Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LizaczPatelni

No chłopaki jakie preferujecie? wygolone, paseczek czy może pękniętego jeża?

Polecane posty

Gość LizaczPatelni

No to mozemy tutaj smialo podyskutować jakie pusie lubimy najsexowniej pusia wygląda kiedy ma delikatny paseczek aczkolwiek przy lizaniu pateli te włoski troche przeszkadzają i wtedy lepiej kiedy jest łysa w kazdym razie nie zdzierwił bym jakby laska miała dżungla (pękniety jeż,, jebie tą wizje, przydał by się takiej zestaw-młody fryzjer)

Gość LizaczPatelni
up... no co jest, nie ma tu zadnych smakoszy ?

Gość Rybka:0
Czlowieku!!! wejdz sobie na jakis portal erotyczny i sobie popisz o takich rzeczach, albo rozważ to z swoja dziewczyna jezeli tak Cie to interesuje.

Gość LizaczPatelni
o kurwa.. co sie tak oburzylas pasztecie? czyzby zaden facet cie nie wylizal w tym miejscu?? oj wiem, ze boli..

Gość Egoiste prodżekte 31
Tylko nie bobry ;[

Nie bede z Tobą dyskutować na tak glupi temat. Jeżeli miałbyś choc troche oleju w glowie to zastanowiłbyś sie nad tym co piszesz. A to chyba ty nie masz nikogo bliskiego obok siebie , bo w przeciwnym razie nie pytałbyś innych > tylko majaC TĄ BLISKA OSOBE zakceptował bys Ją taka jaka jest. Wiec te twoje glupie teksty zachowaj Dla siebie!!!

Gość LizaczPatelni
rybka ale ty pusta jestes a do tego jebie na kilometr szarą mychą :O ble.. najgorszy rodzaj kobiety to szara mycha jakys potrafila czytac ze zrozumieniem to ja nie pytalem tutaj kobiet o to jak lubią być lizane tylko innych facetow JAKĄ WOLĄ "FRYZURE" na cipce kobiety... widzisz roznice??? to zwykla meska gadka a ja lizalem juz sporo patelni, nie martw sie o mnie.. ale wale w ciemno ze tobie jeszcze nikt nigdy nie zrobil tego (nie dziwie sie...)

nie interesuje mnie to ile Wylizałes), to swiadczy jedynie jakim jestes czlowiekiem! dla mnie jesteś zwyklym cwaniakiem i dalsza dyskusja jest z pewnoscia bez sensu.

Gość LizaczPatelni
rybka buahhaha , skoncz ze mna gadke bo to ewidentnie nie ten sam poziom :) idz sobie do jakiegos topicu typu "jaki wolicie sweter" księżniczka.. rozumiem, ze preferujesz paseczek? czy może lecisz jakies skąplikowane fryzury rodem z salonow fryzjerskich :classic_cool:

Gość balore balore
/nie ma to jak męskie gadu gadu na forum dla kobiet/ narazie to tylko monolog, chyba nie ma więcej lovelasów na tym forum :) temat bardziej by się cieszył powodzeniem u płci męskiej gdyby brzmiał "czy też nigdy nie kochaliście się z żadną kobietą?" :D ja zazwyczaj jestem ogolona na zero, tzn. jeśli nie mam faceta to gole sie tak raz na tydzien

Dokładnie... Ale to desperacki krok , jak nie ma sie do kogo słowem odezwac, mając taki cięty i nuie wyparzony język!!!

Gość ijabuba
A to kobieta ma patelnie w/na ciele ? :) Pierwsze słysze :)) U mnie patelnie to pies wylizuje :), uwielbia zwłaszcza po smazeniu kotletów:) Nie potrafisz normalnie i z kultura mówic o sexie oralnym ? Prostak.

Gość feerfer
ijabuba ale z ciebie drętwy pasztet :/

Gość ijabuba
Za to z ciebie wesołe ciacho bez klasy :)

Gość wygolone...
.

Gość Major Oklahoma
A sa jeszcze zarośnięte? :O