Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlajnakkk

Napisałam wiadomosc do NIEGO na FACEBOOKU, czy WIADOMOSCI czasem nie dochodza?

Polecane posty

Gość spoko loko
A ja mam pytanie. Czy wiadomosc do osób na fb mogą nie dojść, jesli nie miałam tejże osoby w znajomych? Wysłałam zaproszenie i zaraz potem wiadomosc. Zaproszenie przyjete, ale odpowiedzi nie dostałam.

Gość aniamaje
też mam ten problem...poznałam pewnego chłopaka ale tylko przez chwilkę rozmawialiśmy bo niestety ja spieszyłam się w swoją stronę a on ze swoimi znajomymi też gdzieś indziej szedł...był bardzo miły ..Nawet nie wiedziałam jak się nazywał więc zapytałam kolegę,który go znał... Napisałam do niego na fejsie zwykła wiadomość (niezobowiązująco) a on nic...nie wiem co mam o tym myśleć ...POMÓŻCIE ;*

Gość ...a pada cały dzień
Jeżeli nie jesteś na jego liście znajomych to wiadomości które do niego piszesz nie wyskakują mu na czerwono ( jak każda inna wiadomość od znajomych z listy z potwierdzeniem odbioru ) , tylko do zakładki INNE. Sprawdź czy ty czegoś nie dostałaś :( Wiadomości następnie szukaj zakładki INNE). Jeżeli chcesz przeprowadzić konwersację musisz wysłać zaproszenie , jak potwierdzi znajomość wtedy możesz już pisać , wiadomości wyświetlają mu się na panelu (na czerwono) a ty dostaniesz potwierdzenie. Na razie nie ma możliwości sprawdzenia czy wiadomość które została wysłana komuś z spoza listy została odczytana( a jest w folderze INNE) . Nawet jak odczyta dana osoba ty nie zobaczysz potwierdzenia. Jedyny wyjątek jak na nią odpowie.

Gość ...a pada cały dzień
i jeszcze jedno pamiętajcie : "Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało"

Gość u mnie nie pada
dziękuje, że napisałąs to powyżej. Nie chce mi sie poczytać o zasadach funkcjonowania fceboka więc Twoje informację mi sie przydadzą. Teraz wszyscy sprawdzać zakładkę inne

Gość ...a pada cały dzień-już nie
Proszę . Ogólnie fejs mógł by zrobić zakładkę INNE bardziej widoczną (panel główny ) , a tak dużo osób nie wie gdzie szukać wiadomości od osób z spoza listy . Pozdrawiam .

Gość xxxyyyzzzaaa
Teraz i ja mogę dodać od siebie, że faktycznie tak się zdarza, wcale nie dlatego, że ktoś nie chce odpisać, ale po prostu tej wiadomości nie widzi - napisałam do osoby spoza listy i odpowiedź dostałam po... 8 miesiącach, bo ów człowiek dopiero wtedy przypadkiem na nią trafił ;)

Gość light1
Wielkie dzięki za odpowiedzi w tym temacie. Też wysłałam wiadomość do chłopaka, którego znam z innej strony, ale chciałam go lepiej poznać. Teraz wiem, że on o tej wiadomości pewnie nie wie bo nie mamy żadnych wspólnych znajomych. Teraz przynajmniej wiem, że muszę go powiadomić, żeby zajrzał na fb do zakładki inne.

Gość gość
Mam podobny problem. Planuje zalozyc konto na Facebooku i napisac do dawnego kolegimz pracy ktory bardzo mi sie podobal i kiedys chcial sie ze mna umowic ale mialam faceta a teraz jestem singielka i a noz-widelec on tez:-D Nie mam pojecia jak dIala ten portal-chialabym mu wyslac najpierw wiadomosc a nie od razu zaproszenie ale skoro jest duza szansa,ze te wiadomosc przeoczy to nie wiem.Da sie?Czy cos sie zmienilo od 2011 roku gdy ten watek zostal zalozony?Co najlepiej "nacisnac" aby sie z nim skontaktowac bez zaproszenia(az tak to nie chce sie narzucac).

Gość gość
:-D

Gość gość
Ja tez podpinam sie pod pytanie.