Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trengolata

Dzis już nie mam żadnych wątpliwości, kobiety patrzą tylko na hajs

Polecane posty

Gość to są dzisiejsi faceci
nieudaczniki, które by chciały tylko ruchać laski, a od siebie nic nie dać. Przyjdzie wam bawić się z dziurką od klucza...

Gość właśnie facetom latwo załapać
dobrze platna fuszke, chociażby na budowie. albo zrobic kurs na operatora koparki ,potem zarabiasz 40zł/h i wiecej. moj kumpel jest zwyklym magazynierem w sklepie, zarabia prawie 3 tys. kobietom gorzej, ale autor to chyba jest cioteczka

Gość onek299
Lady Love wole własną działalność odtworzyć ,i moze kiedys mi sie to uda jak trochę porobię u złodzieja prywaciarza ,wy myślicie ze wszystkim sie tak dobrze układa w zyciu jak wam dobra rodzina bogata studia itp itd zaraz po ustawiona praca i hulaj dusza piekła nie ma ,zycie nie jest takie proste a kobiety tylko widze myslą o byciu z kims ale z kims kto ma kupe kasy na miesiąc lub ma ta kase gdzies ulokowaną i tyle ,pierdole takie miłosci bo to zwykłe kurewstwo,czasem podziwiam takie kobiety jak ze mną pracują moze nie damulki nie paniusie ale widac to ciepło a nie kase w oczach z tym ze to juz kobiety po 45l i widac ja nie trafiłem w tych czasach .

no i jeszcze musisz do tego oplacic ksiegowa, kupic firmowe auto z kolportera rata 1200 na miesiac z tym ze 600zl dostajesz od nich + do wyplaty, dostajesz 2500 tysiaca za reklame na samochodzie jednorazowo oczywiscie, masz przesrane zycie bo jak nie jestes dobry to pracujesz po 14-16 godzin dziennie, jezdzisz w nocy, spisz popoludniu, masz jeden dzien wolnego z soboty na niedziele, zero wakacji, chyba ze sobie oplacisz innego kierowce :P chcesz zarabiac? szukaj

Gość rrrwww
uwielbiam takie pierdolenie głupot. jak to się dzieje, że nieraz babka zarabia w związku więcej od faceta, albo nawet utrzymuje typa bo "nie ma pracy dla ludzi z jego wykształceniem"? a babka która totalnie o pieniądzach nie myśli jest 1) smarkulą na utrzymaniu rodziców 2) idiotką

Gość właśnie facetom latwo załapać
dzis nie jest tak trudno facetowi zarobić, odlożyć. Ci, co majac 25 lat na przykład nie maja jeszcze nic, to albo pasozyty, co zeruja na rodzicach, albo lenie, albo nieudacznicy bez ambicji. A jak ktoś taki nie umie zadbac o siebie, to jak zadba o przyszłosć kobiety i ewentualnych dzieci? Przecież prawie każdy, nie liczac niepełnosprawnych, może wyjechac na np. pół roku za granice, lapać prace weekendami, robić cokolwiek. Ty pewnie jak widzisz zaniedbana laskę to też myślisz: leniwa, bez ambicji, nie chce jej sie nawet schudnąć czy ubrać ładnie. Więc pewnie tak samo podchodzi do życia.

Gość onek299
to zeczywiscie kasy w chuj..:PPP wiesz co az taka pogoń za pieniądze mnie nie interesuje i mimo ze nie mam nikogo to nawet sam dla siebie czasem potrzebuje odetchnąc i to troche za duzo pracy jak na zarobki. leżę i kwiczę :) to ja sie do z miłą chęcią zatrudnię . o kursach juz mysle ,ale na razie to odkładam jakis kapitał i mysle o operatorze maszyn budowlanych a potem do takiej pracy i mam w d.. związki a jak mi kiedys wyjdzie to małżeństwo tylko wejdzie w gre gdy kobieta podpisze taki mały papierek i w razie czego pójdzie z tym co przyszła :))))

nie no wiesz to zalezy tez jaka trase i ile punktow dostaniesz :P te 3500 tysiaka to moj tata akurat wydaje bo trase ma daleko i dojechac do pracy tez musi jest nr 1 na liscie pracownikow, wyjezdza np o 22 i wraca ok 9 rano, w piatek ok 6 jeszcze przed kryzysem wyciagal tam 9 tysiecy i to juz byla niezla kasa, kto chce ten potrafi nie musi byc tak jak to napisalam ;) ale wielu wielu ludzi ktorzy tam pracuja poprostu wszystk pierdola :P i wiekszosc wyplaty przewalaja na swoje bledy w liczeniu gazet np :P zawsze tez mozesz isc jako rozkladajacy ok 6 godzin dziennie - wyplata w zaleznosci od osoby ktora Cie "zatrudni" :P pytaj, moze byc naprawde dobrze ;)

