Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wopl

czy mam bardzo grube nogi? foto

Polecane posty

Gość kfkkghg
na prawde ladna laska powie "a czy ja gdzies pisalam ze jestem ladna", a taki paszkwil bedzie sie upieral i wszystkim wmawial ze jest 8 cudem swiata

Gość heheeh
oj missy pokaz zdjecie bez makijazu i jesli naprawde jestes piekna bez to damy ci spokoj..........idziesz na to??????????????????

Gość ta missyy to projekt
ona nie jest ładna, jest zrobiona, w dodatku w tandetny sposób ty megiera chyba ładnych naturalnych dziewczyn nie widziałeś/łaś :O w dodatku coś sobą reprezentujących 🖐️

Niekoniecznie, to akurat zależy od charakteru. Skromność czy zadufanie w sobie. ;)

Gość heheeh
ale piersi to chyba nie masz... radze ci zrob sobie je i troche schudnij i zobaczysz jaki bedzie efekt

Gość to jest .,...
no bo sa takie dziewczeta, ktorym sie wydaje, ze wystarczy zalozyc kolorowe ciuszki i nalozyc tone tapety na twarz, i juz sa gotowe podbijac wybiegi swiata. I takie kobiety zwracaja uwage facetow wylacznie pewnego typu. Ale taki image dziala w pewnych kregach, i niech maja sie dobrze, ale jest jeszcze cos takiego jak KLASA, a tego nie da zrobic za pomoca figlarnych ciuszkow i najbardziej nawet rozowej szminki. A co do sztucznych rzes, to Misssyyy ich nie ma na fotce, one je sobie domalowala....:)

Gość ttrtytyrtrt
buzia jak u osoby niedorozwinietej umyslowo, no ale ... tak, tak misy, jestes piekna, bardzo ci zazdroszcze :classic_cool: :O :D

Gość Missyyy i wary obciagary
Razem z NOXELIA moga sobie reke podac. Przeciez sa najpiekniejsze na calej kafe! baaa w calym internecie!

Gość wopl
heheh to kogo to ze piersi nie ma?

Owszem, widziałam sporo ślicznych, naturalnych dziewcząt. Toteż podkreśliłam, że jej makijaż jest tragiczny. Ale to nie zmienia faktu, że widać, iż ma regularne rysy twarzy, pełne usta i równe zęby, do tego spoko włosy... Więc nie wiem jak tu mówić o pasztecie.

Gość sramanatowszystkokkkkk
uou ona wam sie chyba faktycznie podoba i jej zazdroscicie. dla mnie moze miec charakter jaki chce, i tak wyglada groteskowo. choc po czesci to pewnie kwestia "zrobienia"

Gość bzdurrra........
Jak ktoś jest ładny naturalnie to makijaż ma podkreślić mu urodę, makijaż misssyyyy to tandeta... kicz... aż boli ;-O

sramanatowszystkokkkkk tego sie nie da. ja jestem jedyna w swoim rodzaju i drugiej takiej nie będzie. najlepsze jest to, że ja otaczam się samymi przystojnymi i bogatymi mężczyznami a wy musicie skomleć o choćby jednego biednego pryszczatego studencika! a teraz wybaczcie, idę zjeść kiełki fasoli bo o linie to trzeba dbać! ach i była bym zapomniała. W zeszłe wakacje dwóch poważnych biznesmenów zapraszało mnie do pracy w niemieckim lokalu gastronomicznym argumentując to, że jestem tak zjawiskowo piękna że będę przyciągała jak magnes kilentów. Nie zgodziłam się bo miałam chłopaka który był zazdrosny o mnie. ale załuję, następnym razem się zgodzę :) sądzę, że moją lanserską postawą zawojuje świat!

