duch cafe 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 M.ry-- jak miałem swój temat zakazałem rozmawiać z pomarańczkami zlośliwymi.Było świete oburzenie lecz podporządkowali sie wszyscy do tego.Wożny ma rację,ze takie restrykcje stosuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 sorry Kochani ale nie Lapie jeszcze bo sie nie obudzilem do konca...maly prysnic i z/w....bueee nie lubie przespanymbyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 M.ry zrozum złośliwców nie brakuje.Stosują taktykę żeby mocno zabolało.Nie czytac ich albo stosować Ignorowanie.Wierz mi skutek będzie piorunujący,poszczekają i się oddalą.Jeśli natomiast dojdzie do ostrej wymiany zdań ,będą sie cieszyć,ze Cie zdołowali i nie odpuszczą Ci nigdy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Wożny woda w wannie na mnie czeka wiec też będę sie teraz kąpał.Jak przyjde zapewne już udzielisz odpowiedzi na zadane moje pytanie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 M.ry-- Ty zapewne juz po toalecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 ZS włączone:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Witam:D Zrobiłam sobie króciutką przerwę. Muszę was podejrzeć i zobaczyć co w temacie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 O choroba,kąpiel biorą.Obiad robią. Marzy mi się ale co tam odrobię wieczorem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Rano już wszystko przeleciałam:"D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Obiad podany i naszykowana kąpiel:D Nie mam wysokich wymagań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Od czwartej:) Teraz siedzę sobie w samochodzie i kopcę calaka. Muszę się trochę odstresować.Przed chwilką wygoniłam pewne towarzystwo do domu bez prawa powrotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 juz jestem:D ooo! widze ze "Top Familly" prawie w komplecie? :) ominelo mnie cos ? np;drastycznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Wesoły bo dużo ludzi przyszło. Święto,dałam q złotówkę dzisiaj więcej więc całe rodziny przyszły. Tylko co niektórzy myślą że u mnie plac zabaw.Jestem dobra ale do czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 A ileż trzeba? Chlusnąć wodą i po kłopocie:D Prawda Woźny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 wtaj Marika:* slysze niezadowolenie w twoim glosie:( nie dobrze...a milego dnia ktos ci zyczylna dzis? ... no wlasnie milego dnia a raczejjuz popludnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Mi zależy żeby wszystko zebrać.Ludziom zależy żeby zarobić. Ale co za dużo to i krowa nie zje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Woźny jest ok:D Czekam teraz na załadunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Mam przy sobie psa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 A zrobisz? Tutaj mam tylko wodę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 nie chce oceniac ciebie Marika jako szefpwej ale jak dobrze zrozumialem to pracownicy twoi troszeczke przesadzili tak? dalas palca to szarpneli za reke...ale to tylko moja wypowiedz...ajestem jeszcze w letargu wiec nie obrazajsie na mnie ... ja z tych co nie zazdroszcza ni zloscia drugiemu zycia nie koloruja...:D dobrze dobrze juz nic nie mowie...zajaram do kawy to moze sie obudze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 no...ale... zaraz... dziewczynya ducha gdzie zgubilyscie :) ja znowu sam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Woźny,przesadziło kilku chłopaków tak 16-18 letnich. Zamiast zbierać zrobili sobie plac zabaw.Rzucanie w ludzi truskawkami,obrażanie i to słownictwo.Tego nie toleruje. Piwko można sobie wypić czemu nie ale nie do przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Marika się pokazała i duch znikł:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Duch szyje kolejne dywany:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Dobrze kochani,na mnie już czas. Bawcie się dobrze:D Do wieczora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytm z grubsza Napisano Czerwiec 23, 2011 mam syna w tym wieku wiec wiem e pomysly to oni maja jak dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 siedzi baba na cmentarzu trzyma nogi w kałamarzu przyszedł duch babę w brzuch baba fik i duch znikł :D:D:D Przypomniało mi sie :P Wożny czekam na Twoją odpowiedz Pozostałym ślicznotkom mówię I cafe dawno się nie zepsuło to teraz musi:O:( I zasik te popierniczone kody się pokazuja:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytm z grubsza Napisano Czerwiec 23, 2011 no to jk czytales nie pojezdzili sobie trudno cos takiego tolerowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 chyba znów to samo piszecie.Teraz jestem przezorny jak za dużo miele zaraz kopiuję:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach