Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Tak tylko zajrzałam zobaczyć czy wszystko w porządku:) Dzień dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 20, 2011 Cześć Marika! Ty jesteś porannym skowronkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 ale nabili stron,witam z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 00llAA Napisano Czerwiec 20, 2011 hahaha:D dziewczyny!!!chyba panie w wieku sredim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 20, 2011 heheh Panie w średnim wieku też coś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 00llAA Napisano Czerwiec 20, 2011 uwazam po prostu ze kazdy powinien zachowywac sie i nazywac stosownie do wieku.Jak bede przed 40-stka bede raczej pania.Dziewczyny to Wasze corki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 20, 2011 masz rację w końcu każdy moze mówić co chce kwestia tego jak Ty się czujesz i to chyba najważniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 teee OLA jak bedziesz umiec w lozku tyle co panie 40tki to wtedy podam ci(chyba) reke...dziewczyny bez obrazy ale to dla Was komplement a dla tej studentki(raczej) to jeszcze kosmos.ba!!! K O S M O S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 20, 2011 :D heheh dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 20, 2011 Roie kawkę pije ktoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Poproszę kawkę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Tylko kochanie nie zapomnij o cukrze i mleku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Chciałabym mieć córkę ale cóż pocieszę się synową:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 20, 2011 ja też pijam z cukrem i czasem mleczkiem:) mmm.... mówie Wam jaka dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 20, 2011 M.ry w jakim wieku masz syna skoro myślisz już o synowej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 M.ry to też będziesz wredną teściową jak ja?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 O ludzie kochani to ja pierwsza zaczełam?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 20, 2011 Nooooo to jeszcze ma dużo czasu hehehe No chyba wcześniej Marika coś nam powie w tym temacie hehehe. Moj ma 14 lat więc też jeszcze ma czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Mój termin ważności chyba już się kończy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 M.ry muszę tłumaczyć??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Ja? Stara? W żadnym wypadku. Jeszcze z synem na imprezy chodzę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Oj to mi ulżyło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Normalnie mi się oczy zamykają.Może ta kawka coś pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 20, 2011 Wcale się nie dziwie jak Ty tak skoro świt wstajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Teraz mus zę tak wcześnie wstać.Odeśpię za jakiś czas. Dzisiaj do 9 było super ale później jak nie zacznie lać,wiać to trzeba było kończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 No to chociaż sprawiedliwie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Tylko że mi i ludziom psuje całą robotę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Dużo tych strat nie ma ale wszystko przeciąga się w czasie. A ludzie chcą zarobić.Trochę mi ich szkoda bo niektórzy zbierają w deszczu.No ale to już ich wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Nie naciskam ich.Ile chcą tyle pracują. Teraz muszę trochę poleżeć bo później muszę znowu jechać w pole. Do wieczora:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Hejka! Teraz trochę się rozpogodziło ale na jutro zapowiadają znowu deszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach