednak przeważa.

Gość ytytytytyt
pasztetówa3456 - nie z rozsądku. po prostu jakby było z nią miło na tych paru randkach to nie miałbym problemu rozwijac znajomośc. i zapewniam cię, że mógłbym poczuc coś więcej do takiej kobiety, bo czemu by nie. a kierowanie się wyglądem jest do d coś o tym wiem gogo- to nie czytaj i po problemie

Gość pasztetówa3456
Ważnym składnikiem miłości jest również pociąg seksualny. Charakter i porozumienie to raz, ale co z tego jeżeli nie ma "iskry"? Wtedy zostaje tylko rozsądek i układ małżeński chroniący przed dożywotnią samotnością.

Myśle że każdy ma szanse, tylko ciężko kogoś poznać osobom mniej urodziwym, mniej okazji, podrywów, dodatkowo nieśmiałość sie wkrada ;o. Niestety trzeba choć troche komuś podobać żeby cos z tego było lub nadrabiać czymś innym, mi sie bardzo podobał niski chłopak, był za to zajebiście inteligentny. Dlatego trzeba o siebie dbać, robić swoje i raczej na siłe nie szukać ;o

Gość pasztetówa3456
Ja nie szukam na siłę, pogodziłam się z sytuacją, ale jednocześnie podejmę próbę poprawy wyglądu. Jak to nie pomoże to już sobie całkiem dam spokój.

Gość ytytytytyt
pasztet - ale iskra może się zacząc właśnie od charakteru kobiety. i wtedy spokojnie można taką pokochac "mi sie bardzo podobał niski chłopak," - Milena20 to może chociaż Ty powiesz w jakim rejonie świata szukac takich kobiet?

ytytytytyt, to ja zalozylam ten temat. jest do dziewczyn a nie do facetow wiec spadaj stad.

Gość ytytytytyt
spadaj to sobie możesz mówic do swojego starego

ytytytytyt, odwal sie ode mnie. nie pieprz bzdur tylko gadaj na temat a jak nie to wypad z mojego tematu.

Gość pasztetówa3456
To ciekawe czemu nikt mnie jeszcze nie pokochał. :( Z tego wynika, że jestem pustakiem, a miałam o sobie zdanie, że jestem zwyczajna. :(

Gość ytytytytyt
gogo - wypad to też do swojego starego mów , nie do mnie pasztet - bo pewnie mierzysz w kolesi, którzy dobierają sobie partnerki względem wyglądu - bo mogą!

pasztetówa3456, pewnie sama masz wymagania niewiadomo jakie co do wyglądu i dlatego jesteś sama. moze czas obejrzec sie za brzuchatym malo seksownym kolesiem?