Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wopl

czy mam bardzo grube nogi? foto

Polecane posty

ale wy jesteście zazdrośnicy. to że moje usta są najpiękniejsze w świecie to już wszyscy wiedzą, ale niech się też dowiedzą, że są one pędzlem niejednego znanego artysty modelowane. moje cycuszki są w sam raz, nawet mój ostatni chłopak twierdził, że takie mu pasują najbardziej. zresztą miło go wspominam mimo, że okazał się gejem. Moje nogi są tak zgrabne, że możecie mi tylko zazdrościć a wszyscy chłopcy mówią mi, że są do samej ziemii jak nie dłuższe! Spotkałam się nawet z takim komplementem kiedyś, że gdyby nie nogi to bym zostawiała ślady jak ślimak :) i nie naśladuję jakiejś tam karszdein ani Joli. to one wzorują się na mnie czego niezbitym dowodem jest to, ze moja uroda jest tak nietuzinkowa, że wszyscy mi zazdroszczą. a najbardziej satysfakcjonuje mnie chyba moja pupa. każdy chce jej dotykać i jak się do niej zbliżają to zakładają nawet maski gazowe! aby mnie zmylić że niby nikt się za mną nie czai a to tylko moje złudzenie tak więc wychodzi na moje, jesteście zazdrosne pipy i pasztety!

Gość kfkkghg
dlatego sie z ciebie smiejemy missy, bo jestes brzydka hahahahhaa

No dobra, ale ciśnie się z tego zwykle mimowolnie, w realu, a pisząc o tym na forach ma się chwilkę na zastanowienie jednak... To trochę zastanawiające, że przelewasz swój jad w internecie, zwykle tak robią osoby zakompleksione, które życia towarzyskiego zwyczajnie nie mają.

Gość bzdurrra........
dobra... dajmy jej spokój bo to jak grochem w ściane... dotrze do niej za pare lat jak jej twarz sflaczeje i zmarszczka jedna na drugiej bedzie.... od takiej ilości tapety nastąpi to bardzo szybko

missyyyy to nie ja:) ale z ust mi to wyjełaś czy tam wyjąłeś:) a włosy nie są doczepiane

Gość ta missyy to projekt
podszyw szacun :classic_cool:

Gość zapomnij ze kiedys
Boze, Missy, wygladasz jak moj wujek Heniek z Kozuchowa...

Gość yttytyty
nie zazdroszcze ci niczego bo sama jestem ladna, a to ze nie wklejam fot na forum, no coz, nie musze sie dowartosciowywac. poza tym nigdy niewiadomo co kto zrobi z taka fotą ;)

Ona się zwyczajnie nudzi i zbija chyba. A jest tyle ciekawszych rzeczy do roboty!

ale to nie jest jad odpwiedziałam tylko autorce,ze ma grube nogi,bo ma!!! no i sie zaczeło,odsiecz brzydaliii,jejjj,w sumie to smutne troche

Gość mkoaaaaa
moje cycuszki są w sam raz, nawet mój ostatni chłopak twierdził, że takie mu pasują najbardziej. zresztą miło go wspominam mimo, że okazał się gejem.'' bardzo madre stwierdzenie missy. skoro jest gejem to woli plaskie meskie klaty jak twoja. A usta twe sa wymodelowane przez nie jednego chirurga plastycznego. i wlasnie cos nie tak z twoja jedna powieka :):):):):) jak jakas uposledzona wygladasz

Gość to jest .,...
wszystkim dzeciakom przypominam, ze krotkie spodenki nosi sie w lecie po to, zeby nam nie bylo za goraco. A to, jak wygladaja nasze nogi to juz sprawa drugorzedna. A jesli ktos ma tego typu dylematy, bo zalezy mu na uwadze facetow, to powiem tylko tyle, ze faceci lubia kobiety pewne siebie, usmiechniete i z poczuciem wlasniej wartosci, i na pewno bardziej im sie sposoba wyluzowana babka, nawet gdyby miala miec grube nogi i ekponowala je w szortach, nich laska w dlugich spodniach przy temperaturze 30 stopni.....

