Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femi :))

Wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko świata?

Polecane posty

jyhikjuhjklo Mężczyźni mają nieco wspólnego ze śniegiem - liczy się ilość centymetrów i to, jak długo się utrzyma. } Znowu pozwolę sobie na wtręt, ten tekst padł w Filmie "Kaliber 45" z Millą Jovovich i brzmiał jednak trochę inaczej. Nie pamiętam jak, ale początek na 99% procent brzmiał: " mężczyźni są jak śnieg,". :classic_cool:

Dlaczego mężczyźni noszą krawaty? - Bo każde bydle musi być uwiązane.

Gość sprzęt ich zawodzi
Facet podczas podróży samochodem poczuł, że chce mu się siusiu. Przy drodze nie było żadnego parkingu i po dłuższym czasie, gdy nacisk na ścianki pęcherza się zwiększał, postanowił zatrzymać się przy drodze. Tak zrobił, wyszedł z samochodu i poszedł do lasu. Rozpiął rozporek i z ulgą zaczął siusiać. Po kilku chwilach mówi do swojego penisa: - No widzisz kiedy ty tylko chcesz to ja zawsze staję.

Gość jyhikjuhjklo
Ale sens jest mniej więcej podobny. :P

Gość sprzęt ich zawodzi
Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona: - Kochanie co ty robisz?!! Mąż na to: - Nie chce ch*j stać, to nie będzie leżał na miękkim!

Gość ummmmmmcyk cyk
a dlaczego kobiety mają parę chromosomu więcej od koni? -żeby przy myciu podłóg nie piły z wiadra :classic_cool:

Gość jyhikjuhjklo
Wpada facet do apteki i krzyczy: - Ludzie! Przepuście mnie bez kolejki! Tam człowiek leży i czeka! Ludzie poruszeni przepuścili, facet podbiega do okienka i krzyczy: - Dwie prezerwatywy proszę.

Gość jyhikjuhjklo
Facet udał się do WC. Kiedy już siedział i skoncentrował się, usłyszał jak ktoś wchodzi do kabiny obok. Po chwili z tejże kabiny dobiegło pytanie: - Cześć, co tam u ciebie słychać? Facet głupio się poczuł, na ogół nie rozmawiał z obcymi i to jeszcze w takim miejscu... Ale niepewnie odpowiedział. - Nic, wszystko w porządku... - Słuchaj, a powiedz mi co zamierzasz tutaj zrobić? - No, nie wiem... facet coraz bardziej czuł się skrępowany tą wymianą zdań. - A gdzie jedziesz? - Jadę do Gdańska a potem wracam do Katowic... - Wiesz co, zadzwonię do ciebie później... jakiś debil w kiblu obok odpowiada na wszystkie moje pytania!

Gość są narcyzami bez kompleksów
Mówi mężczyzna do drugiego: - Wiesz, jak widzę brzydką buzię, to zaraz się śmieję. A drugi odpowiada: - To jak się wtedy golisz?

Gość mają seks z żonami innych
Spotykają się dwaj przyjaciele: - Co Stasiu? Nie chodzisz już z tą piękną długonogą blondynką? - Lekarz mi zabronił. - A co jesteś chory? - Ten lekarz to jej mąż.

Gość faceci to flejtuchy
Rozmawiają dwaj menele: - Zenek pokaż w mordę mać, co to za cudo? - Ty, to tatuaż pamiątka z podróży po Kubie dwadzieścia lat temu. - Bardzo ładny ten skorpion. Zenek, a powiedz to nie schodzi z wodą? - Czy ja wiem!?

Gość faceci to flejtuchy
Pijany mężczyzna sika na mur domu. W tym momencie wychodzi z klatki starsza pani i patrząc z obrzydzeniem mówi: - Ależ bydle. A mężczyzna na to: - Pani się nie boi, ja go mocno trzymam.

Gość Nie dla facetów!!!!!
Czy wiecie, jaka jest najkrótsza droga do serca mężczyzny? - Przez klatkę piersiową ostrym nożem...

Czym się różni mucha od faceta? - Mucha jest upierdliwa tylko latem.

Gość gość
16.06.11 [zgłoś do usunięcia] femi :)) Po 40-stce to już do niczego się nie nadają. Nawet do seksu. Faceci są beznadziejni. Femi, podziękuj ojcu, że jesteś :P