Gość dziwny jest ten świat i ludzie
Wszyscy tu piszą o pluciu jadem.... plując - już nawet nie jadem - to jakaś inna żrąca substancja stokroć od niego gorsza... :O

Gość olkakrejzolkaaaaaa
kurwa klon jenifer buhahaha kolejna pustaczka :D:D

Gość wopl
nie zabolalo, bo nie mialo co:O

Gość anya rjybyk
misssy nie mam ci czego zazdroscic. masz morde jakbys chorowala na raka. a jak nie na raka to jakas nieudana operacje plastyczna. wygladasz jak mutant. a te komplementy to pewnie mowia ci tak dla jaj a potem jak widza ze je lykasz to nasmiewaja sie z ciebie poza plecami. normalnie olalabym to jak wygladasz bo nie lubie wysmiewac innych, ale widze jak sie wozisz i masz za 7 cod swiata. wybacz ale jestes brzydka. powiem szczerze ze wstydzilabym sie wyjsc na ulice z taka twarza. naprawde wygladasz na chora. masz brzydkie oczy, podluzna twarz, dluugi nos i usta jakos dziwnie napompowane.. jedynie ladne masz wlosy ale nic poza tym. do tego masz przegnile wnetrze. jestes po prostu zwyklym zgnilkiem. i nie jestem pasztetem. to ty nim jestes a do tego musialas przezyc jakas traume w przeszlosci ze teraz tak ublizasz wszystkim. pewnie bylas wyzywana od brzydkich itp i teraz starasz sie tak dojebac innym. myslisz ze jak nalozysz na siebie tapete to bedziesz piekna? jeszcze bardziej robisz sie szpetniejsza bo ta tapeta cie jeszcze bardziej pobrzydza...przykro mi i trzymaj sie biedny czlowieczku

Gość heheeh
pewna siebie kobieta ...missy tak dalej zobaczymy jak daleko pojdziesz.........pewnie do niemieckiego lokaju...ale takiego wiesz...........jestes , az zbyt pewna siebie

Gość bzdurrra........
jedynie co muszę ci szczerze przyznać to masz ładne zęby...

Gość ta missyy to projekt
megiera, proooooszę Cię. przecież ta misssyyy miała by branie u izraelskich transwestytów 🖐️ jak cholera :O to że ma niby regularne rysy twarzy nie znaczy że jest ładna, bo nie jest jest co najwyzej przeciętna zrobiona w tandetny sposób w dodatku ma skopany charakterek ;)

Dobra, najlepiej będzie zakończyć ten temat, moim zdaniem jest już na wyczerpaniu i wszyscy się tylko powtarzamy, a i tak nie dojdziemy do żadnej konkluzji.

Gość sramanatowszystkokkkkk
jesli to prawda co piszesz to rzeczywiscie dziwny jest ten swiat...albo jestes niefotogeniczna

jestem w szoku,serio jednak zły pasztet to produktywny pasztet hahahhahahahahahahaha

Gość anya rjybyk
a poza tym to ktos sobie jaja robi i wkleja zdjecia jakiejs kobity. to nie twoje zdjecia missy. nikt pokazujac swoja twarz o zdrowych zmyslach nie wypisywalby ze jest piekny a reszta to pasztety. po prostu mscisz sie na jakiejs kolezance do ktorej zdjec masz dostep i masz podbudowane ego ze na nia ktos jedzie. jestes popierdolonym czlekiem i jak znajde ta babe ktorej zdjecia masz w stopce i z ktorej robisz posmiewisko to zawiadomie ja o tym. bedziesz miec przejebane

Gość bzdurrra........
czyli według ciebie wszyscy tu jesteśmy pasztetami ponieważ nikt nie podziela twojego zdania na temat twojej urody?

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
missy a gdzie mieszkasz?? moze sie umowimy???

a miałam dodać, że takie pasztety zjadam na śniadanie bełkoczcie sobie dalej, ja i tak jestem piękna, zgrabna i powabna. najlepszym komplementem który w życiu usłyszałam od faceta to taki, że jestem jak arbuz :) prawda że słodko się zrobiło?