Gość sramanatowszystkokkkkk
bez urazy missyyy ale troche dziwna jestes, mam tu na mysli aspekty zarowno fizyczne jak i duchowe ;)

Gość bzdurrra........
a te usta... hmmm, też mam ładne duże usta, ale te twoje gdzieś tak z zajęczą wargą mi się kojarzą... miałaś operacje w dzieciństwie?

haha no jak ty missyyy jesteś piękna to ja jestem MiSS Świata 🖐️ kaprawe ślepia z doklejonymi rzęsami nieudolny makijaż a'la pani sklepowa na dansingu morda typowego wrednego ścierwa :) usta :O czy to są w ogóle usta??? :O włosy jakie takie jakby doczepione, ulizane, tłuste no i to zdjęcie - achtung!! zaraz zacznę chapać dzidę :classic_cool:

Gość kfkkghg
miala operacje zmiany plci hahahaha

Gość tak to prawda...
czy wy nie widzicie, ze to jest TRANS? facet przerobiony na babę :D

Gość to jest .,...
Missssy: ja nie watpie ze dostajesz wiele komplementow i nawet sie moge domyslac od jakiego typu facetow. W moich kategoriach w sumie podpadasz pod paszteta, wiec ublizanie pasztetom w twoim wykonaniu uwazam za nieporozumienie.....

nie mam doklejonych rzęs ani doczepianych włosów wiem,ze to was boli:))))) ja pierdole ale w sumie to co macie pisac??? hahahhaha jedzie bo was ładna dziewczyna,to wiadomo,ze duma paszteta zmusza was do ataku niczego innego się nie spodziewałam,w smie taki był mój zamiar:) jestescie jak marionetki...

Gość tak to prawda...
na tej drugiej focie stoisz jak kaczka, tak mi sie skojarzylo :D

Gość zapomnij ze kiedys
Wujku, odnalazles sie...Mowie Wam, to moj wujek Heniek z Kozuchowa, poszedl 2 lata temu w Polske i slad po nim zaginal.

Gość heheeh
missy ty czasem nie jestes facetem????? masz tyle tapety ze trzeba bylo ja odrywac szpadlem..... i jeszcze twarz jak u konia... i pewnie faceci biora cie na jedna noc bo jak widza cie rano to uciekaja

Gość Missyyy i wary obciagary
na pewno pociagasz wielu gejow, bo wygladasz jak facet

Gość wopl
ale ją pojechaliscie :D

Gość kfkkghg
co za pierdola, sie uparla ze jest ladna....masakra jakas...

jeszcze sobie ideologię dorabia, że nas prowokuje, że jesteśmy pasztetami, że steruje nami jak marionetkami :D pustak 🖐️

Gość sramanatowszystkokkkkk
missyyy, jak zrobic zeby byc takim pieknym jak ty bo strasznie ci zazdroszcze i tez tak chce. czy to trzeba sie takim zajebistym urodzic? odpowiedz plz

Ej, pieprzenie, że Missyy jest pasztetem też jest z lekka pozbawione sensu, bo brzydka nie jest, wręcz przeciwnie (choć makijaż rzeczywiście jak dla lampucery). Można cisnąć z jej wyraźnej próżności i złośliwości, ale z wyglądem to już lekko naciągane. ;)

Gość bzdurrra........
nie no masakra... szkoda czasu... Dziewczyno opamiętaj się, weź szpachelkę i zdrapuj to z siebie ... Kto ci powiedział że tyle tapety dobrze wygląda? Nie wierzę że ktoś tak mógł powiedzieć...

to ne jest ideologia tylko fakt przecież jasne było jak słonce to ze brzydale zaczną ujadac i ujadaliscie...jak rasowe psy hahahha dziękuje i pozdrawiam