Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femi :))

Wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko świata?

Polecane posty

Mężczyzna, bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek, worek bez pieniędzy i dlatego 80% kobiet już nie wychodzi za mąż, bo zrozumiało ze dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu!

Facet nadaje się jedynie do seksu i to jest najszczersza prawda. Żałuję, że nie jestem lesbijką, bo mogłabym mieć z mężczyznami mniej do czynienia, ale kobiety mnie nie podniecają, więc nie mam wyboru.

Facet po 40-stce jest jak pogoda. Z tyłu wiatry, z przodu opad.

Po 40-stce to już do niczego się nie nadają. Nawet do seksu. Faceci są beznadziejni.

Gość werontika
dobre :D

Dlaczego Bóg dał mężczyznom większe mózgi niż psom? 1. Żeby nie obwąchiwali kobiecych nóg na przyjęciach. 2. Żeby nie zatrzymywali się by pobawić się z każdym mężczyzną napotkanym podczas spaceru wokół bloku.

Kiedy facet traci 99% swojej inteligencji? - Gdy zostaje wdowcem.

Gość facet nie zwierzę, a roślina
Opowiadanie mężczyzny :o "Wczoraj siedzimy z żoną w pokoju gościnnym i gadamy o różnych rzeczach. Stopniowo zeszła rozmowa na temat życia i śmierci. Mówię: "Nie dopuść kochana do sytuacji, bym był w położeniu "roślinki", zależnym od aparatów i kroplówek ściekających z butelki. I jeżeli znajdę się w takim stanie odłącz mnie od tych przyrządów, które podtrzymują we mnie życie". Nagle ona wstała, wyłączyła telewizor i wyrzuciła na śmietnik moją butelkę z piwem."

kolejna sfrustrowana feministka, hipokrytka. Nienawidzi nas, facetów ale uwielbia sie z nami kochać. nie pogodzona z wiekową tradycją, porządkiem społecznym. Daj im palca a urwą całe ramię 🖐️

Gość szkolenie dla mężczyzn!
SZKOLENIE DLA MĘŻCZYZN Organizacja "KOBIETY" ma zaszczyt zaprosić na wieczorne zajęcia podyplomowe dla mężczyzn. Wstęp wolny - tylko dla mężczyzn. Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujace zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacja PAPIER TOALETOWY-CZY WYRASTA NA TRZYMADEŁKACH? Dyskusja RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ Ćwiczenia praktyczne (z pomoca zdjęć i wykresów) NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJA SAMODZIELNIE DO ZMYWARKI LUB ZLEWU Debata panelowa z udziałem ekspertów PILOT DO TELEWIZORA Utrata pilota - linia pomocy i grupy wsparcia NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY Otwarte forum tematyczne - strategia szukania we własciwych miejscach, tj. przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania DZIEŃ DRUGI PUSTE KARTONY I BUTELKI: LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne ZDROWIE; PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROZNE DLA ZDROWIA Prezentacja PowerPoint PRAWDZIWI MĘŻCZYZNI PYTAJA O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIA Wspomnienia tych, którzy przeżyli CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO GDY ONA PROWADZI? Gra na symulatorze DOROSŁE ŻYCIE. PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJA MATKA A TWOJA PARTNERKA Ćwiczenia praktyczne z podziałem na role JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM W ZAKUPACH Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja, techniki oddechowe ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓZNIENIA Prosimy o przyniesienie własnego kalendarza i telefonu komórkowego - ćwiczenia praktyczne TECHNIKI PRZEŻYCIA: JAK ŻYĆ BĘDAC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE Dostępni indywidualni psychoterapeuci

Gość sdddfdfdfdf
jak na wszsytko patrzysz przez pryzmat ruchania to ja ci wspolczuje, musisz byc biedna osoba, a raczej zwykla szmata 🖐️

Gość werontika
szkolenie też super :D

Kinky nie kochać, tylko uprawiać seks. Co ja mogę, że Bóg mnie pokarał i jestem hetero? Jakby nie to to miałabym na was zupełnie wyjebane. :P

Co robi mężczyzna po stosunku? - Przeszkadza.

