Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wopl

czy mam bardzo grube nogi? foto

Polecane posty

Gość aassasdasd
podobnie jak nudne zycie autorki watku zmusza ją do robienia idiotycznych fot nog i dupy i wstawiania na forum do oceny...

Gość rychu w podłym nastroju
Kurwa mać, ile ja się muszę napocić w siłowni żeby sobie wyrobić takie udziska a ty masz bez niczego :O

Gość wopl
no nikt nigdy nie wierzy ze waze tyle. ale niestety tyle waze. nawet moj lekarz mowi, ze to jakies dziwne zebym tyle wazyla, bo nigdy nie wierzyl w wytlumaczenie ''ciezkie kosci '' ale po tym jak sie wazylam u niego mowi ze chyba to jednak prawda :D bo jego zona mojej budowy i wzrostu wazy 63. mam 57 cm w udzie okolo.

przestańcie pier*olić. grube są. ale widziałam gorsze. jak masz w du*pie opinie innych to zakładaj szorty, na długie spodnie będziesz miała całą jesień i zimę.

Gość nie idealny, paskudny
Wy jacys pojebani tutaj jestescie. Jak ktos ma cos ladnego, nie wazne czy to nogi, tylek, twarz to wmawiacie ze jest brzydka, gruba, paskudna, a jak ktos wrzuci naprawde brzydka fote to sie zachwycacie. Jakie zakompleksione pindy tu siedza:o

dlaczego pasztetysą takie agresywne??? pomyślmy... dobrze,że jesteście,swiat bez paskud byłby nudny:)

Gość wopl
no to ja mam tez z 58, ale mam wiecej wzrostu.

Gość kfkkghg
ps. ladna figurka, nie widac tych kg, jestem kobieta i nie zazdroszcze tylko mowie prawde, a te tluste zazdrosnicy az pluja jadem. smialo zakladaj spodenki

Gość wopl
kto jest agresywny? :D kazdy ma swoją opinie i ja to rozumiem, nie wszystkim musze sie podobac, ale bez wyzwisk mi tu

No więc właśnie o to chodzi. Nie podoba się to spoko, ale wyrazy "balerony" itp. są już podjazdem.

Gość kfkkghg
missy, twoj stary chyba byl saperem, bo masz ryj jak niewypal

autorko, po pierwsze schydnij a po drugie naucz się czytać ze zrozumieniem,nie miałam na mysli Ciebie

Gość weronika już jadła
57 to ja mam w talii ;) Fajnie byśmy razem wyglądały ;)

Gość wopl
nie uwazam sie za jakąs grubaske. wiem ze szczupla nie jestem, ale tez bez przesady.

Gość ghghghgh
misssy zmyj tą tapete z ryja, wklej fote, wtedy pogadamy. pewnie sama jestes strasznym pasztetem skoro tyle na morde nakladasz 🖐️

Gość wopl
57 w talii? no niezle, jak tego dokonalas? bez zazdrosci, ale az tak malutko to bym nie chciala miec . chyba ze jestes drobniutka.

Gość kfkkghg
mi tak samo tu pisali ze jestem gruba potwora i z domu wychodzic nie powinnam, a nosze 36 i jestem wysoka, poprostu zazdrosc ludzi zrzera. a jak ktos paskudny da fote, to sie zachwycaja

Gość wopl
misy nie mam zamiaru chudnąć , bo w miare dobrze sie czuje w swojej figurze. no moze oprocz tych kilku kompleksow, ktore ma kazdy. jakbym miala schudnac to gora 4 kg.

Gość wopl
ja na gorze mam rozmiar od 36 po 40 :D to nie wiem jaki w sumie. a na dole , spodni rozmiar 28-30, leginsow rozmiar m. to zalezy od sklepu i numeracji.ale nikt mi nie wmowi ze jestem jakas spasiona!

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
ble, blade ochydne grube uda i ogromny zadek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mam duzo grubsze lydki, udziec tez mam pokazny a ubieram krotkie spodenki. Nie interesuje mnie co mysla inni, mi sie podoba, innym nie musi. Masz ladne nogi, szczuple lydki, duzo bym za takie dala.

Gość allabout
mi sie podobaja takie nogi, szkoda ukrywac pod dlugimi spodniami:) Jedrne, dlugie bez celllulitu

Gość nie idealny, paskudny
no dokladnie, na drugi raz jak cie zjada to bedziesz wiedziec, ze to z zazdrosci, bo tak naprawde to jestes piekna. Gorzej jak usłyszysz pochwały;)

Gość bzdurrra........
missyyyy czemu masz twarz taką jakby cie coś pierdolneło? i jeszcze fote wrzucasz :-O

"mi tak samo tu pisali ze jestem gruba potwora i z domu wychodzic nie powinnam, a nosze 36 i jestem wysoka, poprostu zazdrosc ludzi zrzera. a jak ktos paskudny da fote, to sie zachwycaja" biedny mały smutny cudaczek,który juz do konca zycia bedzie spoglądał na ładne dziewczyny z zazdrością ehh,wszystko jasne

Gość missy ty tzipo bez tzytzkow
missy nie komentuj nog autorki zanim nie zrobisz sobie cyckow bo jak cie widze to po twarzy tylko wiem ze nie stoisz odwrocona do mnie plecami :P

Gość UGEGGEGE
masz bardzo ladne nogi i ladna pupe. nie rozumiem tylko czym sie przejmujesz. ubierasz sie tak jak ci pasuje i jak ci wygodnie i tyle :o myslisz, ze ludzie nie maja ciekawszych zajec na ulicy tylko patrzenie na twoje nogi i zastanawianie sie czy powinnas ubrac te szorty czy też nie :o ja mam na nogach dwie wielkie blizny po oparzeniu 2go stopnia. i mam to w dupie. ubieram sie tak zeby mi było chłodno :)

Gość kfkkghg
ja spodnie nosze 28/34 , wiec mas zpodobne wymiary i nikt mnie za gruba nie uwaza, chyba ze na kafe hehehehe. poza tym jestesmy wysokie i to inaczej wyglada, kolezanka przy wzroscie 155 z taka sama dupa wyglada na duzo grubsza ode mnie

Gość bzdurrra........
gruba nie jestes ale twarz masz okropną :-O