Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaminaaa

wszystkie narody europy straajkuja a polacy nie

Polecane posty

Gość jaminaaa

..

Gość mozilla firefoxx
tez sie cholernie dziwie, ciagle podwyzki,m rekordowa inflacja, jestesmy dziadami europy z mediana wynagordzen rzedu 450euro na reke, a ceny zachodnio-europejskie, ceny elektroniki, perfum, dobrych ubran wyzsze niz na zachodzie, a koorwa wszyscy siedza cicho, to jest wrecz niewiarygodne

Gość dywersyfikacja
po co mamy strajkować, wszystko jest ok, dobrze się żyje w Polsce

Gość kasiaaa.a.
a dlaczego mam strajkować jak mam 1.200 zł miesięcznie, opłaty 600 zł, jedzenie 300 zł, benzyna 200 no i mam 100 zł na szaleństwa. Dajcie spokój jest zajebiście...

Gość mozilla firefoxx
no fakt kasia niektorym to sie powodzi....

Gość żadne
pewnie, że jest super :) polska to zielona wyspa :p

Gość kasiaaa.a.
mozilla firefoxx wiem ale mimi wszystko sodówka mi nie odbiła :P

też tego nie rozumiem rząd robi co chce żaden inny naród by cicho nie siedział... sami jesteśmy kowalami swojego losu

Bo POlacy to bezmyślne bezmózgowe lemingi zapatrzone w swoje najaśniejsze słońce peru, Pana Płemieła i czekają na jego każde skinienie cudowną ręką (jest gorzej jak w chinach). Ceny wyższe niż w innych częściach świata a zarobki kilkukrotnie mniejsze, jak to możliwe że to działa wszystko.. to cud! :]

i uważasz, że powinniśmy brać przykład np. z Greków? :D urządzających nawet zamieszki w proteście przeciwko rządowym oszczędnościom? żeby strajk miał sens, trzeba wysunąć rozsądne postulaty, na to jednak jesteśmy za głupi, tak samo jak Grecy i inni 🖐️

Gość Patrząca z boku
ciekawa jestem tylko skąd Tusk i ten jego złodziejczy rząd ma ponad 40% poparcia:) czyzby barany cicho siedziały?

Gość oajsdod
A Polacy jak zwykle tylko narzekac potrafia, albo o strajkach myslec. Wcale nie macie tak zle. Tyle wolnych od pracy Swiat to chyba tylko w Polsce albo innych socjalisycznych europejskich krajach. Wez sie jeden z drugim do pracy to i pieniedzy bedzie wiecej.

Gość Patrząca z boku
do pracy w polsce nie wystarczą chęci:) Baaa nie wystarcza nawet wykształcenie! Moja koleżanka jest magistrem chemii po renomowanej uczelni i robi na produkcji na 3 zmiany za 1000zł.... to jest dla Ciebie życie??? No ale by żyło się lepiej Donek robi co moze:) No iii polityka prorodzinna jak najbardziej podwyzszając vat na artykuły dziecięce:D

Głupia stara śpiewka "weźcie się do pracy" Ludzie pracują tylko że otrzymują mniej za swoją pracę niż w innych krajach + złodziejskie POdatki. Praktycznie społeczeństwo to zgraja niewolników utrzymujących paniska we władzy. Kto ma władze to robi biznes a POkemony i tak tego nie rozumieją. Ciemny lud!

Gość Wawcia the best
najlepiej to zapierdalac po 18 godzin na dobe na 3 etatach zeby zyc na srednim poziomie a kurwy zlodzieje beda to co raz wieksze mordy od dobrobytu mieli

Gość Wawcia the best
teraz zamkneli mordy ludziom bo igrzyska za rok beda dla biedakow bedziecie sobie mogli euro w tv poogladac tylko ja sie pytam na huj to euro komu kto na tym zyska ? ja wy ? tylko sie zadliuzymy bo nie stac nas zwyczajnie na organizowanie takich imprez no i szopki jakie odchodza przy budowach tych wsapnialnych obiektow w normalnym kraju to juz by w pierdolu siedzieli a tutaj jest wspaniale ustawmy licznik bo pszczółki wymieraja i powiedzmy ze kaczynski ma problemy ze zdrowiem. Banda debili

Gość lubellkaaa
oajsdod ty czopku z dupy polacy należą do narodów pracujących największej godzin jak tego nie wiesz to morda w kubeł ! Sama ledwo wiążę koniec z końcem pracująć na dwóch etatach.