Gość leżę i kwiczę :)
Noxelia intercyza jest w pewnych przypadkach dobrym rozwiązaniem. Ja się zastanawiałam nad intercyzą z punktu widzenia kobiety. Jeśli miałabym kilka milionów na koncie to intercyzę z pewnością bym podpisała :) A od facetów oczekuje się oczywiście, żeby się podłożyli :) Gdyby mi facet zaproponował intercyzę, zgodziłabym się tylko w takim układzie gdzie nie planowałabym dzieci, bo jednak zabezpieczenie finansowe musi być.

Gość rrrwww
Noxelia - intercyza to trochę inna sprawa, nie zawsze chodzi o to , że koleś nie chce się dzielic majątkiem z żoną, ale jak ma niepewny biznes to intercyza zabespiecza ją przed długami

tu nie chodzi o kase a o zaradnosc czlowieka, a to czesto idzie ze soba w parze. wyszlam za maz ja nic nie mialam on nic nie mial, bale byl ambitny i pracowity jak ja. dzis mamy duza firme i dobrze nam sie ze soba pracuje. za ferdka z puszka piwa w reku tez bym nie wyszla/

Gość onek299
"dlaczego miałby mnie nie utrzymywać ? Skoro kocham go, a on mnie? "" to mnie rozjebało ;PPP a to dlatego ze jestes jak pasożyt tylko daj i daj to bede cie kochac :PPPP wiesz co poleciała bys u mnie zaraz za taki tekst ,a swoją drogą to zal mi ciebie i jego i to co ty nazywasz kochaniem jest zwykłym zerowaniem na drugim ,piszą tu kobiety o nieudacznikach ale co tacy mają zrobic zabic sie zeby wam było lepiej ,jestesmy w kastach i zawsze tak było jest i bedzie i ten co zarabie 20 tys nie wezmnie do domu kogos kto jest biedny i zarabia marne 3 tysiące dla niego rzecz jasna tak było jest i będzie jak nie masz nic to nie wymagaj od nikogo bo nie masz do tego zadnego prawa ,widzisz byłem z kims 8 lat i taki nieudacznik ze mnie był głupi ze kupiłem za swoje ciezko zarobione pieniądze mieszkanie moze małe 45m ale swoje i nie na kredyt 100000letni i sam je wyposażyłem i wyremontowałem własnoręcznie i pewnie dla ciebie bede i jestem nieudacznikiem ale wiecej widziałem w zyciu niz ty i doświadczyłem tego czego ty pewnie nigdy nie zaznasz ale pamietaj ze kiedys sie postarzejesz i taki co bedzie miał wiecej powie nara i wtedy ty będziesz pluła jadem jacy to są mężczyźni dzis ....

ehh co do wypowiedzi noxeli to az sie dziwie ze tacy naiwni faceci jeszcze istnieja :D ja osobiscie bylam zalamana tym ze nie pracuje, nie chcialam brac pieniedzy od mojego mimo iz zalozyl nam wspolne konto i mowil ze to nasze nie jego, teraz mam swoje grosze i jestem przeszczesliwa :D moge co nieco odlozyc, dokladac sie do rachunkow i zostaje mi jeszcze na swoje potrzeby :P :D i uwiez mi noxelio ze Twa bajka sie kiedys skonczy, a jak sie nie daj boze Twoj mezczyzna straci? a na emeryture kto sobie zarobi? z czym zostaniesz? z ta twoja renta? prosze cie, juz ci mowilam ze moga ci ja odebrac bo sie nie leczysz..

Gość dzianyTYP
noxelia, gardze takimi paniusiami jak ty ktore tlyko wymagaja od faceta aby zarabial a sama gowno robisz i siedzisz z dupą w domu.. masakra po prostu :O

Gość taaakaa zona
ja przed slubem tez myslalam ze kasa sie nie liczy, najwazniejsze zebysmy byli razem, ale teraz po 2 latach malzenstwa wiem ze z samej milosci nie da sie wyzyc... okropne jest liczenie kazdej zlotowki

"Weź jednak pod uwagę to, że w związku jestem oddana, zawsze mam czas, zawsze w miarę dobry humor. nigdy mnie "głowa nie boli" i jeśli będziemy miec córke, to chcę w jej wychowanie włożyc cały wysiłek, lubię też sprzątać i opiekować się zwierzętami. Więc nie jestem pasożytem, tylko kobietą, która daje coś od siebie" kochana takie rzeczy to kazdy potrafi i tak jestes pasozytem

Gość onek299
intercyza to zbawienie :))) i tyle wiesz co ja sie nie ozeniłem ale gdybym sie ozenił to to na co pracowałem przez długi okres czasu ( moze nie wiele samochód mieszkanie itp ) ale jednak to bym straciłe przez pazernosc moejej byłej bo niby jej obecny zarabiał 4 tys a ja połowe z tego to wiecej miałem niz oni oboje :PPP i w koncu domagałą sie pieniędzy i to nie małych za wyrzucenie jej z papierów (mieszkania ) i ciesze sie do dzis ze to ja za wszystko płaciłem i ona tylko na pewne rzeczy dała i to grosze i za to mimo upływu czasu zwróciłem co do zł i tyle ile dała :)) i wiesz co teraz to juz taki głupi nie jestem i intercyze by musiała podpisac a typem jestem honorowym i jak cos komus obiecam to sie zobowiązuje i nie uciekam i nie sępie i nie znasz mnie tak przy okazji !!!

Gość dzianyTYP
noxelia , jestes imitacja prawdziwej kobiety, po prostu totalne dno... - sprzatam, mam humor, moge mu dawac dupy hahha no kruwa wielkie poswieceni :) tak wielkie, ze KAZDY by tak potrafil i chcial dziewcyzno jestes zerem, dla mnie i dla kazdej oooby, zarowno innych kobiet jak i facetow, nara [cześć[

Gość adriannna
noxelia kretynko, co ty pierdolisz w ogole o jakiej milosci?? dla ciebie milosc=pieniadze faceta zal mi cie i generalnie gardze toba :)

jak ty mozesz o milosci gadac znajac faceta 3 tygodnie - sorry ale musialam to napisac bo rzeczywiscie cos z toba nie hallo i juz planujecie slub i dzieci i mieszkanie razem? juz w zyciu niezle po dupie dostalas ale chyba dalej sie o takiego kopniaka prosisz.. z calego serca zycze ci bys tego nie doswiadczyla.. mam nadzieje ze to co was laczy jest prawdziwe i po jakims czasie przerodzi sie w milosc bo teraz to jest etap zauroczenia.. nic pewnego

Gość onek299
:PPP nie jestem zakompleksionym facecikiem i jestem męski :PPP ale ja nic nie musze i nie musze ci niczego udowadniać,tylko pisze ze to co robisz jest żenujące i poleciała bys na zbity pysk u mnie ,a jezeli dla ciebie jest problemem i wielkim poswieceniem posprzątaniem czy ugotowaniem to powiem ci ze ja dziennie sprzątam ,gotuje i pracuje i wiesz co baba jak dla mnie to tylko do dupienia by była potrzebna taka jak ty ,ale będąc troche po przejsciach facetem to powiem ci ze wolał bym kupic cos obcej kobiecie i spędzic z ni a miły wieczór niz uzerać sie z takim pasozytem bo Zaden normalny facet takiej kobiety by nie chciał miec

Gość pewnie dobrze obciagasz
mozesz byc z siebie dumna latawico

ja nie mowie ze nie.. w sumie u mnie tez szybko poszlo :P ale wczesniej po tylku tez dostawalam za swoja naiwnosc, zawsze trzeba miec oczy szeroko otwarte ;) to taka dobra rada dla ciebie

no i cie zostawil.. widocznie nie kochal cie tak jakbys tego chciala, uwazaj.. nie badz naiwna

Gość inkaria
Przeciez sa rozne dziewczyny,kobiety.Jednych interesuje tylko kasa,innych cos innego.Jesli przyjdzie uczucie to nie patrzy sie na pieniadze.http://seksbaza.com jakość ludzkiej spermy jest rozna.

Gość nikkkawww
Lady Love Jesli czytasz to forum od czasu do czasu to na pewno wiesz ze noxelia pobiera rente z powodu choroby psychicznej, nie bierz jej wypowiedzi na poważnie bo dziewczyna pewnie jak zwykle wypisuje swoje zmyslone historie

tak wiem ;) i pamietam tez ze pisala ze facet wyjechal do anglii i juz nie wrocil.. wiec to on Cie zostawil kochana Ty nam tutaj cale swoje zycie opisujesz, moze nie swiadomie ale ja mam dobra pamiec.. jestes dosc charakterystyczna osoba na tym forum, nie trudno o tobie i twoich postach zapomiec

Gość nikkkawww
Jestem szczęsliwą męzatką a gdzie widzisz tu zazdrość? Napisałam cos co jest moze niezgodne z prawdą?