Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wopl

czy mam bardzo grube nogi? foto

Polecane posty

Gość imo1548
missy twoja tapeta mnie rozpierdala.. nie rozumiesz ze kazdy dobrze Ci radzi? jestes piekna kobieta, ale ta tapeta szpeci Ci cala twarz! nie potrafisz tego zrozumiec? przeciez nie jedna osoba tak uwaza, tylko kazda co widzi Twoje zdjecia. Naturalnie bys wygladala o wiele lepiej. Czekamy na zdjecia Twojej naturalnej buzki!

Hhahaha z tym obwisłym zadem to już zagięcie. :D Akurat dupa jest tu apetyczna w stu procentach. Wypukła, krągła i stercząca - idealna.

Gość wopl
missy, nie obrazaj innych, jesli sama piękna nie jestes. do pięknosci naturalnej ci daleko.

codzienne kiedy wstaje z łózka ciesze sie,że nie jestem wami PASZTETAMI:))))))))

Gość ghghghgh
ja akurat nie mam autorce watku czego zazdroscic, bo sama jestem bardzo szczupla. To jak ktos wyraza swoja negatywną opinie to zaraz zazdrosci? :D dziwne myslenie. mnie osobiscie wkurza wklejanie na forum fotow swoich dup, cycow, czy nog do oceny, takie dziewczyny to jakies glupie szmaty co maja cos z garem nie tak, dlatego fajnie je zjechac 🖐️ moze zmadrzeją

Gość kfkkghg
missy, jak juz to nie z zazdroscia, tlyko z podziwem, ale na pewno ty do tych osob sie nie zaliczasz, poczwaro

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
missy czy to twoj urok czy to photoshop?

Gość wopl
nie widze w tym nic glupiego. nogi kazdy wystawia, a tylek goly nie jest. mam zapytac mamy czy chlopaka czy mam grube nogi? uslysze 'cos ty ! piękne nozki !' :O

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
a co do autorki to masz uda jak moj facet co 10 lat cwiczy na silowni...

Gość ja pierdziele, az sie udziele
nogi autorki idealne nie są, ale są ok natomiast missy, ja pierdole, naprawdę uważasz,że z tobą wszystko w należytym porządku ? sama masz krzywą twarz i zbyt podłużną, poza tym faktycznie brak ci cycków, ale nogi innych to umiesz krytykować, pomimo, że nie są najgorsze?:O

Gość ghghghgh
missy z twarzy wyglada na jakas niepelnosprawną. chyba probujesz sie wzorowac na kim kardiashian ale nie bardzo ci to wychodzi.

imo cos tam cos tam wiem,ze jestem piękną kobietą bo słysze to codziennie, w odróznieniu od was...ale dzięki za szczerość lubie sobie czasami powkurwiać zazdrosne pasztety na forum,czy to az takie złe???:)))

Gość bzdurrra........
Ja jestem szczupła- 173 wzrostu, waga 56, nie mam czego zazdrościć ani autorce ani missyyy. Tak swoją drogą missyyy kojarzysz mi się z .... Jolantą Rutowicz :-O

Gość weronika już jadła
Ja dużo ćwiczę 🖐️ A drobna raczej nie jestem - 168 wzrostu ;)

Gość kfkkghg
missy, wyglada jak uposledzona, nie obrazajac uposledzonych

Gość hahahahaaaaaa
missy chyba te wary obciagary na paincie dorysowala :D jak to smiesznie wyglada :):):):):):):):):):):):):)

Gość allabout
wopl nie widze w tym nic glupiego. nogi kazdy wystawia, a tylek goly nie jest. mam zapytac mamy czy chlopaka czy mam grube nogi? uslysze 'cos ty ! piękne nozki !' No i beda mieli racje! :) nos spodenki dziewczyno, jak ktos Ci powie inaczej, to labo jakies anorektyczki, ktore gustuja w figurze 14-letniego chlopca, albo jacys zlosliwcy zazdrosnicy

Kochane pasztety chyba nie sądzicie,ze oczekuje od was,ze przyznacie się do zazdrosci więc zaprzeczajcie dalej Paskudy.ubaw po pachy

Gość aassasdasd
no to sie smiej uposledzona lampucero :D

Gość kfkkghg
tak se wmawiaj, bo prawdziwym wytapetowanym pasztetem jestes ty, do tego masz w majtach kutasa

Gość bzdurrra........
ja pierdykam gdzie sie takie pustaki rodzą... Missyyy ja już rozumiem ...doprowadziłaś się do takiego stanu bo po prostu jesteś tępa i pusta :-O szkoda mi Ciebie ... naprawdę szczerze Ci współczuję:-(

Gość ja pierdziele, az sie udziele
faktycznie, też mam ubaw po pachy :classic_cool: razem z bratem :classic_cool: autorko, nawet brat mi powiedział, że możesz chodzić w krótkich, bo masz spoko nogi :D

W sumie to niesamowicie dziwne, że niezła laska bawi się w ciśnięcie z czyjegoś wyglądu. Czyżby pod tą tapetą kryła się inna twarz? A innego rodzaju kompleksy?

Gość yttytyty
a pamietacie tego tomka z sopotu prawiczka? co tu wklejał keidys swoje foty? jakos dziwnie z twarzy jest podobny do missy :O tez wlasnie taka podluzna gęba i ten wyraz twarzy jak uposledzony. nie zebym cos sugerowala no ale, tak mi sie przypomnialo.

Gość bzdurrra........
Magiero ale misssyyyy nawet w makijażu tragicznie wygląda... aż strach myśleć co sie kryje pod nim... A fotki pewnie wrzuciła dlatego że swym aktualnym wygladem jest zachwycona...

niesamowicie dziwne ale prawdziwe... zresztą to nienowina ze ładni pociskają z brzydkich(w swoim gronie) raz na jakiś czas zrobi sie to publicznie to afera HIPOKRYZJA

Gość imo1548
To po co szpecisz twarz taka warstwa makijazu? masz problemy z cera czy cos? nawet jesli tak, to tapeta bylaby do zaakceptowania, ale po co te cienie na oczach? nie chce Cie obrazac, ale z deka wyglada to jak u prostytutki. Piekne wlosy masz.

hahahhaahahhahahaha,jesteście boscy,hmmm...boscy w specyficznym znaczeniu tego słowa

Gość ta missyy to projekt
ja pierdole, po co z nią w ogole dyskutować :D

Gość yttytyty
wlosy pewnie doczepiane ;) cos masz nie tak z jedna powieką, opada ci? :O