Gość faceci to mordercy,
zabijają zwierzęta i jeszcze sobie z tego żartują :( Dwóch przyjaciól wybrało się na polowanie. Jeden z nich mial swoje ulubione miejsce gdzie polowal od lat. Niestety, kiedy sie tam znalezli, okazalo sie, ze caly teren jest w znakach "TEREN PRYWATNY - NIE WCHODZIC". Zaskoczony powiedzial kumplowi, ze pójdzie obgadac te sprawe z wlascicielem. Zapukal wiec do drzwi farmera i pyta: - Prosze Pana, poluje tu od lat i nigdy nie robil mi Pan z tego powodu zadnych wyrzutów. Czy moge i tym razem skorzystac z Panskiej goscinnosci? - Wie Pan, zgodze sie tylko dlatego, ze Pana znam. Ale pod jednym warunkiem. - rzekl farmer. - Jakim? - Za domem stoi krowa, która musimy niestety ubic. Jednak cala moja rodzina bardzo kocha nasze zwierzeta, wiec nikt nie ma serca jej zabijac. Jesli ja Pan zastrzeli, to pozwole Panu skorzystac z lowiska. Zadowolony mysliwy zgodzil sie na taki uklad, ale wracajac do swego przyjaciela, wpadl na genialny pomysl jak zadrwic z kumpla. Podszedl do niego i powiedzial: - Ten stary c**j nie chce nam pozwolic polowac. Juz ja mu k***a pokaze! Chodz, za domem stoi jego krowa. Zaraz zobaczysz jak sie robi polowanie. I kiedy znalezli sie za domem, koles wymierzyl w krowe i BANG!... poslal jej kulkę prosto miedzy oczy... Nagle slyszy jeszcze dwa strzaly i glos kumpla: - Dawaj, spieprzamy!- Zabiłem mu jeszcze konia i psa!

Gość faceci to pijacy,
myślą tylko o chlaniu Facet na budowie do kumpla: - Ej, Stachu, która godzina? - Masz racje Zbychu, też bym się napił.

Gość fdgsdxgf
Przychodzi facet do seksuologa. Ten go pyta: -Kiedy miał pan ostatnio stosunek ? - Oj panie doktorze tak dawno, że nie pamiętam. Zadzwonię do żony, może ona wie. Wykręca numer i mówi: - Zosia, kiedy ostatni raz uprawialiśmy seks? - A kto mówi?

Gość faceci są naiwni
Spotykają się dwaj koledzy. Jeden mówi: - Ty wiesz, jaka moja żona jest naiwna? Robi sobie prawo jazdy i myśli, że dam jej samochód. Na to drugi - To jeszcze nic. A moja jaka jest naiwna! Jutro jedzie do sanatorium, zaglądam do torby a tam 10 prezerwatyw. I ona myśli, że ja przyjadę...

Gość cze pesymistki
pokacie tzytze :)

Gość cze pesymistki
no diabniołku tyle, se nie wicia wiersza :)

Gość faceci są obleśni
Siedzi facet w samolocie i wymiotuje do torebki. Widzący to pasażerowie wesoło komentują sytuację: - Jeszcze, jeszcze ! Facetowi już się przelewa z woreczka, widzi to stewardesa i idzie po następny. Gdy wraca widzi że facet ma pustą torebkę a wszyscy pasażerowie wymiotują. - Przelewało się to upiłem - komentuje facet.

Gość Zgroza!!!!!!!!!!!
"pokacie tzytze" Szowinista w temacie!!!!!!!!!! Wypierdalaj w podskokach potworze, bo jak wezmę siekierę to ci wetknę jej trzon w dupsko tak, że się zesrasz!

Gość ale jak to!..
ale wkladajac trzon w dupsko niejako zatkasz jego otwor wiec nie bedzie mogl srac :O znalazla sie "inteligentka"...

Gość cze pesymistki
lupis skocone jepanto jag wpicze :)

Gość Zgroza!!!!!!!!!!!
To jak wyciągnie się zesra. Wielka mi różnica. I tak po takiej penetracji gówno by ciekło mu po nogach, albo by musiał nosić zatyczkę analną, bo zwieracze by poszły!

Gość
ta myślicie że jesteście rasą wyższą szczególnie moja żona co nie umie zrobić sobie żarcia, nie pracuje, a i kurwa na prawko nie chce iść, przeudana kobieta .