Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Czołem chłopaki:D Woźny szerokości życzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masochista za dwa trzysta 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 wozny z akropolu-- zburzyłem Ci ciszę a Ty nikaki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masochista za dwa trzysta 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Marika Czyżby do pracy sie szykowałaś??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Masochista hmmmmm ciekawe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Tak,do pracy. Tyrać choroba w polu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masochista za dwa trzysta 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Nie przywiązuj nic do nicka mojego.Adekwatnie jak wożny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masochista za dwa trzysta 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Marika to masz nie lekkie życie.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Rozumiem,rozumiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Tak źle to nie jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masochista za dwa trzysta 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Mógłbym bardziej swoiski nick tutaj zapodać lecz z pewnoscia zostałbym ........ zagryziony:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Ja nie gryzę:) Czasami mój pies ale musi se psina ulżyć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masochista za dwa trzysta 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 No pewnie.:D strach sie bać.A wielka jest ta psina?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Na mnie już czas. Masochisto witaj w klubie:D Miłego dnia. Kobietki jeżeli znajdę trochę czasu to popołudniu się odezwę jeżeli nie to wieczorkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Terier rosyjski.Wielka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masochista za dwa trzysta 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Nie wiem czy nie wykopiecie mnie tutaj szybciej aniżeli się spodziewam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masochista za dwa trzysta 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 No nie teraz juz nadzieje spełzy całkowicie.Toż takie bydle brrrrrrrrrrrr.Dupsko chce mieć całe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 witaj Masochista:) no to jestesmy juz dwa samce...milo mi stary a witam w klubie...ja tylko na chwile...jestem w Klodzku i niestety jestem zajety ale znajde (mam nadzieje)chwile czasu potem...no to narka:) Marika buziaki dla ciebie bo widze nikt inny dzis tu nie zawital..pa paaa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Hejka:D M.ry masz jakiś problem? Czy coś się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Uśmiechnij się,jutro też jest dzień:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Z tą piosenką trafiłaś w moje klimaty:) U mnie dzisiaj super.Pogoda dopisała,ludzie w dalszym ciągu zbierają. Ale ja padam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Są super.Przepraszam że tak piszę po czasie ale szykuję moim chłopakom coś na obiadokolację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Ten ''ktoś'' odczyta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Tu masz coś co bardzo lubię.Oj romantyczna ze mnie dusza:) http://www.youtube.com/watch?v=KMaQ-yuCy_c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Hahaha bardzo ją lubię. Jakiego masz operatora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Jest ok. Teraz na jakiś czas znikam. Muszę zawieść jedzonko i sprawdzić jak interes się kręci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leczsie!!!!!! Napisano Czerwiec 22, 2011 do 45 ,,dziewczyny,,? jakim prawem twoje stare dupy nazywasz ,,dziewczynami,,? lecz sie!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leczsie!!!!!! Napisano Czerwiec 22, 2011 jesteście stare doopy po porodach używane!!!!!!!!!!!!1 łatwe rzucacie się na każdego chłopa!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 No tutaj już zaczyna byc nieciekawie jak zaczynają sie odpowiedzi durnych pomarańczek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 leczsie!!!!!!-- co Cię to obchodzi kto ile ma lat.Spadaj na łeb kutafonie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanka duszka cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Witaj na naszym topiku. Rozgość się i czuj się dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach