Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka_zaryczana

mój Facet ma mnie gdzieś... ;(

Polecane posty

Jesteśmy razem 3lata i 5 miesięcy, a on mi odwala takie akcje które w głowie się nie mieszczą... Rozumiem że on pracuje i denerwuje się w pracy jak do niego pisze ale ostatnio ciągle go denerwuje czy zadzwonię czy smsa napisze, wszystko go denerwuje. Ciągle on coś psuje np. wczoraj był u mnie mówie mu napisz smsa na dobranoc a on ok odpisze Ty napisz napisałam do 24 czekałam aż odpisze az zasnełam i rano on już na 7 ma do pracy a tu nic 10 i znaku życia dzwonie do niego a on no nie chciało mi sie, po co dzwonisz. olewa mnie. cały dzień sie nie odzywałam po tej akcji to zadzwonił czy przyjade za tydzień do niego na 4 dni bo jego rodzice jada nad morze powiedziałam ze jak bedzie na mnie tylko krzyczał i nie bede wiedziała na czym stoje czy jeszcze bedziemy razem to nie zostane a on aha dobra to pa. jestem w cholere wrażliwa wiec ciągle rycze przez niego. miałyś cie tak kiedyś? co robić?

Gość bjjbbjbjjbbjbjjb
Jesteś żałosna :)

Gość polajna
facet chciał sobie pobzykać, więc napisał, żebyś wpadła do Niego :) olej Go i się nie odzywaj- u mnie skutkowało... ale ja mam inteligentnego Mężczyzne! :)

Gość K.K
Przesadzasz kobieto

nie pytałam jaka jestem!!!!

Gość bjjbbjbjjbbjbjjb
To po co ten temat? Prawda boli?

Gość Dyroton
te esemesy na dobranoc znam ten jebany wersal

Gość TaSamaCoZawsze
Zupełnie Cię rozumiem. Sama wariuję jak mój facet do mnie nie pisze ;-) z tym, że u mnie jest taka różnica, że on też lubi dostawać esemesy. Na Twoim miejscu bym z nim po prostu porozmawiała na spokojnie.

ile Wy macie lat? 12? Mnie samą wkurza smsowanie takie tym bardziej nie dziwię się facetowi. I to nie ma żadnego związku z olewaniem czy miłością.