Gość Patrząca z boku
Jak kibice protestowali przeciw Tuskowi zaznaczam - kulturalnie, nieagresywnie, spokojnie to nikt w tv nawet o tym nie wspomniał. W tv pokazuja tylko jak kibic opluje piłkarza itp http://www.youtube.com/watch?v=24ITju1-aj4

Gość oajsdod
lubellkaaa juz nie moja to wina, ze jestes taka niedojda, ze sobie nie radzisz. Polacy MAJA duzo wolnych od pracy dni, wiec ty sie zamknij.

Gość Wawcia the best
a co maja wolne dni od pracy kurwa do poziomu zycia ty matole p i e r d o lo ny

Gość oajsdod
Sami jestescie matoly pierdolone, sami ten rzad wybraliscie a teraz narzekacie. Potraficie tylko wyzywac innych, narzekac i wymyslac glupoty. Jak wam nie pasuje to co robicie w tej "biednej" Polsce, to do Angli sobie jedzcie, tam was od razu na zmywak wsadza i zaczniecie swoje "super" zycie.

Gość Wawcia the best
k u r w a co za dekiel :D

Gość Patrząca z boku
daj spokoj tak nieudolnego złodziejczego i antypolskiego rządu nie bylo danow:/ co mozna powiedziec Kaczynskim to mozna ale przynajmniej bylabym pewna,ze nie sprzeda Polski i Polaków za uscisk ręki Putina

Gość Wawcia the best
ja tak asmo wole zeby ten pojeb kaczynski nami rzadzil niz ta banda zlodziejskich bajkopisarzy

Gość Wawcia the best
przynajmniej nikt nie bedzie nam wmawiac jak jest pieknie i kolorowo i jak wszystko idzie zgodnie z planem a polska to potega:D ten rzad juz nie powinien istniec po katastrofie smolenskiej w ktorej zginal prezydent tam anwet ani jednej dymisji nie bylo nikt nic nie wie raportu nie ma wraku nie ma nikt nic nie wie wiadomo jest tylko jedno ze ląduj dzadu padlo haslo

Gość Patrząca z boku
wawcia baranom niestety nie przegadasz do rozumu. Kiedys sie wypowiadał jakis tam profesor ze Stanow Zjednoczonych politolog,ze w Stanach to by było niemozliwe co w Polsce,ze taki rząd, ktory obiecywał mnóstwo i nie przeprowadził praktycznie zadnych reform miał dalej takie poparcie.

Gość to czemu siedzicie z pizdami
na kafe zamiast strajkowac?? :O

Gość Wawcia the best
dyrektore ty sie tak nie podniecaj i nie wywyzszaj bo jak myslisz ze dalas p i z d y jakiemus bogatemu kolesiowi to jest sukces to sie mylisz bo zapamietaj ze za ta kase juz zawsze bedziesz łykac białko bo sama bys k u r w o h u j zarobila

Gość Wawcia the best
zaszczuli kraj przeciwko pis i na tym produkuja swoja cala polityke a ten durny narod ciagle razem sie z nimi bawi

Gość Wawcia the best
Negatywną opinię rządowi wystawiło 62 proc. badanych, pozytywnie o pracy gabinetu Donalda Tuska wypowiedziało się 29 proc. - wynika z najnowszego sondażu TNS OBOP. Ankietowanych zapytano też o ocenę pracy premiera i prezydenta ale wczoraj trabili ze najwieksze poparcie od poczatku roku 49% bahaha i dzien w dzien pierdolenie ludziom bzdury