Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina1666

Mój facet rok temu wchodził na ex-czaty,przesyłał sobie nagie fotki, mały flirt

Polecane posty

Gość marcelina1666

Bardzo proszę o obiektywne spojrzenie: Jestem z facetem 2,5 roku. Ostatnio odkryłam,że od początku naszego związku wchodził na czat interia i laski mu przesyłały nagie zdjęcia.Raz była taka gadka,że zadzwoni do jednej jak doładuje konto, raz jedna mu przesłała swój nr gg,i chyba parę razy wysyłał jakimś swoje fotki.Ogólnie tych dziewczyn było dużo ,i jestem bardzo zawiedziona.Dodatkowo znalazłam jakiś flircik na nk sprzed 9 miesięcy,jak go nei było w naszym mieście. I co najśmieszniejsze ,najwięcej takich akcji było jak byliśmy tacy bardzo zakochani ,na samym początku, teraz już tego praktycznie wcale nie ma od roku.Ja już nic nie rozumiem,a Wy co byście zrobiły/li na moim miejscu?

Gość ja j aj aj aj aj a
jak szukasz i grzebiesz to znajdziesz.... jak wejdzie ci to w krew to koniec zwiazku bliski.... byc moze juz nie potrzebuje tego typu "rozrywek" bo ma ciebie i woli ciebie ......

Gość efeeffe
Ot, miał taki zwyczaj jeszcze sprzed okresu gdy byliście razem a potem mu mijało. Straszna to dziecinada ale może musial sobie tak radzić gdy był sam.

Gość marcelina1666
Rozmawialiśmy i niby chodziło tylko o fotki,ale i tak sprawa mi się dziwna wydaje.Po 3 miesiącach przerwy wróciliśmy do siebie,ale nie wiem ,czy dobrze robię.

Gość marcelina1666
zawsze szczery - naprawdę dałeś z siebie wszystko,bardzo pomocna odpowiedz.

Gość jkiaiaiiaiaa
hahah zs-a nie słuchaj ! to najwiekszy prawik na forum, kazdemu dopierdala i kazdy temat dla mnie to prowo :D!

Gość angela.......
Mój tez tak robił przez 3 lata , zrobiłam afere i narazie ejst spokój. Powedział ze tak ot pisał jak sie pokłócilismy, aha nie było fotek , tylko jakieś pisanie itd Nie ukrywam, że jak jeszcze cos takiego się powtórzy to zrobię mu pa.

Gość zawsze szczery to
emerytowany polonista , któremu sie nudzi na starosc :O:O

Gość cxzcxzccxzcx
Ja znam faceta, 38 lat, dwójka małych dzieci, żona i on też to robi. Zastanawiam się czy jej powiedzieć.

Gość marcelina1666
up

Gość marcelina1666
przeczytaj pierwszy post,to będziesz wiedział (a)

Nie wiem, może ślepy jestem albo nie umiem czytać... :O Nie widzę tam żadnej informacji dotyczącej Twojego wieku. Jest tylko napisane ile ze sobą jesteście. Napisz ile Ty masz lat i ile lat ma Twój partner to może coś sensownego odpiszę.

Ten temat jest tak samo niepoważny jak i jego autorka. Żenua total :O

Gość marcelina1666
Sam jesteś żenujący,ja mam 21,a on 24,ale co to ma do rzeczy w ogóle?

Gość 555543333
Mój facet (mial wtedy 32 lata) tez prowadzil takie podwoje zycie. Caly pierwszy rok bycia razem bawil sie w najlepsze w internecie i przez telefon z kobietami poznznymi w necie. Dopiero jak nabralam podejrzen i to odkrylam to zakonczyl to. Nie szuka takich rozrywek od 3 lat, jednak ja nie zapomnialam i wciaz mam przed oczami te nagie oblesne zdjecia bab i ich obrzydliwe rozmowy. To mimo wszystko nadal gdzies siedzi i boli. Co gorsza ta sytuacja spowodowala to ze przestalam okazywac mu uczucia, przestalam byc taka kochana, slodka i mila. Stalam sie wredna zolza, a on mimo to jest ze mna. Czasami chcialabym do niego powiedziec "slonce, skarbie, kochanie" ale nie moge, bo pamietam ze tak mowily do niego inne a byl wtdy juz ze mna.

Gość zxcmnbvc
pokaż mu dowody - niech się tłumaczy a Ty bedziesz miała niezły ubaw z kret*yna

Gość marcelina1666
Pokazałam i od 3 meisięcy lata za mną,a wczesniej zawsze było odwrotnie.chyba nie warto zaufać 2 raz,a tak wogóle to życie jest dziwne,ufasz komuś kochasz,a nagle okazuje się że ten ktoś ma całkiem iinny system wartości.Boli...;/