Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja_w

Sesja w rozkwicie, a mi się okres spóźnia...

Polecane posty

Dobra, może to przez naukę i nerwy, z drugiej strony wcale aż tak bardzo nie przeżywam tych kolokwiów... No i przecież zabezpieczamy się, zawsze! Po prostu poczułabym ulgę, gdyby ten okres w końcu się pojawił, a ja mogłabym kontynuować zakuwanie we względnym spokoju.

Gość andżelaaa25
a jak sie zabezpieczacie?

Gość zgaga20
zrob test to bedziesz wiedziala, jesli bedzie negatywny to sie uspokoisz a okres na pewno przyjdzie wraz z koncem sesji, a jesli pozytywny to przynajmniej bedziesz juz wiedziala to praktycznie na pewno. zycie w niepewnosci jest najgorsze

Test kupię, jeżeli okres nie pojawi się w ciągu tego tygodnia. Moja siostra ostatnio czekała 1,5 miesiąca (nie ma partnera) przez stresy, ja po takim czasie pewnie byłabym w 100% pewna, ze wpadliśmy - wolałabym sobie tego oszczędzić. Zawsze durexy extra-safe'y i nigdy nie dochodził we mnie. Prawdopodobieństwo niewielkie, ale i tak nie umiem się wyluzować. Jeśli już musimy mieć teraz dziecko, to błagam, niech to będzie chłopiec.

Gość prawiczek z warszawy
Jak nie dochodzi w Tobie to może ciąża pozamaciczna? :D

Jasne :D Połykam, więc pewnie rozwija się w żołądku albo, nie daj Boże, w jelitach ;) Jak się o tym myśli, to praktycznie niemożliwe, ale jeśli prezerwatywa była pęknięta i coś z preejakulatu się przedostało? Cuda się zdarzają, no nie?

Kurcze co ja robiłem na studiach 😭

Gość w najgrubszej gumie
i nie dochodzi w tobie? to koles ma 0 przyjemnoci z tego sexu

Dobra przyznam się, uczyłem się 😭

Coś tam musi czuć, stosunek przerywany to tylko i wyłącznie jego decyzja, w innych gumkach nie widzimy różnicy, a tak to "bezpieczniej" :O Stwierdził, że wolałby, żebym nie brała tabletek, bo po co mam się truć. Ja sama nie chciałam ingerować w swój układ hormonalny, który do tej pory sprawował się bez zarzutu. Z gumkami u nas nigdy nie było problemu, podczas gdy koleżanki skarżyły się, że ich facetom opada w trakcie zakładania - czegoś takiego jeszcze nie doświadczyłam ;) Dochodzi w normie, ani za szybko, ani za późno. Nie mam na co narzekać, on też wygląda na zadowolonego :)

A co ma być niezadowolony :)

To przez stres. Jeśli nic nie pękło, nic się nie zsunęło i jeszcze wytrysk poza Tobą to nie masz się czym martwić. A okres przyjdzie:) Miałaś pms? Jakieś objawy, że już blisko?

Seks w gumie to żadna przyjemność dla faceta. A ty lepiej zrób test bo my ci tu nie napiszemy, czy jesteś w ciąży.

Myślałam, że mam PMS jakoś tydzień temu, teraz wszystko się uspokoiło, chociaż dalej jem na potęgę. Ja nie pytam, czy jestem w ciąży. Ja muszę się po prostu wygadać. A seksowi bez gumki mój chłopak mówi stanowcze NIE. Nie wierzę, że kochałby się ze mną, gdyby nie sprawiało mu to przyjemności? Może udaje orgazmy?

Wciąż nic. Zaczynam świrować. Nie jestem w stanie uczyć się na egzaminy, tylko latam co chwilę do łazienki, żeby sprawdzić, czy już nie dostałam... W weekend kupuję test, nie ma bata :(

No i racja, nie jestem :) Wczoraj przyszedł okres, dzisiaj tak mnie boli, że zaczynam się zastanawiać, czy bycie w ciąży nie byłby aż takie złe ;)

Gość zielonykoń
no widzisz, i po krzyku. A na przyszłość fajnie jest zaopatrzyć się w awaryjną Escapelle, też zapewnia wiele spokoju :)