Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wopl

czy mam bardzo grube nogi? foto

Polecane posty

Gość sramanatowszystkokkkkk
zayebisty topik, ciekawe czy ktos serio jej tu zazdrosci, ;) mi sie wierzyc nie chce...

Gość tu jest jeden :D:D
wszyscy jej zazdroscimy glupoty to na pierwszym miejscu :D:D:D

Oj tam, oj tam, to po prostu prowokacja czysta, widocznie bardzo nam się nudzi, skoro drążymy ten temat. :P

Gość ta missyy to projekt
bo temu kolesiowi chodziło o to że zamiast mózgu masz arbuza :classic_cool: - 90% wody plus pestki 🖐️

Gość emisja głosu
Hehe czytam ten topik i się śmieje bo ta missy to typowy przykład narcyzmu, wiem coś o tym bo studiuje psychologię i nawet licencjata pisałam o takich zachowaniach. Cechy charakterystyczne: przesadna pewność siebie, zawyżone poczucie własnej wartości, zaburzenia w płaszczyźnie samoświadomości, przekonanie o niższości innych osób i tak można by wymieniać. Nie mówię tego złośliwie, nie znam laski ale ona zdradza książkowe objawy narcyzmu

Gość Missyyy i wary obciagary
Missy pozwol, iz skomentuje fote nr 1. Co robisz skulona, czy jakas wygieta ze tak powiem pod brzuchem (w miejscu kootasa) pewnego mezczyzny (podajrzewam, iz to jeden z transow u ktorych masz takie "powodzenie") nikt tego nie zauwazyl nawet, ale widac dokladnie klate mezczyzny a missy jest wygieta w jego strone. Chyba ktos ci przeszkodzil w robieniu lodzika cykajac ci sweet focie na kafe

Gość autorko
nogi masz strasznie grube od kolan w gore, ja nie wiem jak takie mlode dziewczyny moga być takie spasione, ile wogole masz lat ???ale sadze ze max do 22, nogi wstrente napewno do szortow krótkich sie nie nadaja

Gość uuyuyuyuy
nie do konca bo skoro taka piekna to czemu sie tak maluje? :D co takiego chce ukryc??? :D

nie nudzi ale skupic sie nie moge :( i wszyskto odwraca moja uwage od tego co trzeba zrobic :P

dobra, nie pierrdol już o nogach autorki to jest teraz temat o arbuzoidalnym mózgu missyyy :classic_cool:

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
autorko-pokaz swoje to porownamy...autorka ma ladne dogi moze smialo je pokazywac , sa dziewczyny ktore maja 100razy grubsze i sie nie wstydza

Gość uuyuyuyuy
buehehehehehe genialne ale sie usmialam

oprócz tego ze jestescie brzydcy to jeszcze ślepi troszeczke mój nick ma 3 y a nie 4:))

No tak, skądś to znam, robić wszystko byle nie to, co w danym momencie najistotniejsze. ;) Hej bejbe, a czy te Twoje nogi są zbite (w sensie jędrne) czy galaretowate bardziej?

Gość Arrre
ladne nogi

Gość bzdurrra........
nie no autorka ma spoko nogi. Może te uda.. troszkę pobiegać nie zaszkodzi ale tak ogólnie to 8/10

Gość bzdurrra........
no tak, tylko ty mogłaś zwrócić uwagę na ilość literek w nicku...

wopl zacznij jeździć na rowerze - wyrobisz łydki a schudniesz w udach spr und potw :classic_cool: miałam kiedyś podobnie, a teraz... miód malina :P

No to jak zbite to raczej sukcesów w zrzucaniu centymetrów nie wróżę. Taka budowa po prostu. Ale jest dobrze, nie masz się co przejmować, zakładaj szorty i w świat.

Gość pateek
Mnie wyśmiano za to że chodzę ubrana skąpo, jestem trochę tęższa od ciebie. Wg mnie wyglądasz super

Gość wopl
no wlasnie nabita przez rower :D lydki mi schudly, a na udach wyrobily sie lekkie miesnie. niestety.

Gość ghgfgjhfjjgfjg
MISSY ZALOZE CI PROFIL NA NK BUHAHAHA.

ok zbieram sie bo wstyd normalnie 16 godzina a tu nic nie zrobione :/ tylko jakies pierdoly na kafe komentuje :P

Gość wopl
sramnato - wrzuc na luz :D:D

o kurcze, to na Ciebie zupełnie inaczej zadziałało :D no nic, pogódź się z tym i nie wyrabiaj sobie kompleksów, bo naprawdę nie masz złych nóg :) śmiało śmigaj w szortach

Gość wopl
dlatego sprobuje troche biegac , moze troche mi zejdzie z ud, bede je obserwowac :)